Prorusiški veikėjai vėl kelia galvas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Vaidai,gal nuvažiuok į prie Laptevų ir pasigydyti,tau tikrai sveikatos reikia,nes esi labai pavargęs,subloges,nevalgęs,vis paramos prašai.Sėdi vagonėlį už žmonių surinktus pinigus ir lauki gelbėtojų neaišku iš kur.

NATO yra blogis !

NATO yra blogis !  portretas
Ne šiaurės korėjoj gyvenate suknisti kauno dieničiai . Nuomonės visos falimos , net tos kur nureiptos prieš Lietuvą . Tai vadinasi žodžio laisvė.

Nėra didesnių prorusų ..

Nėra didesnių prorusų .. portretas
nei kauno tiesa , oi diena . Ar jums negėda zuikio akis atstačius švabinius eurus įsisavinėti ? Šlykštynės kagėbistinės kaip reta.

Alvydas

Alvydas portretas
Pries rasant zodi reikia apgalvoti viska ka jus rasot

Anonimas

Anonimas portretas
Žmonės pazekit šito žmogaus video daugiau ir suprasit kaip jis skaldo žmonės. Šūdų šūdas jis yra kaži ar jam kas pasakė kad jis asilas

Romas

Romas portretas
Rusų laikais rašydavo gatvių restoranų parduotuvių pavadinimus rusiškai ir lietuviškai o dabar tik angliški pavadinimai .

pencininkas

pencininkas portretas
Žmones kyla,kad sunaikintų šiukšles,kurių priviso labai daug

Keisti dalykai

Keisti dalykai portretas
Žiūriu kiek čia komentatoriu ižeidinėjančiu normalų žmogų , jūs prieš keikdami žmogų nors pažiūrėjot ka jis rašo ir dirba , ar kaip aviu banda beee beee , kažkokia prirašė straipsnį užsakyta ir visi lojat nepasigiline, tai čia 80proc rašančių gyveno cccp tai visi komunistai ?

jis nekencia Lietuvos ir lietuviu

jis nekencia Lietuvos ir lietuviu portretas
debilas kremlinas tarielkinas

Pritariu Juozai

Pritariu Juozai portretas
Ten Vorkutoj veikė lageris.....ot rusų jumoras-Mineralnyje Vody. Va ten šalty gerai prasivėdintu.

jooo

jooo  portretas
Mat jis kaltas kad vyriausybė šaukia kad rusai puola o patys daro genocidas tremiami žmones iš Lietuvos ir išleidžiami okupantai kurie norėjo Lietuva paversti vergais tai vokiečiai kad gal ir šita spauda ar istorija nubausit patys varo propaganda o žmogus kaltas jis teisus

Beretems

Beretems portretas
Debilu banda,rusofobijos stampuoti avigalviai,vienas kalba o tukstanciai bijo,pagarba Valdui

df

df portretas
silpnapročių buvo ir būs,bet kam apie juos skelbti spaudoje.

žmogus

žmogus portretas
kodėl to raudono deb-lo neišveža prasivėdinti į gryną orą? Nors Pravieniškėse atsikvėpuotų?

to liekstas žemaitis

to liekstas žemaitis portretas
O tai ką tikri žemaičiai nešioja? Sermėgas ar vatinkes? Asilas.

LABAI SIMBOLIŠKA, "Klaipėdos" dienraščiui 70 metų

LABAI SIMBOLIŠKA, "Klaipėdos" dienraščiui 70 metų portretas
Ir grįžtam į sovietinius laikus. Iškraipome pasakytus žodžius, persekiojame už kitokią nuomonę.

liekstas zemaitis

liekstas zemaitis portretas
nes nesioja okupantu apranga!!!hilfiger marskiniai,juk tai amerikosu prabangos firmos zenklas.gedai Zemaiciams darai!!!!

Laikšačiui

Laikšačiui portretas
Laikraštis užsiima žmonių persekiojimu, paskui juos skundžia. Tai ne žiniasklaida, tai jau kvepia kažkokiomis spec tarnybų įrankiu.

...

... portretas
Sita rasliava skirta bandai apsirijusiai kebabais ir kitokiu meslu nuo ko susilygino smegenu grioveliai. Tokia rasliava reikia spausdinti porno zurnale, jis jiems sukelia orgazma

asd

asd portretas
kebabas atsipenejas kazkoks besmegenis. nuo acto garinimo matyt smegenu grioveliai issilygino.

juozas

juozas portretas
Gerai ispurtes sitas nusipenejes parsiukas. reiktu jam i gyvulini vagona ir prasivedint i vorkuta kokiem 25 metam, nebesmirdetu zemaitija bezdalais bent tada.

Tomas

Tomas portretas
Na as manau,kad ji bereikalo sulaike del to ,kad jis turi kita nuomone,o neta kuria mums ziniasklaida pastoviai propaganda kisa.

Nuskurdintas

Nuskurdintas portretas
O kodėl prokuroras nemato dabar galimai vykdomo genocido,kai Lietuvąą dėl valdžios vedamos politikos ir sudarytų Tautain gyvenimo sąlygų beveik trečdalis tautos išbėgo į užsienį,o tai daug daugiau nei stalino trėmimų metų išvežtų į sibirą, ar ne genocidas ponai prokurorai,jei kasmet nusižudo virš 1000 suaugusiųjų ir po dvi klases vaikų?

Šarka-informatorė

Šarka-informatorė portretas
Lietuvos Konstitucija piliečiams garantuoja teisę į informaciją, žodžio ir asmens laisvę..O jeigu supelijusioms beretėms ar konservuotiems tvartelio grybeliams nepatinka kitokia nuomonė ir Šalies svarbiausio įstatymų dokumento nuostatos, tai tegul rašo laiškus Seimui su reikalavimu ją keisti ir įvesti šiaurės Korėjos represijas jiems nepatinkantiems piliečiams

Arvys

Arvys portretas
Durniaus ir idioto vieta yra durnyne arba kalejime...viena is ju sitas atmata tikrai uzsidirbs

lorenzo

lorenzo portretas
dabar belieka paduoti i teismą astą aleksejunaite už iškreipta lekstučio tekstą ir viešą šmeižtą prieš jį

Strinas

Strinas portretas
,,Pagal Lietuvos įstatymus baudžiama už organizacijų ar ginkluotų grupių kūrimą ar dalyvavimą jose, jeigu šių grupių tikslas yra pakeisti konstitucinę santvarką.." 1.Labai jau idomu kokia ginkluota grupe įkūrė Lestutis?2.Ar jums neatrodo kad ,,norint šuni mušti, lazda visuomet surasi"?3.Kokiu tik nepadaro žmogus žygių siekdamas išgarsėti ir tapti minios vedliais-mesijais:D)

fransas

fransas portretas
ka galvojat uz nieka veze i sibira ?ka mazai l.t. elitas skriaudzia ar nesumoka savo darbininkams atlygio?pasikeitus valdziai as zinau kas pirmas vaziuotu i siberia.tas kuris mane nuskriaude ir nesumokejo uz darba.kaip sukraunami turtai? o gi nesumokejus mokesciu valdziai arba nesumokejus algu darbininkams.

OVK

OVK portretas
Viskas teisingai. Vaidas 100% teisus

Renatas

Renatas portretas
Na ir snukis to mankurtinio.

Gintaras

Gintaras portretas
Aš džiauguosi kad lietuvoi liko nepilnas milijonas iš ju tik 85% daunų. Ir dar valdžioi 95% buvusių komunistu kgbistų ir kitų veikėjų. Jūs man patinkat RUNKELIAI!

šitą

šitą portretas
antžmogį reikia išsiūst į ruskijos siberiją - tegu ten galutinai surūdija dvikojo smegeninė, lauk iš mylimos Lietuvos jeigu čia blogai parazitėli.

Aistė

Aistė  portretas
Na ir smarvė nuo šitų sovietinių išgamų...

To hansas

To hansas portretas
O ką tu nori, asile?

op

op portretas
Viska teisingai pasake!

Hansas

Hansas portretas
Na išties komedija - pirmame puslapyje didžiulė keisto ir galbūt nusikaltėlio nuotrauka. Tad jei norite patekti į "Klaipėdą" darykite kiaulystes, šunybes, nusikaltimus...

Sarginis šuo

Sarginis šuo portretas
Pagarba prokurorui S.Minkevičiui, jau pritaikiusiam LR BK str. už okupacinio SSRS režimo šlovinimą. Manau, Lietuvą Tėvynę ir jos laisvę bei nepriklausomybę gerbiantys,už jas galvas guldyti pasiryžę dauguma šalies piliečių deramą atkirtį duoti yra pasiryžę didžiarusiškajam šovinizmui. Prokurorų darbotvarkėje-sutramdyti jo propagandinius ruporus ir apginti(pritaikius BK str.už įžeidimą)šio str.autorę nuo viešų užgauliojimų, garbės ir orumo pažeidimų.Ji-atsakinga Lietuvos pilietė, turi teisę į gynybą nuo emocinio ir psichologinio smurto.

Aš labai laimingas

Aš labai laimingas portretas
Aš labai laimingas , kad visiems labai gerai gyventi, esame 3 nuo galo ir visiems visiškas dzin, kad Lietuva išvogta ir parceliuota.

nuomonė

nuomonė portretas
Pabandykit viską, ką sako Lekstutis, ARGUMENTUOTAI paneigti melas ir faktų iškraipymai įskaitomi nebus).

labai daug priklauso

labai daug priklauso portretas
ir nuo mūsų pačių požiūrio ir nepakantumo tokiems išgamoms, jų draugams ir bendrams. Nepaisant demokratijos, reikia ir gero kumščio tokiems mūsų tautos niekintojams. kažin, gal galima tam išgamai suteikti "gurkšnį tyro oro" pasiunčiant į rojų pas putlerį. Tokį patį gurkšnį reikia stengtis suteikti ir visiems jo gaujos nariams.

centas

centas portretas
Niekaip nebesuprantu kas ta demokratija, kas žodžio laisvę? Žmogus pasakė tai, ką žino didžioji dalis LT gyventojų.Tik ne visi gali tai pasakyti viešai. Padarė kratą namuose .tai kaip čia dabar ,ar mes gyvename pokario laikė, kad ieško ginklų ( turbūt).Teisingai liaudis sako: santvarkos keičiasi o metodai lieka tie patys( politika nieko naujo neišrado).tegyvuoja demografija.......!

Delfio lygio

Delfio lygio portretas
Tą rašytoja yra delfio drauge ir rašo už pinigelius

zarazos

zarazos portretas
mano senelius i sibira 6 metams isveze uz tai, kad turejo 17 ha zemes, ir nuo ryto iki vakaro dirbo be poilsio... norejo geresnio gyvenimo sau ir savo vaikams, ir savo tevynei... reikejo ruskiam uzpildyti gyvulinius vagonus ... surinko 4 ryto, susodino ir i .... sibira... grizo seneliai... ju ispuoseletam ukelyje, alkoholikas rusu kolukio pirminikas gyvena, viskas apsikta, isdauzyta, isvogta.. tai visa musu seima gavo veranda 12 m2... ir tas vatnikas drista, sviesiausius lietuvos zmones istremtus i sibira.. vadinti to nusipelniusiai, nusipelniusiais "gryno oro" ...

Nuo juros

Nuo juros portretas
Vaidas yra tikras Žemaitis, sąžiningas, tvirtas, kalbantis tiesą žmogus. Daugiau tokių žmonių!!!

lėktuvai kiaušinių nededa!

lėktuvai kiaušinių nededa! portretas
Man atrodo, kad tiems žmogėnams arba gerai pamokėta, arba jie yra įmerkę kiaušus į kažkokią aferą, dėl kurios yra stipriai šantažuojami.

Giliai svaigsta

Giliai svaigsta portretas
Na ir žurnalistiką... . Pačios žurnalistės ryšiai ne su JAV ambasada?

Nesamone

Nesamone portretas
Nebeturi ką rašyti ...

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
pagal straipsnyje įvardytas frazes, siūlyčiau tam veikėjui "pakvėpuoti grynu oru"

kaimyns

kaimyns portretas
ar ne Pieno zvaigzdziu vadas uosvis?... ir namas Slenyje apie 1,5 mln senu pinigu tikrai kainuoja.. :)

Gintaras

Gintaras portretas
klaidasklaida eilinį gryba pjauna.lietuvoi konstitucija nei su žiburiu nerasi. RUNKELIAMS KL popierius i toleta.

to laisve

to laisve portretas
smeizimas salies kurioje gyveni jau perzengia "zodzio laisve" ribas...

Faktukai

Faktukai portretas
Kokia dar rusofobija? Čia rusai labai susireikšminę yra, kad jeigu kas nors ką nors parašo apie Rusiją iškarto tai rusofobija, o tas žmogus kvailas arba kad kažkas nekenčia rusijos... Taip nėra. Atsibuskit vieną kartą ir pažiūrėkit ką ta jūsų rusija daro :) Niekas jos nelinksniuotų jos kiekvieną dieną jeigu ramiai gyventų ir nedrąskytų kitų valstybių. Nėra nei rusija nei jav nei apskritai gerų valstybių dabar, kiekviena žiūri savo interesų ir čia nėra ką diskutuot. Šis straipsnis apie tai, kad minimas žmogus straipsnyje turi psichologinių problemų ir jam reikia skirti gydymą bent jau

seniai sita veikeja

seniai sita veikeja portretas
reikejo gerai papurtyti.....lai ikala gera bauda, apsiramins

Wolfass

Wolfass portretas
Taip ir nesupratau: K O K S ADRESAS???

VLADAS

VLADAS portretas
Labai letai,vangiai dirba teisesauga lekstuciu ir kt. smeiziku,isdaviku atzvilgiu!!!

Vidas Klevas Klevo

Vidas Klevas Klevo  portretas
As noreciau sitai melagiai i provokatoriai i akis paziuret. Tu bent nuvoki ka rasai? Toki meshla tik papirkti ir prispausti shudzuranalistai gali rasyti. Lohai kaip visad tiki, nenaujiena. Asmeniskai shudzurnalistei rashau: domekis geopolitika globaliai, nors tu nesidomesi. O jai pasidomesi suprasi kas kaip kur, bet tu vistiek rasysi shuda, nes reikia reitingu. Juk reitingo nepasikelsi jai tiesa rasysi, tiesa neidomi niekam. Nebus provokuojanciu straipsniu nebus skaitytoju, juk taip visad yra ir buvo. Gebelsas yra pasakes, duokit i mano kontrole visa media, ir as kartodamas 100 kart per diena mela, paversiu ji tiesa. Juk zmones yra avinu banda ir tiki. Grybauskaite rekia kad karas bus su rusi, ir lohai tiki tuom.pavizdziu daugiau nereikia. O kad tu specialiai Vaido Zemaicio zodzius pavertei provokacija, tu tikra kale. Jis kitaip viska sake ir rase, o tu smeista padarei. Tau geda turetu buti. Tfu ant taves karve. Snargle.

Gėda

Gėda portretas
Klaipėdos laikraštis serga rusofobija? Gėda, kad žurnalistika nusirito iki tokio žemo lygio. Užsiima stukalinimu ir savo nuomonės protegavimu. Visiškas nesąmonių kratinys ir žurnalistės neapykanta.

laisvei

laisvei portretas
teisę turi. Tačiau turi pareigą atsakyti už savo žodžius.

Asociacija

Asociacija portretas
Mėšlakratė arba Laumetris mėšlo kratytuvai (PTU-4.0/13A, PTU-6.0/13A, PTU-6.0/13B, PTU-6.0/14A, PTU-6.0/14B, PTU-6.0/14D, PTU-6.0/14S, PTU-14, PTU-14D, PTU-14S)

laisve

laisve portretas
KALBOS LAISVE. Nesvarbu patinka ar ne, jis turi teise kalbet ka nori.

IŠTREMTI į šviežią orą

IŠTREMTI į šviežią orą portretas
IŠTREMTI IŠ LIETUVOS IR ATIMTI PILIETYBĘ IR DAR IŠSIAIŠKINTI KAS YRA JO UOŠVIS

siūlau

siūlau portretas
lai nusiperka tas storulis bilietą į Kolymą ir ten vėdinasi savo tuščią puodynę.Beje, bilietas -į vieną pusę.

Romas

Romas portretas
bet kaip slyksciai suformuluotas kaltinimas "Už viešą pritarimą sovietų represijoms"....O uz viesa pritarima jankiu agresijoms tai tvarkoj,vsio zakonno"...Cia nera nei kokios nors nesantaikos kurstymas,nei raginimas nuversti valdzia,paprasciausiai nuomones isreiskimas.Vaje,vaje.......

Na ir kas?

Na ir kas? portretas
Nelabai supratau, ar teiginys , kad skundė patys lietuviai vienas kitą yra irgi melagingas? Na tai jei taip, tai matyt žurnalistai nežino kokie šūsniai "donosų" iš Lietuvos pradėjo plaukti į NKVD dar iki 1940 -jų.

na as irgi prorusiskas

na as irgi prorusiskas portretas
bet konstitucija nedraudzia buti jokiu pro . sakykim kai Lietuva buvo laisva , pro europieciai istume Lietuva i Euro Sajunga , tai konstituciskai legalu siekti Lietuvos buvimo ir kitose sajungose .

To praeivis

To praeivis portretas
Praivis kaip matau dar vienas putkos pavaldinys!!!

Sakalas

Sakalas portretas
Na ir ko tokiems lakštučiams čiulbėti Lietuvoje???? Yra įvairios veiklos matuškoje, gal geriau ten jėgas išbandyti????Ten reikia daug tokių idėjinių, išplautomis smegenimis, paukštelių. O Lietuva jau kaip nors be jų apsieis ir pati nuspręs ką daryti ir kaip mažai valstybei su kuo geriau apsimoka draugauti.

kitaminčių persekiojimas

kitaminčių persekiojimas portretas
šūdvalstybė ir tiek, ką čia bepridursi...

Australija

Australija portretas
Autore- tikra nevykele. Beje, ka tik pakeite straipsnio pavadinima. Po tokiu straipsniu laikas pasakyti ate klaipedos dienai.. Tikra geda Pajurio zurnalistikai :(

2012 metų oficialus dokumentas

2012 metų oficialus dokumentas portretas
Pranešame, kad mes, Gintautas Mieleika, Gediminas Paplauskas ir Ligita Girskienė, savarankiški pretendentai į kandidatus 2012 metų Seimo rinkimuose Marių rinkimų apygardoje Nr. 21, sutarėme dėl vieningos jungtinės veiklos. Vykdydami šį susitarimą, mes, Gintautas Mieleika ir Gediminas Paplauskas, atsisakome kandidatuoti Marių rinkiminėje apygardoje Nr.21. Šiuose Seimo rinkimuose remiame savarankišką ir nepriklausomą pretendentę į kandidatus Ligitą Girskienę. Mūsų siekiams pritaria ir nepriklausomą pretendentę į kandidatus 2012 m. LR Seimo rinkimuose Ligitą Girskienę palaiko sambūrio "Būkime vieningi” koordinatorius Vaidas Lekstutis.

Aha

Aha portretas
Apgailetinas menkysta...

to Praeivis

to Praeivis portretas
Tu rašyt išmok, žmogau :). Na, bet kaip rusakalbiui, visai neblogai jau sekas, šaunuolis :).

Gampas

Gampas portretas
to Pinočetas / Aš pasakysiu. Dar pasakysiu, kad Pinočetas yra degradas, žmonių žudikas, kuriam jokios laisvės nerūpėjo. Ir vadinasi jo vardu tik nevispročiai, negerbiantys savęs. O LT yra bėda, kartais ligonius painiioja su veikėjais. Kai kuriuos reikia gydyt, o ne teisti, jie tik kenčiantys vargšai, o ne agentai. Agentai taip ant stalo nesimėto padėti. Jų Seime reikia ieškoti, kur įtaka. Juk nerasi nė vieno, kuris rimtai žiūrėtų ir į Vaidučio pramogas :) . Tai koks ponbtas finansuot jį? Negi jūs kištumėt babkes į bemokslį, bedarbį, atstumiantį rėksnį? Juk rastumėt rimtesnių. Gi yra partija visa ruso kišenėje, prezidento postas iki impičmento ten pora milijonų tekainavo, kam tie varguoliai įdomūs :). Nors vieną būtų įtikinęs kuo nors :). Tai kiek tas vienas kainuotų :) .

ar sunku

ar sunku  portretas
atsikratyti tokių lekstučių? Skelbkit persona non grata už antivalstybinę veiklą ir "von" iš Lietuvos į rojų ruskyne. Mažai dar priėdė lietuviškos duonos, atrodo "sunykęs" ir "sublogę", kaip ir jo mąstymas.

Praeivis

Praeivis portretas
Toks ispudys jog Klaipedos dienrastis dirba amerikieciams ir uzsiema patys antikonstitucine veikla.

zenonas lapinskas

zenonas lapinskas portretas
Antstolis A.Selezniov atvirai plėšikauja ir nieko. Pasiskolinau iš fizinio asmens 100 000Lt. Mokėjau kas mėn. po 1500Lt. Oficialiai įkeičiau 9 ha žemės prestižinėje vietoje. Pardaviau butą grąžinau 100 000Lt. Liko neva kokios tai palūkanos. Kas mėnesį geranoriškai pats pervedinėjau į kreditorės aferistės sąskaitą. Anstolis putojosi kodėl ne per jo sąskaitą. Antatolis drg. (tovar išči)A.Selezniovas nuvertino žemę ir už grašius pardavė kreditorei. Sau atsiskaitė 7000Lt, nors skolą grąžinau dar prieš pradedant išieškojimą.Viską darę, kad tik atimti žemę. Sąskąitoje pinigų buvo, deja ten išieškojimo nenukreipė. Man padaryta apie 400 000Lt. žala. Teismai nagrinėjo bylą tik rašytine tvarka. Vsio zakonno. Tai kokioje valstybėje gyvename? Atviras grupinis plėšikavimas skatinimas Deja šis urodas priklauso Titovo komandai, kuris viešai grąsina ir kursto karą. Mano tel. 8 662 33770

Mantas

Mantas portretas
Mldc Vaidai laikykis...ateis laikas ir visos sitos zurnalistines prostitutes klupes ant keliu o uz ju ir vietine praplautagalviu fauna

:)

:) portretas
Bala nemate kas sitas lekstutis, antipatiskas , simpatiskas, visuomeninkas ar dar koks velnias:) Bet svarbiausias dalykas Valstybe ir susidaro is joje gyvenanciu saugiai , patikimai, sociai ir oriai joje gyvenanciu zmoniu. Kaip buvo prie Seimo 2006 m atejo keli vargseliai, pensininkai - pasake , kad mum blogai, tai iskarto gavo guminiu kulku:)

J

J portretas
O tai iš tų didelių, skambių kratų, darytų "pagal gautus įrodymus" bent vienas kaltinimas yra pareikštas ? Ne? Jei ne - tai kokie dar ten įrodymai buvo ?

Anonimas

Anonimas portretas
šuo loja-karavanas žygiuoja...

to pinocetas

to pinocetas  portretas
yra didelis skirtumas tarp zodzio laisves ,ir smeizto melo ir purvo pilamo ant musu valstybes .

Pinocetas

Pinocetas portretas
Ir kas pasakys, kad LT yra zodzio laisve? Hm? Kazin kodel sita valstybe , kurioje kaip pranese M1 plius yra trecia nuo galo ES kurioje seimoms skiriamas maziausias finansavimas, kodel sitoje valstybeje yra taip brutaliai , skausmingai zmonems suzlugdomi bankai:)? Kodel zmones net bijo telefonais kalbetis, nes neva juos pasiklauso, nu ar tai SVEIKA?

RK.

RK. portretas
O.... taigi čia buvęs visuomenininkas, aktyvus klaipėdietis, Klaipėdos nekentėjų ruporas. Jei prisiminti ką jis transliuodavo ir kas jam pritardavo, tai įdomūs dalykai išlenda...

Nojus

Nojus portretas
Tfu, dvokianti persona, ir tiek.

seklys

seklys portretas
gerbiamas Grajauskai ,adresai parasyti ,sakes i rankas!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių