Projektus dėl divizijos įkūrimo A. Anušauskas Seimui žada pateikti birželį

Grįžti į straipsnį

ką ten divizija

ką ten divizija portretas
kuriam armiją. Tankų, armiją motošaulių. Tai jau bus šis tas.Anušauską kaptiorščiku paskirsim. Kas ta divizija. WW II metu vienam mūšyje kovėsi po 20 - 30 divizijų iš vienos pusės.Kursko lankę 2 mln, karių, tankų 6 000. Beveik milijonas žuvo.

...

... portretas
Is landsbergiu ir konservatoriu rinkeju kurk divizijas

Kareiviui

Kareiviui portretas
Ne mes vieni ginam , čia EU bendra siena

tarybinė divizija buvo

tarybinė divizija buvo portretas
16 - 18 000 karių, šarvuočių. tankų, atskiri batalionai ryšio,, artilerijos, tankų. kiek vakarietiškos - tikriausiai panašiai.Iš kur anušauskas paims?

VAAAAAAAAAAAUUU

VAAAAAAAAAAAUUU portretas
yessssssssssssss.Tai jau greita Kremliu galesma sturmuot,cielna divizija?Kada visi sie tvartiniai pakeis vyzas bent y laptias?

Klpd.

Klpd. portretas
Klounai nieko neturi. Nei infrastruktūros, nei gynybos ar visuomenės gynimo-organizavimo planų, neturi nėvieno priešlėktuvinės gynybos ,,Patriot"to ar kad ir normalios šaudančios Haubicos..:D) Bet reikalauja iš vokiečių brigados. Ar divizijos..:D) Galima įtarti kad šitie aferistai atstovaujami įslaptinto kgbisto senio, entuziasto kačiūno su obuoliu pavolioniu, viską ką turėjo atidavė Ukrainai ( iš baimės jiems smegenus ,,užkliučino" siaubo spazmai, pasirodo tikrai rusaipuola bet ne juos :D) O dabar nori nuogi išjot ant .b..į laimėjimus? Nesupranta kad vokiečiai yra vokiečiai. Ir jie viską daro kad jiems patiems ir jų tautai būt geriau. O ne kažkokiai moralinių teroristų ir politinių bukenų valdomai valstybėlei. Kad ir priklausiančiai kariniam blokui skambiu pavadinimu NATO:D) Atvėsk A nu šaus kai

Anonimas

Anonimas portretas
Tavo, Anusai, projektas visiems aiskus - nusimauti kelnes, atkisti subine Washingtono zydeliui ir gaudyti kaifa. Pastaba : Tepti sikniaskyles vazelinu NEPATARTINA nes sumazes kaifo efektas.

nubet

nubet portretas
galima ir dvi divizijas,pencinyku mes turi sociai...

kareivis

kareivis portretas
Mažiausiai mūsų valstybės gynybai reikia trijų divizijų-MAŽIAUSIAI, nes divizija pajėgi ginti iki 50 km į plotį pagal frontą ir iki 70 km. į gylį. Ką tas žmogus 40 metų "besimaitinantis" iš valstybės iždo čia kalba.

patarimas

patarimas portretas
paskubėkite, nes Batka jau baigiasi ir reikės sodinti į sostą Tychona uzkają

Ui,

Ui, portretas
a ku pulsim!?

chi - juokas

chi - juokas portretas
Čia tik politinis šou - dabar bus ne brigada, o divizija - po to kursim ir visą armiją

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Baisu tikras kolaborantas sovietmas dirbo..

kas is

kas is  portretas
,divizijos, ,lai ji neturi tokios ginkluotes kuri leistu apdiginti,ji ta ,divizija' tik psixologinis nusiraminimas .

Galerijos

Daugiau straipsnių