Prezidentūroje – iškilmingas svečių priėmimas: susirinko marga publika

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kas liecia apdarus tai as paparastas zmogeliukas pasidomeciau kaip rengtis i toki rengini.Juk renginys kiemelyje,ir ateiti pusnuogei ,ilga suknele tai jau nesusipratimas.Kaip graziai beatrode Prusaitis ir jo zmona,bet zmonos apdaras kaip ir daugelio poniu ne tokiam renginiui.O skaitosi musu ELITAS.O Landsbergiene atrodo sauniai.Ir suprato kaip apsirengti.

AS manau

AS manau portretas
Kestai ,,nanau esi remejas Putino ,o ne Lietuvos.Tai ir rasai nesamones.Jei neturetume tu suskistintu duju tai Putinas mus ir sokdintu kaip sokdino.Nafta uzsuko ,ir tai Putino darbeliai visiem grasinti.Jau tai didele dauguma rusu suprato.Bet yra parsidaveliu kurie klastoja rinkimu biliutenius .Kemsa glebiais i urnas po rinkimu.Manau teisingai elgiames.Pakol tokia politika Rusijoj.

Anonimas

Anonimas portretas
Nenubiednes ta Lietuva del 60 tukst .e per penkerius metus suorganizuota svente Prezidento komandos.Tik man liudna ,kad ta siuta Prezidentienei menininku suknele ir ta puota galejo matyti tik ta marga minia.O juk mes resame salies pilieciai ir valstybe tai mes visi.Pakviesti negalime buti visi bet stebeti vakaro svente pefr TV manau galejome.Toj minioj kaip i konclageri tikrai nenoreciau patekti ir stoveti virs valandos eileje.

šungrybinis mėšlas-darys lygiai tą patį, kaip anksčiau

 šungrybinis mėšlas-darys lygiai tą patį, kaip anksčiau portretas
Vien didžiausi tautos atmatos ir jos genocido vykdytojai pagal jankių okupantu komandą-tokie padarai verti tik kartuvių kilpos. gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Pilietis

Pilietis portretas
Manau didžiausias minusas prezidentui tas iškilmingas svečių prėmimas.Ne tik šie susirinke balsavo už prezidentą,todėl kviesti ir suorganizuoti puotą šiem -šiam ”vadinamam elitui” gėda peieš kitus tautos atstovus.Lietuva ne tokia turtinga šalis,kad jos lėšas galima būtų taškyti iš valstybės biudžeto..G.Nausėdos patarėjai pakišo kiaulę pręzidentavimo pradžiai.Manau apie jų tolesnį darbą, reikėtų G. Nausėdai pagalvoti,nes jie yra pasiruošę ,trukdyti jam dirbti.Yra matomai užsakymas ,tam tikrų grupuočių.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl žmonių pajamos Lietuvoje vienos iš mažiausių Europoje? Juk mūsų bendras vidaus produktas yra vidutiniškas Europoje, dirbame gerai. Bet mūsų uždirbtus pinigus atima ir iššvaisto politikai. "2014-ųjų spalio 27 dieną Klaipėdos uoste prisišvartavo Suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) laivas-saugykla „Independence“. Lietuva kasmet už laivo nuomą sumoka 56 mln. eurų, o per 10 metų teks pakloti 560 mln. eurų." Suskystintos dujos yra brangesnės, nes reikia mokėti už suskystinimą. Todėl šis projektas nieko bendro neturi su nauda ūkiui, tai yra grynai politinis projektas, siekiant paerzinti Rusiją ir pasipuikuoti, kokie mes baisūs kovotojai su Rusija. "Sunkmečio konservatoriaus Andriaus Kubiliaus vadovaujama Vyriausybė skolinosi brangiai iš komercinių bankų už daugiau kaip 9 procentus siekiančias palūkanas. Dėl šio sprendimo mūsų šalies nuostoliai 2009–2018 m. siekia iki 2,1 mlrd. eurų." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Mykalojus Katkus

Mykalojus Katkus portretas
Iš kur Mažylis tokį žiponą ištraukė ? Atrodo kaip iš balanos gadynės ! Trūksta tik balanos.

Pogrebanas

Pogrebanas portretas
Tokie baliai yra didžiulė atgyvena. Gėda turėtu būti tokioj nesąmonėj kainavusioj 60 tūkst. eurų dalyvauti. O publika - baidyklių paradas ! Bobos storos, diedai - su komiškais siaurais kostiumėliais nukarusiais klynais !

Bilo

Bilo portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 mėnesius, tačiau praėjusį mėnesį jos darbo uZmokestis buvo 13847 JAV dolerių, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šią nuorodą ,,, >>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Bilo

Bilo portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 mėnesius, tačiau praėjusį mėnesį jos darbo užmOkestis buvo 13847 JAV dolerių, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šią nuorodą ,,, >>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

...

... portretas
Ach, kauniete, ir vėl tas bobiškumas - joms NESVARBU ką žmogus gali, jos juos pagal aprangą klasifikuoja... taip pat elgias ir sėdusios už mašinos vairo, nusispjaut joms taisyklės, jos tik žiūri kieno mašinikė geresnė (ar galima paneigt kad tokiu atveju ir avarijas provokuoja susipažint norėdamos? :s)

sėkmės

sėkmės portretas
Labai gražiai atrodė J.Statkevičiaus mama, o ir Juozo apranga nepriekaištinga,stilinga,elegantiška.

Kauno bachuras

Kauno bachuras portretas
Uz kiek Gabrys dantis fotkej pardavinejo?

Je je geda

Je je geda portretas
Karbauskio kelnes apacioje klostuotos vertikaliai.tai vanas musu l"elitas"?

kaunietė

kaunietė portretas
na bet dauguma vyrų neskaniai atrodo..kodėl jie neįvertina savo kūno gabaritų ir nepasisiuva savęs verto kostiumo? kada tu storas per visur, tai tos siauros kelnytės daro vyrą karikatūra.. ir akmuo į moteru daržą- suknelės su nuogais pečiais ir ryškiausiu spalvu apdarai rodo, kad daugumai mūsų trūksta supratimo kaip ir kur einant rengtis.. nuo seno sakydavo, jei nežinai kaip rengtis, derink juodą su baltu ir neprašausi...o didysis visu kritikas Juozukas su savo mamaite atrodo , kaip atėję dalyvauti senu laiku fimo kūrime..

blyn

blyn portretas
greta naisiui kelnių nepatrumpino

Kaunietis

Kaunietis portretas
Manau nereikėjo vakarinio pobuvio,prezidentas tautos išrinkatas o ne to saujelės kuri ”linksminsis” ir kyriuos čia fotografuoja.Mums iki JAV toli,todėl kas jiems tinka,tas Lietuvai ne.Manau žmogus išrinktas dirbti šaliai jos žmonėms o ne švęsti.Klaidą padarę organizatoriai.D.Grybauskaitei už tai galima padėkoti,kad ji taupė šalies pinigus,nešvaistydama juos..

Jurijus

Jurijus portretas
Jau pirmą dieną lozungai ir žodžiai skiriasi nuo darbų.Nauseda šneka apie atskirties mažinimą ir tuo pačiu rengia turtingųjų PONŲ ir PONIŲ puotas.Pagarba Grybauskaitei ,kad atsisakė eiti į tokį akibrokštą plačiajai visuomenei>Kiek kainavo šita puota iš rinkėjų kišenių??Už tas lėšas KIEK BŪTŲ GALIMA PAREMTI SERGANČIŲ VAIKŲ IR VARGŠŲ.

Marius

Marius portretas
Man gėda. Išversiu į normalią kalbą kas yra tas influenseris. Tai paprasčiausias parsidavėlis, kuris už pinigus pasiruošęs sekti bet kokias pasakas.

ww

ww portretas
nesimate kauno mero.gal negavo pakvietimo kad palaike skverneli.

kaunietis

kaunietis portretas
kauno diena vis labiau gelsta

Italas

Italas portretas
Degradavusios smegenys (net neaišku nuo ko - ar nuo alkoholio, ar nuo kokių kitų problemų) nesugeba suvogti elementariausio dalyko - nes jie tiesiog nesikiria vergų nuo debilvaldžių. Kaip verčiami garbinti nusikaltėlius, esančius valdžioje. Ir čia klausimas: ar bent kas nors turėtų atsiželgti į nuomonę durnių, kurie net nesugeba skirti nusikaltėlių nuo tų, kas buvo tų nusikaltėlių aukomis?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Raudonas ipedinis su mama atejo ar su mociute

anukelio --- ta siaubinga grimasa---

anukelio --- ta  siaubinga  grimasa--- portretas
yra sypsena?????!!!!

Lagerfeld

Lagerfeld portretas
Atlriskit, bet tai - baidyklių paradas...

Kęstas

Kęstas portretas
Universitetų reforma Lenkijoje vyksta dabar. Aptarimas jau ten baigiamas. Pradedama įgyvendinti. Mums vertėtų pasimokyti šiuo klausimu iš lenkų. " Tam tikrus taupymus galima susieti su personalo sumažinimu, pavyzdžiui, mokslininko atlyginimas bus skaičiuojami ne pagal tai, ar jis turi daktaro, habilituoto daktaro ar profesoriaus laipsnį, o pagal mokslinę produkciją, t. y. ar jis publikuojasi žurnaluose, esančiuose ministerijos sąrašuose ir reikšmingose užsienio leidyklose. Kur kas mažiau yra kalbama apie studijų kokybę. Atrodo, kad Lenkijos ministerijai reformoje yra svarbūs tik du momentai: mokslo tyrimų tarptautiškumas ir Lenkijos universitetų pakilimas tarptautiniuose reitinguose." Bus geri reitingai, konkuruosime rinkoje dėl studentų sėkmingiau, todėl išgyvensime. Jei ne - išnyksime. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Algis

Algis portretas
Landsbergiai atrode tikrai puikiai kad ir kaip juos norit kritikuoti. Sauni stipri pora! Sekmes!

jonas

jonas portretas
musu mylima mafija

...

... portretas
SIAUBAS kiek lesbiečių ėjo... :/

Kęstas

Kęstas portretas
Mes, lietuviai, esame drąsūs. Kas be ko. Žiūrėk, ką mes tiek metų darom krūmuose, būdami šauktiniais. Atrodo, kad va, tuoj tuoj užkaposime Rusiją... Bet šiaip jau mes nesame proto bokštai. Tai parodo grafikas, demonstruojantis, kiek mes gauname atgal, konkuruodami Europos mokslinių darbų rinkoje mūsų protiniais sugebėjimais. Atgal gauname žymiai mažiau (apie du kartus mažiau), negu sumokame. O estai gauna žymiai daugiau (virš dviejų kartų daugiau), negu sumoka. Išeina, jog mes duodame pinigus estams, kad jie galėtų užpatentuoti naujų tyrimų rezultatus ir mums po to tų patentų panaudojimo rezultatus pardavinėtų. Mums belieka tyliai bezdėti krūmuose. Sako, kad nebezdėti yra nesveika. (Duomenys cituojami iš: Nature 569, 472-475 (2019).) Ką daryti? Bezdėkime, bet nors neatiminėkime lietuviškus pasus iš tų mokslininkų, kurie dirba Vakaruose. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Arklimantas Influenceris

Arklimantas Influenceris portretas
Nainys ant kojniu neuzdirba. Statkevicius mama graziai aprenge.

Senis

Senis portretas
Reikia sekmes ir gryno oro palinket naujam prezidentui kad daug kas pasikeistu cia antras Adamkus.

Anonimas

Anonimas portretas
Visi liežuvnikai nusiraminkite.Geriau eikite pas Karbauskį,nes labai tinka visiems į jo kompaniją.

...

... portretas
Per kiek dienų salmonelės pasireiškia?..

Na tik nereikia

Na tik nereikia portretas
čia kišti vaiku išmokas ir kitas bėdas. Gerą progą esant tinkamam laikui reikia tinkamai ir atšvesti - nebūkit bomžai.Katriems be jokiu tostu baliu ir aprangos tik bambalių kuo daugiau reikia. Gražus renginys, na o žmonės tai labai įdomiai šį kart apsirengę..:D) Arba aš jau nieko nesuprantu kas kada ir kaip gražiai turi atrodyt:D)

Rugpienis

Rugpienis portretas
Puota maro metu. Lapt, lapt, lapt visi alkūnėmis prie lovio už mokesčių mokėtojų pinigus. Pensininkams nėra, vaikams išmokų nėra o vat pižoniškiems baliams - yra

Nesupratau

Nesupratau portretas
Cia naujo siaubiako aktoriai isfotkinti ?filmo net neziuresiu,jau vien juos pamacius labai baisu

Vaje vaje

Vaje vaje portretas
Labai mazai skoningai apsirengusiu. O Nainys, kad pasirede ! Lygtai buvo normalaus proto, turbut nezino kur atejo. Juozuko mama atrodo labai gerai ir graziai, bet pats Juozukas kaip is Adamsu seimyneles. O anukelio veide matosi visa jo bjaurastis.

Oi,

Oi, portretas
kas taip neskoningai aprengė Juozuko mama?

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Nuotraukose nematyti ožio su pasmirdusia barzda, tik anūkėlis su Žiegždrių ligoninės pacijento sypsena?

Krc.

Krc. portretas
krūva gyvulių ir vištininkas iš Tvarto, dėžučių(dabar tuščių) liberalūs savininkai ir jų šeimininkai na dar durnas pats sau įdomus katkus su bumbuliausku. Šiaip ir žmonių yra..Tik pasakykit kitą kartą seniams diedams kad iš kišeniu rankas išimtų - bent čia iškestu 'bilijardo nežaidę'

Anūkėlios

Anūkėlios portretas
Kokia bjauriai dirbtina anūkęlio šypsena

zuzana vychytilova

zuzana vychytilova portretas
Saugiai pasiimkite savo paskolą. Maksimalus laikas - 48 val Labas Paruoškite 3% greičiu be protokolo Jums reikia finansinės paskolos - būsto paskolos - pasirengusios investicijos - auto paskolos - skolos konsolidavimo - kredito įsigijimo - Jūs esate faile. Susisiekite su mumis šiandien ir praneškite mums sumą, kurios reikia norint suteikti jums daugiau informacijos ir papasakoti, kaip kuo greičiau gauti paskolą už priimtiną kainą.Rimtas ir sąžiningas, susisiekite su mumis: rapidoservicio62@gmail.com

vmazzoni14@gmail.com

vmazzoni14@gmail.com  portretas
Saugiai pasiimkite savo paskolą. Maksimalus laikas - 48 val labas rytas Finansinė - būsto paskola - investicinė paskola - konsoliduota savarankiška paskola - kreditų atpirkimas - esate faile. Susisiekite su mumis šiandien ir praneškite mums sumą, kurios reikia norint suteikti jums daugiau informacijos, ir pasakykite, kaip kuo greičiau gauti šią paskolą už priimtiną kainą. Rimti ir sąžiningi, susisiekite su mumis: vmazzoni14@gmail.com

Makas

Makas portretas
Ar ir "anukelius" pakviete? Siaubas...

tai--gerbiu--von ubage cukoriu grauzt

tai--gerbiu--von  ubage cukoriu grauzt portretas
a lia preziudente nedalyvaus , gavus 6 tukst rentos , 7 tukst pensijos, ir dar kelis milijardus nufifintus is tautos ,o si driske ja gerbia kad nedalyvaus ,,,svaistunu ,,,,baliuje

Gerbiu

Gerbiu portretas
Šaunuolė Grybauskaitė.,kad nedalyvauja toje švaistūnų puotoje.Žmonės neturi ką valgyti, o tie suėjūnai nežino kaip brangiau apsirengti

Luka

Luka portretas
Meruniene laukiasi?

AnI

AnI portretas
Labai graziai atrodo Meruno zmona.

ironija

ironija portretas
prie Karbauskio nėra greta Gretos ?

Galerijos

Daugiau straipsnių