Prezidentūra siūlo receptą, kaip stabdyti emigraciją

Grįžti į straipsnį

anta

anta portretas
jaunimui eikia gyventi dabar o ka daryti kai lietuva myli pabegelius o savo salies gyventojus niekina isvadina girtuokliais tinginiais o dar nuspres ar vaiku jiems tureti ar ne ........stalino laikais irgi spresdavo ar gimdyti ar ne

WC

WC portretas
UZ LIETUVA V Y R A I - DIEVAS SU MUMIS...

Tam Na ir pasiūlymas

Tam  Na ir pasiūlymas  portretas
Viskas teisingai. Bet tą panašiai jau turėjo lietuviai prieš daug daug metų, tik bėda, kad žmogus nuo gero gyvenimo išpuiksta, aptingi, pradeda galvot, kaip lengviausiu keliu susižerti pinigus sau į kišenę. Kaip mąstėm,kaip dirbom, tokios ir pasekmės. Liūdnos.

JO

JO portretas
"reikia pagalvoti" ar spresti - durniu mintys. Reikia daryti DABAR. Ilgai planavome socializme ir gavosi burbulas. Reikia veikti ir daryti siandien.

Oja

Oja portretas
Gyventi reikia cia ir dabar. Kai busite pensininkai gal sirgsite veziu ar pan ir tu pinigu jums nebereikes.

vitalija

vitalija portretas
planavau kai sulauksiu pensiinio amziaus .jau sekancia diena busiu Namie. pasikeite planai, juk visus pinigus isleisiu vaistams ir gydytoju apziurai tyrimams transoportui. ,gal geriau pasinaudosiu si lengvata svetimoje salyje.

chm

chm portretas
sunus planuoja grizti,bet sako baisu ir pagalvoti,kad as tik per metus,gaudamas minimuma,uzdirbsiu LT tiek pinigu,kiek uzsienio saly gavau uz 2 savaites.

F5

F5 portretas
Grazi norai ir liek graziais. Jau greiciau man Brock Lesner padarys F5 negu cia pavyks sitas jusu politinis meslas. Gaunu 2k eu, ne Lietuvoje esu, suteiksit man toki atlyginima? Ar turiu buti seimunas, nes beviltiks,a beprasmiska. Noobs, loxs, pydars, gg.

aiškeregė.

aiškeregė. portretas
Į mirtį važiuojat į mirtį. kas gyvens Lietuvoje tas liks gyvas. Paskaitykite visokias pranšystes tai sužinosite kas jūsų laukia. Lietuva liks gyva, o kaip bus su kitomis valstybėmis- nežinia.

Greit ir likusieji pabėgs,kas dar gali

Greit ir likusieji pabėgs,kas dar gali portretas
O atlyginimai kokie bus?Algų gi mokėt nenorit.

Na ir pasiūlymai...

Na ir pasiūlymai... portretas
Tokie pasiūlymai tai tik burnos aušinimas, kurie skamba 20 metų be paliovos. O rimtai kalbant apie pasiūlymus, tai visų pirma reikia Neapmokestinamą pajamų dydį prilyginti Minimaliai algai, Minimalią algą pakelti bent jau iki 600 eurų, pensijas padidinti bent jau iki 350 eurų, pensininkus išlydėti į poilsį, jų darbo vietas perleidžiant jauniems specialistams, sutrumpinti darbo savaitę iki 4 darbo dienų ir sutrumpinti darbo valandų skaičių iki 5 valandų. Kai bus visos šios sąlygos įgyvendintos - piliečiai ne tik kad neemigruos, bet ir emigravę sugrįž atgalios. Tiesa kiekvienoje didesnėje kaimo gyvenvietėje kurti kooperatyvus, susijusius su žemės ūkio veikla, maisto perdirbimo gamyklas, sandėlius, kad vietiniai gyventojai galėtų ne pašalpomis girdytis, o oriai užsidirbti ir gyventi pilnavertį gyvenimą. Štai be jokių užsienio ir vietinių ekspertų tikri įgyvendinimo žingsniai, o ne burnos aušinimas.

Čia gyventi nebeįmanoma

Čia gyventi nebeįmanoma portretas
Taškas

problema

problema portretas
Kai bus išgyvendintas švogerystės principas priimant į darbą, problema bent dalinai išsispręs. Tai ypač aktualu valstybinėse įstaigose. Vien ką pasako buvusio aukšto pareigūno , berods VST, giminių klanas, dirbęs tame departamente, o gal dar ir tebedirbantis? Nėra norma, kai iš 1000 darbuotojų kone 300, o gal dar daugiau, yra susieti giminystės ryšiais. Galiu lažintis, kad tokia padėtis visose valstybinėse įstaigose...

mama

mama portretas
sūnus baigė aukštąją mokyklą. Darbo rasti - be šansų, nes sulindę valdininkų pažįstami, vaikai, pusbroliai, tetos dėdės ir t. t. nors ir su technikumo išsilavinimu. Niekas nepajudinamas. taigi nesvaikit kad išgyvendinsit šitą piktžaizdę. O sūnus jau krauna lagaminą.

šaukštai po pietų

šaukštai po pietų portretas
jau.

Butina

Butina portretas
Norint sustabdyti emigracija, butina dar siemet bent 6 eurais (butent 6, o ne kokiais 6) padidinti MMA. Va taip :P

Povilas

Povilas portretas
Iš esmės reikia peržiūrėti visas darbo sritis. Ir taps aišku. Kad dar labai daug atlyginimų išmokama vokeliuose, kad kai kuriose, iš pažiūros, smulkiose įmonėse klesti pinigų srautų įplaukos į savininkų kišenes,kai tuo tarpu darbuotojai jose uždirba tik minimumus.Neaišku kokie aitvarai suneša turtus antrinių žaliavų savininkams.Manau,kad dar daug kur , šioje srityje pinigai kaupiami ir apgaulės būdu.

Galerijos

Daugiau straipsnių