Prezidentūra: prezidentas V. Pranckiečio darbą vertina teigiamai

Grįžti į straipsnį

dar

dar portretas
matai atsiranda palojanciu runkeliu nepatinka kulturingi zmones ir Nauseda ir Pranskietis suprato 1 kita nes tai erudytai ne is pėrkunaisiu bakuzes su visom k......ienem......

...

... portretas
Che: "Prezidento patarėjas P. Mačiulis tvirtino, jog susitikimo metu nebuvo aptarta nauja valdančiųjų koalicijos sutartis, pagal kurią V. Pranckietis turėtų užleisti postą „socialdarbiečių“ atstovui" - Seimo vidinė veikla ne Prezidento reikalas, BET - sutartis yra SUTARTIS, ta 'lygesnė kiaulė' postą gavo TIK tokių susitarimų pagrindu, ne pats iš savęs.

Puiku

Puiku portretas
Išsipūtusiai Naisių bačkotei nepasisekė prezidentą apmulkinti.Bent šiuo atveju Nausėda pasielgė drąsiai-nepabūgo Naisių pono.

Apklausia

Apklausia portretas
partinius arba beretes ir pateikia kaip tikrus faktus. Pranckietis gal ir pakenčiamai dirba bet su juo į žvalgybą tikrai neverta eiti - išduos..O sėkmė yra teisingume ir vienybėje

Nuomone

Nuomone  portretas
Pranskietis turi likti.O kirkilinius kurie ivele Lietuva i didziausia krize lauk is seimo.Dar atsiranda buku uz bukesnius kurie balsuoja uz senius kurie eiles metu buvo valdantieji ir tik skurdino Lietuva.

Galerijos

Daugiau straipsnių