Prezidentūra: karo kaina Rusijai turi būti tokia didelė, kad gerai pagalvotų, ar verta mokėti

Grįžti į straipsnį

Pol.

Pol. portretas
Šita moteris nesupranta, ka reiške jeigu kas,o kas galvokite patys.Lietuvos ir viso Pabaltijo neliktų o kas toliau ,baisų galvoti.Bambukinėm galvom,nesupranta o prezidentūroje patarejus reikua vyti lauk,nes neaišku kam jie dirba ir pagal kieno nurodymus.

o

o portretas
gasdinimas karu tai lygiaverte baudziamoji propoganda kurios ziniasklaidoje neturetu buti tuo labiau pritarti agresoriui neatsiklausus tautos nuomones kuri ciniskai iskreipima visokiu polit povil joniuku kubosaikos vasalu ir visa matriarchat politine gauja kuriai dar pienas nuo lupu nenudziuvo tai susikurkit savo lesbikurtizaniu sala ir pizdinkit is cia su visa socberg mafija======

Anonimas

Anonimas portretas
Jei karsim, tai tik situos veikejus, kurstancius karą.

pimpinas durnys

pimpinas durnys portretas
o ka daryt su konservastu gauja?

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
taip , putino ir jo mafijos įkalinimas iki gyvos galvos , o jei atsisakytu dirbti prie mėšlo , tai tuomet į viešas kartuves

Anonimas

Anonimas portretas
o inai pati nebijo to ape ka pliurpi

tai Lietuva turetu labai stipriai pagalvot

tai Lietuva  turetu labai stipriai pagalvot  portretas
kad jios snukio kisimas y jankiu ir rusijos reikalus , bei velimasis y amerikonu ir anglu keliama su jais kara -gali lietuvai kainuot labai didele kaina , lietuvos ir tautos visiska sunaikinima

Anonimas

Anonimas portretas
Pliurpia visi ta patį, nieko daugiau nesugalvoja.

Ta patarėja Asta Skaisgirytė

Ta patarėja Asta Skaisgirytė  portretas
niekad mušta nebuvo. Negasdinti, nebaidyti žmogai

pilietis

pilietis portretas
Labai TIKIUOSI , kad visi "atsakai" į agresiją bus tikrai griežti, o ne tik žodžiai .Dar noriu tikėti, jog NATO gali ne tik organizacijos nares apsaugoti nuo rusų ekspansijos [ką ir daro per visus savo egzistavimo metus ], bet apsaugoti nuo agresoriaus ir savo asocijuotus narius, draugus. Juk tas beprotis Putinas, dar vis "KGB papulkininkis" ir galvoja lygiai taip, kaip šios nusikalstamos organizacijos narys ir meluoja, ir šantažuoja, ir ...lenkia pirštus į save [ tikrai ne į savo šalies gerovę ].

Anonimas

Anonimas portretas
Nusiimk ta skudurą nuo nasrų ,nes tiktai trūksta deguonies smegenim.Politikai Lietuvos turi savo šalimi rūpintis o ne Ukraina arba Baktarusija.Sedėkit ant klyno,nes nespėsite nubekti apsišikus iki puodo.Išgamos tokios, kokių retą.

Skaisgiryte nusiimk antsnuky

Skaisgiryte  nusiimk antsnuky portretas
nes del deguonies stokos smegenelese pradejai tragiskai nusikliedet......

2022.01.25

2022.01.25 portretas
Moterėle joks karas jokios mirtys jame neturi kainos,politine ir finansine nauda naudojasi tokie visokie lendzbergainiai konservatiniai politikai kurie prisideda prie tokių konfliktų atsiradimo,nes jų kaltė kad nemoka skaityti užrašų,NEKIRŠINTI,NEERZINTI,PIKTAS ŠUO.Jeigu jie mažvaikiai,tai už tai irgi yra baudžiamoji atsakomybė.

Lietuva.

Lietuva. portretas
Nejaugi Rusijos žmonės nori karo ir noriai siunčia savo vaikus į pražūti. Nejaugi jums tėvai reikia ne sūnų , o juos matyti tik karstuose. Tai ko tylite? Nejaugi jums reikia Ukrainos ? Ji gyvena sau ES sau ir kas nori prie ko to ir jungiasi. Tai laisva valia. Junkitės ir Jūs prie NSTO ir gyvensime taikiai ir ramiai. Juk jei nenori su kaimynu kurio duris šalia bendrauti tai ir niekas neprivers su jais bendrauti. Pasakykite Putinui --NE karui.

Galerijos

Daugiau straipsnių