Prezidentūra: galimybių pasas išsisėmė, metas ieškoti naujų priemonių

Grįžti į straipsnį

Antivakseriai,

Antivakseriai, portretas
Austrija ,italija,prancuzija, belgija ,olandija ir kt ivede daug grieztesnes priemones kovai su pandemija! Nnevykeliai Lt galvijai nesupranta ,tik bliauna ,nes yra buki besmegeniai!

Teisininkas

Teisininkas portretas
Tas liaudiškai vadinamas šikpasis yra neteisėtas, taigi jis yra niekinys!!!

PREZIDENTUI

PREZIDENTUI portretas
DAR NEBANDĖT KONCLAGERIŲ KAIP AUŠVICO AR DACHAU....LINKIU PRALENKTI HITLERĮ ...ŽMONIJA JUS NEPAMIRŠ.....

Jooo

Jooo portretas
Kai prezidenturoje dirba buki valstieciu issilavinimo lygio zmones, tokiu ir menkysta isgamele rezidentas tampa.

komentatorius ,kauniečiai'

komentatorius ,kauniečiai' portretas
gerai pastebėjo. Temperatūros matavime bent logikos yra. O tame GP tai gryna politika. Aš, pasikiepijęs 2 kartus esu pastatomas kartu su tais kurie visai nesiskiepijo. Toks įspūdis kad vienintelė tokių veiksmų priežastis ta kad jiems trūksta žmonių kuriems galima suvaryt tą Lietuvoje nesertifikuotą vakciną

Klpd.

Klpd. portretas
Dar kartą matome kas dabartiniu metu Lietuvoje iš valdžios dar turi proto matyti tą ką reikia matyti.

Prezidentūrai

Prezidentūrai portretas
O ką jūs siūlot?Kai turėsit kažką konkretaus, tada ir kalbėkit.Nėra ko aštrint padėties.

>nrk

>nrk portretas
todėl kad pas AiG vietoj smegenų vata

nrk

nrk portretas
Danijoje corona pasas kazkodel "neissiseme". Jis galioja, niekas tokios nesamones apie "issisemima" nekalba. Tai kodel prezidenturoje jis jau issiseme???

Tautvydai , beviltiškas ?

Tautvydai , beviltiškas ?  portretas
Vykdomoji valdžia Lietuvoje Šimonytės vyriausybė !!! Ministras Dulkys !!! PRIVALO GALVOTI !!! Jų tokios pareigos , jie už " galvojimą " gauna atlygį ! Ne prezidentas ....kokie jūs liberkonservatų rinkėjai esate bemoksliai ...beviltiškai bemoksliai ir net nenorite mokytis , žinoti , domėtis ...

Puikus

Puikus  portretas
sprendimas

Gyvulio pasas PIŠ gaujai reikalingas

Gyvulio pasas PIŠ gaujai reikalingas portretas
Kad slopinti žmonių protesto galimybes, nes galima „teisėtai“ tikrinti kur ir kada žmonės vaikšto, ar yra nuolankūs landsberginių fašistų vergai.

TAUTVYDAS

TAUTVYDAS portretas
LAI PREZIDENTAS SU SAVO PROTINGAIS PATARĖJAIS KONKREČIAI KAŽKĄ PASIŪLO IR PADEDA ĮGYVENDINTI, O NE KALBA PASTOVIAI ABSTRAKCIJOMIS, KAD VISKAS BLOGAI, O KUR PASAULYJE KITAIP IR KUR GERAI?

Prezidentas - teisus

Prezidentas - teisus  portretas
Jei vyriausybė nesugeba tvarkytis su pandemija , tegul eina ....į pavėsį ! Prezidentas " sako " aiškiai GP jau nepasiteisina ! Argumentai išdėlioti ir prezidentūros ir " pasų gavėjų " . Turi GP TIK PASKIEPYTI , kurie ir serga , ir platina , ir VAIKŠTO sirgdami !!!! Su GP ! O sprendimus PRIIMTI turi VYKDOMOJI VALDŽIA - Šimonytės vyriausybė , o ne prezidentas . Tik buki patryjotai net to nežino ? O ką daro " vykdomoji valdžia Šimonytė " eilinį kartą purkštauja ant prezidento , ant seimo narių , kurie norėjo aiškumo dėl pandemijos priemonių . Pamiršote ? Kaip ten sakė " ne mergaitė pagal iškvietimą " ? Suįžūlėjo valdininkė ? Nežino savo pareigų ? Tada dėl mandatą. Paprasta . O jei imi algą - dirbi .

Geriausia priemone

Geriausia priemone portretas
saugotis paciam! Ar tai butu uzkratas,ar ejimas nesidairius i pereja.

kauniečiai

kauniečiai portretas
Pagarba Prezidentūrai. Reikia pažymėti, kad sergantis žmogus gali būti ir su galimybių pasu, todėl logiškiau būtų jei būtų tikrinama ne galimybių pasas, o kūno temperatūra įeinant į parduotuves ir pan.

Zydas nulis

Zydas nulis portretas
Austrija, Italija iveda PRIVALOMA vakcinavima! Вот так ватники! Prezidentas nieko nepasiulo konkretaus ,tik kaip tas Bremeno asilas viska ,ka pasiulo valdzia ,neigia.

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Naujos priemones, tai: nauji rinkimai, valstybes kenkeju ir grobstytoju nuteisimas, ju prigrobto turto konfiskacija, kgb rezervistu bylu paviesinimas, sugriautos valstybes ir nuskurdintos tautos atstatymas.

''

'' portretas
G.P. jau atliko savo darba,jo esme buvo priversti visuomene vakcinuotis.Juo buvo pasinaudota net pervakcinuojant treciu skiepu,tai tikrai perteklinis ir nieksiskas veiksmas is vyriausybes puses.Kad zala galimai buvo ir bus padaryta situo veiksmu zmoniu sveikatai neabejoja ir medikai.Tik kolkas niekas apie tai garsiai nekalba.Klausimas tik kada bus patraukti atsakomyben antikunu reiksmes nuvertintojai ir uzdraudejai.Bande zaisti su zmoniu sveikata be saiko vakcinuodami jau suvakcinuotus ir turincius virusui imuniteta dar ir prasirgusius prie to pacio.Ar ne prisizaidete diletantai ?

liudna

liudna portretas
Visiska betvarke Valstybes valdymo virsunese nes Prezidento palaikomi skirtingo mastymo gatves maistininkai Valstybeje kelia sumaisti o Premjerei Simonytei visa si maistautoju sukelta JOVALA tenka tvarkyti Labai graudu kad Prezidentas nepadeda Vyriausybei siuo sunkiu momentu bet priesingai stengiasi slyksciai kritikuoti o gal Prezidentas nesupranta kad jo patarejai savo pasisakymais meto akmenis i Vyriausybes darza

anonimas

anonimas portretas
Svarbu paliktu priėjima prie maisto [parduotuvės] o visa kita tegu apsiverčia

Efa

Efa portretas
Reikia baigti sita s......malti ,tikrai jis neveikia ,o musu zmogui manau reikia sakyti kad truksta valcinu ir kad visiems neuzteks ,bek visi su vejeliu ...

blaškosi

blaškosi portretas
...buvusi Kauno mero patarėja atsidūrusi prezidento pašonėje, pati nesusiranda temos, kurią galėtų vystyti, ir konkretaus darbo, puola komentuoti kitų darbų, klaidindama savo patiklų bosą. Tai gal jo patarėjai išsisėmė, o jis pats, neturėdamas tvirto stuburo, tik stotą, pasiduoda jų įtakai, o kai prasižioja- vis nepataiko?

Gal

Gal portretas
Kodel izoliacija sutrumpinta septynias dienas kaip kitos salys ivede penkias dienas o dulkys dvi dienas pailgino tipo cia as spredziu Valstybe kiek praras mokesciu uz tas dvi dienas ponas dulky kiek per visus negalincius del tamstos sprendimo iseiti i darba valstybe praras pinigu pamastyk bedurniuodamas

aktualus požiūris

aktualus požiūris portretas
''Aleksandras Žarskus. Kada baigiasi kova už laisvę?''

>DDD

>DDD portretas
čia kuris jūsų Pu ar Lu?

DDD

DDD portretas
Mūsų prezidentas yra šaunuolis!

Tai

Tai portretas
Pirmiau tas izrailio ismislas ivedamas gp pasa paskui galvojama tai palauk gal reikia paklaust konstitucinio teismo ka mes cia pridarem chebra ka paklause o teismas sako o mes dabar laiko neturim kaip turesim atsakysim Ponas prezidente viskas jusu rankose paklausk konstitucinio teismo ar tas gp pasas nepriestarauja konstitucijai ir nuo tos minutrs jis nustos veikti juk jis buvo ivestas laikinai tai nutrauk ta fasistine beprotybe

4

4 portretas
Kvailesniu žmonių kaip vyriausybiu darbininkai sunku surasti, pilni idiotai. Sukūrė kažkokia tai pandemija ir pradėjo naikinti žmonės visame pasaulyje

Pensininke

Pensininke portretas
Dabar valdzia ginasi kad nebuvo poliktinio spaudimo imti trecia vakcina, gauti GP. Buvo spaudimas ir dar koks. Kas sita GP sugalvojo, ar ne atsakingi politikai. Juk ne darbo zmones pasiule GP. Simonyte, Dulkys ir kiti. Nebusi skiepytas, negausi GP, busi atleistas is darbo. Tai ka zmogus turejo daryt, jei neteks darbo, vakcinavosi. O kiek nuo situ vakcinu buvo mirciu, slepia informacija. Lietuva del to neteko daug darbingo amziaus zmoniu. Trecia vakcina labiau pakenke vyrams, sirdies infarktas. Ir ne tik Lietuvoje, bet ir uz JAV buvo nuo sirdies infarkto mirciu padidejimas. Butent Phaizer vakcinos. Jei jau visi metai vakcinuoja zmone ir vakcinos nepadeda, vistiek serga paskiepyti, reikia nutraukti vakcinacija. Turi ieskot kitu vaistu ar vakcinu. Nu kaip ir nuo kitu ligu, gauni vaistus, paskaitai instrukcija, kur parasyta kokie nepageidaujami simptomai. Jei tokie atsiranda, nutraukti vaistu naudojima. Turi skirti kitus vaistus.Tik dabar po sausio 13 mitingo jau valdzia ginasi del GP.

Anglijoe greituosius testus dalija nemokamai

Anglijoe greituosius testus dalija nemokamai portretas
Užeini į bet kurią vaistine, gauni keturis kompelktus mėnesiui.

perfrazuosiu

perfrazuosiu portretas
prezidentas išsisėmė, metas ieškoti kito prezidento

Simai , ku ku :)

Simai , ku ku :)  portretas
Ne antivakseriai :) PASKIEPYTI jau po 2 kartus ir su GP serga bei platina :) Nežinai ? Šviekis :) kokie bemoksliai tie patryjotai ...Net situacijos kritiškai nesugeba įvertinti ?

SIMAS

SIMAS portretas
KAI REIKIA DĖL UŽSIENIO POLITIKOS TAIPONO AUKŠTO KOMANDĄ PRABYLA PO PUSMEČIO O VIDAUS REIKALUS TVARKO VYRIAUSYBĖ O ANTIVAKSĘRIAI NUTYLKIT IR NEKALBĖKIT TAUTOS VARDU

vilte

vilte portretas
galiu patart kokiu priemoniu.Nutraukt sita šizoidine psichopatija

Onai

Onai  portretas
Kas atsakingas už pandemijos valdymą ? Šimonytė ir ministras Dulkys ? Kiek gali daryti nesąmonių ? Tegul EINA ir diskutuoja su prezidentu ir tik tada skleidžia kasdienius pakeitimus . Prezidentui ačiū . GPASAS nesaugo ! Serga ir su GP !!!

Ona

Ona portretas
Tai gal laikas vyriausybei ir prezidentūrai kartu išdiskutuoti pandemijos valdymą ir tik tada skelbti visuomenei vieną bendrą poziciją,dabar gaunasi vieni daro kiti prieštarauja ,prezidentūra żaidžia vaikų darželio žaidimus .bele tik prieštarauti.

palaikome

palaikome portretas
Puikus sprendimas , laikas užbaigti segregaciją.

Nepasiduokite

Nepasiduokite  portretas
Prokurorai kelkite baudžiamas bylas SAM vadovams kol dar neužkrėsti..

senelis

senelis portretas
Visiskam kvailiui visada viskas aisku.

WC

WC portretas
Lietuvoje prezidentas yra tuscia vieta,lele. Juo gali buti bet kas,net Zigmas kur sluoja gatves.Prezidento,kuris neturi jokiu galiu,institucija tai tik pinigu svaistymas. Panaikinkim sia institucija ir bus lengviau gyventi.

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
GP terminas yra būdas žeminti žmogų ! Žmogus pasiskiepijo , kokie dar jo " galiojimo " terminai ? Serga , platina jau ir po 2 skiepų ! Kaip " gydo " GP ? Pagarba prezidentui .

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Vyksta žmonių segregacija , o ne pandemijos valdymas . Gerai , kad nors prezidentūra turi sveiko proto . Ačiū . Prievarta ne būdas " auklėti " , ponia Šimonyte. Ne botagėlis ...

Manau

Manau portretas
mūsų prezidentas išsisėmė, reikia ieškoti kito, kuris gebėtų priimti adekvačios sprendimus, bent pasižiūrėjęs į užsienio patirtį.

slykstu

slykstu portretas
Ir vel Prezidentura pila ZIBALA i saziningai ir ismintingai dirbancios Vyriausybes darba SLYKSTU

PIŠ vyriausybė

PIŠ vyriausybė  portretas
su ministru Dulkiu neturi laiko galvoti KAIP VALDYTI pandemiją , nežeminant žmonių . Jie užsiėmę ligonių pertvarka t.y. kaip nesirūpinti ligoniais , nes mažins lovų skaičių stacionare :) Gydysitės ambulatoriškai ir su GP :))) Namie :)

Puiku , adekvatus

Puiku , adekvatus  portretas
požiūris . Pagarba . Net visiškam kvailiui aišku , GP nuo viruso nei saugo , nei gydo . Saugotis , laikytis rekomendacijų turime patys .

na

na portretas
naujos priemonės gal būt vyrams nustatys nėštumus...iki ko dasigyvenom visi kalba kas netingi...jokios tvarkos...svarbiausia, kad lovos neužimtos...visas skiedimas buhalterio Dulskio ...žmonės jau bijo gultis į ligoninę nuveža sveika išleidžia su korona. Juokdarių Seimas ir visi postringaujantys...ką reiškia ES pinigai...reikia kažkaip įsisavinti pasidalinti draugiškai visiems...kaukės- uždirbo, raspiratoriai - uždirbs...

Faktas

Faktas portretas
Au-au-au....

Faktas

Faktas portretas
Lietuvai reikia Prezidento, nes kiek gi galime verstis su begalviu manekenu.

tam cha cha cha

tam cha cha cha portretas
Tave vis berniukai domina. Pedofilas?

cha cha cha

cha cha cha portretas
Berniukas vėl čiurkšlę paleido.

Konservų šunys

Konservų šunys portretas
Fas!

Anonimas

Anonimas portretas
Vel suka nauja bizni. Dirbsim tik del to, kad galetume is svogeriu gaujos nusipirkti brangiu testu ? Aciu, nenoriu. Nebent juos dalytu uz dyka.

Dianas Namisėda

Dianas Namisėda portretas
Prezidentas išsisėmė, laikas rinkti naują.

Klp

Klp portretas
Mintis gera tik testus greituosius turėtų dalinti nemokamai ,o tie gp tik piliečių kiršini as .Bet jei reikės pirkti už savus ir atšauks gp bus palaida bala.

Ha

Ha portretas
Kiek ta svieto lygintojo kontora dar kels sumaištį šaly???

Galerijos

Daugiau straipsnių