Prezidentūra: A. Dulkys turi užsiimti skiepų, o ne savo viešųjų ryšių kampanija

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Nausėda kokiu darbu neatliko dulkys blogai ligonius ar lavonus suskaičiavo pastatei saskaitininka ir juokini tauta

VytautS

VytautS portretas
Ka gero padarė prezidento patarėjai asaliučiai nieko tik nori pasirodyti kad supratai tave sunkiai dirba,prašau netrukdyti kitaip jus kenkiant Lietuvai!

L?

L? portretas
Pirmpji ponia labai pakenkė, o Prezidentas dar paantrino. Pats Mačiulis irgi neprisidėjo. Čia švelniausi vertinimai.

Kikis

Kikis  portretas
Peza niekus - durnas arba tikslingai aklas. O AiG - savim patenkintas kompleksuotas, žiniasklaidos sutvertas minkštakūnis. Fliugeris.

klp ,perkaitai ?

klp ,perkaitai ?  portretas
Ar tik silpnaprotis ? Nesugebi kritiškai mąstyti , argumentuoti ? Moki tik dergti ir niekinti kitus , kurie protingesni už tave ? Feeee...

klp

klp portretas
didesnių cinikų kaip prezidentas,veryga ir karbauskis Lietuva nežino

Dulkiui

Dulkiui portretas
suteikti Didžiojo Kukurbizdalio titulą ir taip toliau.

Klpd.

Klpd. portretas
O Ekselencija nenorėtų užsiimti Gabrieliaus Liandzbergio atitikimo užimamam postui klausimu? :D)

Boba

Boba portretas
pirmoji parode ,kad nereikia skiepintis! Prezidenturoje didziadarbiai - neturetu nurodineti ,kaip Dulkiui dirbti!

Tai ką

Tai ką portretas
Tikrų medikų nebėra, turiu minty sąžiningų, kurie pasakytų tiesą apie eksperimentinius marmalus. O dabar buhalteris Dulkys turi užsiimti vakcinų kampanija? Virusologais jau tapo pramonininkai, maxima, duomenų mokslininkas ir kaip rusai sako vsekoj tvari po pare. Plandemija show must go on. Ar ne taip?

o

o portretas
prievartos buti negali ir nemulkinkit zmoniu nes teks su laiku atsakyt nes esat stypriai globalistu uzhipnotizu.oti slamanciais setonpinigiais?=======

anupras

anupras portretas
Mūsų Prezidentas ne prancūzų prezidentas Makronas, tad vietoje kreipimosi į tautą raginant skiepytis, pajėgia tik nuolat kaltinti Dulkį. Toks tad gyvenimas - C'est la vie.. sako prancūzai.

Deja

Deja portretas
Kad jo ir viešieji ryšiai labai šlubuoja.

puk puk :)))

puk puk :))) portretas
Aik aik :) Antivakseriams ? :))) O konservatorius Maldeikiukas su kuo kalbėjo ? :))) Šios dienos info , kokius fokusus krečia jau du metus ne konservatorių prezidiumo narys Šedbaras , peržengė bet kokias " konservatoriško padorumo " ribas . Panašu apgavystėmis , melu "dėl pareigų " , likusių konservatorių " nieko nežinojimu " ši valdanti seimo dauguma bus neaplenkiama :))) Kas rinko juos į seimą , taip pat turėtų prisiimti atsakomybę !!!! Įsivaizduoju , jei Šedbaras būtų paskirtas Konstitucinio teismo teisėju ! Apgailėtinos personos tarp konservyno jau bado akis ! Pavilionis , Šedbaras - prezidiumo nariai ? !!!!!

puk

puk portretas
Prezidentūra, kuri spaudė ranką antivakseriams, ir nei žodžiu per maršą neužsiminė apie skiepijimosi būtinumą dar drįsta versti kaltę Dulkiui, žmoniškai tarnaujančiam rinkėjams. Kokia apgailėtina Prezidentūra tapo, kaip LVŽ, kurie irgi be jokio darbo vien ant konservatorių kritikos jojo.

klm

klm portretas
Prezidentas turėtų paleisti seimą ir surengti naujus rinkimus.Šita valdžia,su visokiais dulkiais jau darosi pavojinga Lietuvai.Ji atstovauja siaurų grupių interesus,palikdama didžiają dali Lietuvos žmonių nuošalyje.

berniukas

berniukas portretas
labiausiai viešaisias ryšiais užsiima prezidentūra.Jei kas gerai,tai jos nuopelnas.Jei blogai,tai vyriausybė kalta.Kai šeimų maršistai buvo prezidentūroje ar bent vienu žodžiu buvo užsiminta apie skiepus.Ne....

klp

klp portretas
Gražus ir ilgas užsiplanavo (kaip sovietiniais laikais),kad paskiepys 70% Lietuvos.Planas neišdegė.Su tokiu pat pasisekimu galėjo užsiplanuoti paskiepyti ir 100%.Ir vėl būtų kaltas Dulkys,kad nepavyko.Geriau jau agituotų skiepytis savo patvorinius draugus su orlausku ir celofanu priešakyje.Juk jie didžiausi antivakseriai

Tam AŠ

Tam AŠ portretas
Labai būtų gražu Dulkys su švirkštu ir visiems vakcinas suleidžia,dabar tik akis bado.O jeigu tau gėda tai gėdykis ir gydykis,nes matosi kad dulkinas/a esi.

šalin rankas nuo Dulkio

šalin rankas nuo Dulkio portretas
Už tai veryga puikiai valdė pandemiją.Kai buvo užsikrėtimų apie 2000 per dieną ,net negalvojo skelbti karantino.Rūpinosi tik rinkimais.Per jį ir verksnelį su karbauckių šimtai žmonių atsidūrė kapinėse.

AŠ portretas
Man gėda dėl Prezidento ir prezidentūros pareiškimų.Nejaugi ministras važinės su švirkštu į butus ir visur ,kad paskiepytu bukus ir užsispyrusius.Važiuokit ir jūs .Juk dirbat Lietuvai,o ne tik kritikuokit.Veryga ištisai sėdėjo TV ir tik kalbėjo.Pirko ne po 3 e,o po 12 e. už priemones virusui gydyti.Ko Prezidentas tyli,prezidentūra tyli.

Šantaramas

Šantaramas portretas
Ministras Dulkys nevaldo pandemijos, jam per sunkus uždavinys. Premjerė turi prisiimti atsakomybę už ministrą kaip žadėjo. Vakcina nepanaudota utilizuojama tai kokie čia nuostoliai? Kaip galima taip neatsakingai organizuoti skiepijimus?

Zuzė

Zuzė portretas
Prezidentūra į save tegu žiūri

Galerijos

Daugiau straipsnių