Prezidentūra: didesni pinigai krašto apsaugai neturi supriešinti visuomenės

Grįžti į straipsnį

VISUOMENĖ PLOJA KATUTĖMIS....

VISUOMENĖ PLOJA KATUTĖMIS.... portretas
Visuomenė tiesiog džiūgauja, kad mokytojams mokami skatikai, kad nuo mokslo, meno, kultūros, sporto pinigai nuimami, o kariuomenei didinama...Visuomennė TIESIOG JAUČIA NUO TO ORGAZMĄ....KAIP JAI GERA!!!

Untokas

Untokas portretas
kadangi jau 7 metai pensijos nedidinamos-ATRODO,kad KRAŠTO APSAUGAI lėšos skiriamos PENSININKŲ SĄSKAITA.Pasaulio duomenys-tyrimai rodo,kad pasaulio valstybėse: 85% pavojų [neramumų] kyla iš VIDAUS ir tik 15% iš IŠORĖS.Manau,kad šalies seimas ir prezidentė į tai turėtų atsižvelgti skirstant lėšas.

Lietuvos kariuomenė nenugalima

Lietuvos kariuomenė nenugalima portretas
Galinga ir moderni Lietuvos kariuomenė pajėgi atlaikyti vieną meškos pirstelėjimą. Toliau stiprinant ir modernizuojant, Lietuvos kariuomenė bus pajėgi atlaikyti du meškos pirstelėjimus

NORĖJOSI KAŽKĄ PARAŠYTI, BET....SKAIČIAI PARODO

NORĖJOSI KAŽKĄ PARAŠYTI, BET....SKAIČIAI PARODO portretas
Visuomenės balsavimas atsako Grybauskaitei, kad jos ir Lietuvos visuomenės nuomonės kardinaliai skiriasi (67 procentai prieš 33). Bet, jai tai visai nesvarbu. Ji ne Lietuvai tarnauja, o JAV banditams. Ir dar tiems 33 procentams gyventojų: konservatoriai, liberalai ir užzombinti "patriotai".

otto

otto portretas
Kas nemaitina savo armijos, maitina svetimą. Lietuvoje dar daug norinčių šerti Rusijos kareivius. Apgailėtina.

beretinis

beretinis portretas
neduok est duok patranku, rusai puola!

eiline

eiline portretas
siaures koreja irgi nuo to pradejo

gaila

gaila portretas
ji jau supriesinta o toks zingsnis dar daugiau supriesins ir padides praraja tarp turto ir skurdo aisku kas priima tokius sprendimus to nepajus juk turto turi per akis

Galerijos

Daugiau straipsnių