Prezidentūra dėl migrantų apgręžimo politikos žiemą: privalome gerbti žmogaus orumą

Grįžti į straipsnį

Audronė

Audronė portretas
Būtent -daryti reikia dabar!Ieškoti galėsit,nutirpus sniegui-kai reikės paslėpti savo nusikalstamo abejingumo,neveiklumo padarinius.Šianakt temperatūra bus žemiau išgyvenimo ribos-privalote įsileisti humanitarinę pagalbą.Pasieniečiai-šaunuoliai,bet neužkraukite jiems papildomų darbų.

Kur parazitai isliauzia,ten vagystes,padegimai

Kur parazitai isliauzia,ten vagystes,padegimai portretas
Sprogdinimai??

Lietuvis

Lietuvis portretas
Purviasklaida pila ant prezidentūros ir bando formuoti su melo propoganda visuomenės nuomonę tik nesupranta kad dauguma visuomenės jais netiki.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kad jie ten visi susaltu ir jokiu priėmimo ,šaltis marą visalaik pristabdo

Morgana

Morgana portretas
Tai galų eiti kas nori, o kaip Lietuvis saugumas? Jau nesvarbu?

Pačią Šovienę

Pačią Šovienę portretas
reikia apgyvendint tuose mobiliuose - tegul globoja tuos valkatas tiesiogiai jeigu taip niežti

Ką gi

Ką gi portretas
Dar gerai, kad Prezidentūra nereikalauja didesnius butus turinčius gyventojus žiemai persikelti į "mobiliuosius", o į butus priimti tuo migrantus, nes jų "orumui" mobilieji gali būti per maži....

kai žalieji putino žmogeliukai

kai žalieji putino žmogeliukai portretas
pradės plūsti, taip pat rūpinsitės jų žmogišku orumu, šalikus dalinsit prie sienos Šoviene? Juk tai hibridiniai okupantai. Tfu visus vakatų užtarėjus ..

ups

ups portretas
aš esu šimtu procentų už žmogaus orumo gerbimą, bet, atsiprašau, ne kitų žmonių sąskaita....kodėl jiems skiriama daugiau, negu saviems skurstantiems? ar jų orumas niekam nerūpi? kartais atrodo, kad ant to, kuris dar gali dirbti ir mokėti mokesčius, užkraunama nepakeliamai daug-valdžios išlaikymas, kurios skaitlingumas tik plečiasi, visokio plauko nevyriausybinės, ne pelno siekiančios organizacijos, kurios maitinamos iš mūsų surinktų į biudžetą mokesčių, tinginiai, perėjūnai, o dabar ir atkeliavę iš svetur....

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
KOD4L PRIEGLOBSČIO NESIŪLO JIEMS ARTIMOS ,TURTINGOS ARABIJOS ŠALYS.,,JAPONIJA,KORĖJA,KODĖL VERŽIASI ČIA,KUR ŠALTA,JUK ŽINO KOKS ČIA KLIMATAS.

Galerijos

Daugiau straipsnių