Prezidentūra apie Kalėdoms grįžusią G. Nausėdaitę: buvo laikomasi visų reikalavimų

Grįžti į straipsnį

Lietuvos Konstitucija ne Čmilytei, ji Nelson. .

Lietuvos Konstitucija ne Čmilytei, ji Nelson. . portretas
Policija pati padeda Čmilytei daryti pažeidimus ,palydi į pažeidimą. Dvi Lietuvos viena baudžiauninkams skirta baudimus gauti, kita gerovės ką noriu ta darau.

Visi vadai aukščiau Lietuvos Konstitucijos.

Visi vadai aukščiau Lietuvos Konstitucijos. portretas
Dvi Lietuvos viena baudžiauninkams skirta baudimus gauti, kita gerovės ką noriu ta darau.

Anonimas

Anonimas portretas
Pritariu šventusiai be artimųjų. Bet tos šeimos, taip pat ir čmilytės supratimas apie atsiprašymą toks, kad už juos gėda. Šių laikų elitas... Anksčiau valdininkas būtų atsistatydinęs, o dabar akis išvertę visus durniais laiko.

liudininkas

liudininkas portretas
grazi ir auksta pas grazius ir aukstus i namucius su ugnele.

Taip yra

Taip yra portretas
Prezidentūra -melagiena. Koks vadas tokie ir jo klerkai.

Orwell 1984

Orwell 1984 portretas
Kodėl vieniems užtenka "laikytis reikalavimų", o runkeliams net ir laikantis reikalavimų išrašomos baudos, o Kristianoje torčiuko dėžutės niekas neišduoda???

senelis

senelis portretas
jooo, su tokiu pilieciu, ar taip vadinamu prazidentu, i zvalgyba neiciau....

Aha

Aha portretas
Kai Prezidentas mandagus, kultūringas, tai bepigu pulti, reikšti savo nuomonę.Kai apie Grybauskaitę vienas žurnalistas pareiškė savo nuomonę, tai iškart neteko pareigų ir nutilo.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Ką čia tas krėpštukas buria? Papilstė tik apie aplinkui, o esmė tame jog bankomatas pats ragino kitus nelankyti artimųjų (tame tarpe ir negrįžti iš užsienio pas artimuosius), kai tuo metu pas patį sugrįžo dukra per šventes. O koks viruso paplitimas Vokietijoje ir ar jie laikėsi šalyje nustatytų reikalavimų čia jau antraeilis dalykas

Anonimas

Anonimas portretas
ale kas per debilai toj dienoj dirba,straipsnius be komentaru blokuoja balt puslapi atsiuncia,kuokteleja visom prasmem tie kavencai

PONIAI,Prezidentienei

PONIAI,Prezidentienei portretas
Reik maziau kaisiot savo trigrasi Kai Kalba prezidentas NES KLAUSOSI NEKAIP

Prie ko

Prie ko portretas
Pasidaryti tyrimus ??? Kaip sitaip PREZIDENTO padlaiziai zmones vadina TAI JUS ESAT SKALIKAI !!! Jei negalima visiems TAI VISIEMS. GEDA Prezidentui GEDA CIMILYTEI KURI TIK KOJAS APSILO IR PRADEJO NEBEREIKALO LIBERALU PARTIJA YRA VAGYS KYSININKAI MASIULIOKAS DAR POSIAI DIENAI SU BATU DEZELE VALKIOJASI DABAR DAR VIENA ISLINDO TAI KAS IS JOS BUS PO PUSMECIO????

Šventusi be artimųjų

Šventusi be artimųjų  portretas
Nausėdos mažiausiai turėtų tautos bent atsiprašyti. Bet, gaila, atrodo, nesupranta už ką.

Ką gi

Ką gi portretas
komentuojančių "skalikų gauja", lojanti ant Prezidento, pasidarykite tyrimus ir parodykite, kad užsikrėtėte COVID nuo jo šeimos, tada galėsite pateisinti savo skalijimą....

kgbistai yra nelieciami

kgbistai yra nelieciami portretas
Antai pirmadienį po pietų Seimo pirmininkė Viktorija,Vladimirovna Čmil, lydima apsaugos darbuotojų, užsuko į Gedimino prospekte įsikūrusią kosmetikos prekių parduotuvę. Joje ilgai neužtrukusi, smagiai nusiteikusi Seimo pirmininkė netrukus patraukė į netoliese esantį kitą prekybos centrą, iš kurio išėjo nešina dar keliais pirkiniais. Primename, kad visi trys šalies vadovai – G.Nausėda,seimo pirminike Viktorija,Vladimirovna Čmil ir premjerė Ingrida Šimonytė piliečius ragino laikytis karantino apribojimų ir didžiąsias metų šventes sutikti namuose ir nelankyti artimųjų.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Pagrindinis reikalavimas atverti sienas kad lengvai patektu virusas , mirtu ir būtu sugadinta žmonių sveikata , padaryta didžiulė finansinė žala Lietuvai . O tokio kliurkos prezidento dukra kaip ir gaujos iš seimo galėtu laisvai kur nori judėti

Kauno dienos propogandos skyrius

Kauno dienos propogandos skyrius portretas
Kaunadiene,o kur vakarykštė svarbiausia naujiena,-Čmolytes viražai po Vilnių?,Iš Šiaulių su apsauga vaziavo į Vilnių torčiuko ir kvepalų nusipirkti. Ponai-DVIGUBI STANDARTAI,kai Širinskiene duonos norėjo nusipirkti,tai net 5 straipsniu suraitėte,o čia sėdite subinės raukus sutraukę.Negražu..kvepia..PROPOGANDA KVEPIA ir DVIGUBAIS STANDARTAIS.......

cha cha

cha cha  portretas
.Nilson Idomu uz ka pirko dovanas sunui Kristianoj ar ne uz kanceliarines

ASTA

ASTA portretas
netikiu..... likimas kaip Trampo

na

na portretas
pritariu Onai prisiminkim jo kalėdinius sveikinimus aiškiai buvo pasakyta švęsti tik dviem daugiau žmonių negalima, jokių tėvų jokių giminių...toliau buvo pasakyta, jei nesuveiks visi suvaržymai įves komendanto valandą...gąsdinimai ir visi reikalavimai eiliniam žmogui ir korona tik mums...o jam kada atšaukiamos visos operacijos kada nedirba nei poliklinikos (kovo mėn.) jo tėtis operuojamas ...o pats uoliai eina į krepšinio varžybas nustato korona, bet įzoliacijoje tik 2 dienas ir per TV pareiškia, kad nesikarantinuos...dabar grįžta dukra...kada Vokietijoj į parą 900 mirčių...o mums pas tėvus senus neleidžiama..nors toj pačioj savivaldybėj gyvenam...Nilson vaikui 3 m. dovanos ieško KristiAnoj...iš mokesčių mokėtojų pinigų važinėdama po parduotuves apsipirkti ne darbo metu tarnybiniu automobiliu...puiku ...puikiau ir būt negali

taigi

taigi portretas
Asmeninės gerovės valstybėje etika ir moralė bevertė valiuta.

Morgana

Morgana  portretas
Žinot man toks jausmas, kad skestant laivui šitas kapitonas pabėgtu pirmas be abejo su šeima

manau

manau portretas
Politikams galioja ne tik teisiniai, bet ir moraliniai principai ir jų kartelė daug aukštesnė nei eilinio piliečio. Šlykštu - vieną dieną per TV ekranus moralizuoja tautą , aiškina, kad vaikai nelankytų tėvų, pakentėtų, švestų atskirai... įveda karo padėties lygio suvaržymus, kitą dieną mėgaujasi išskirtine , asmenine gerove. Amoralu.

GĖDA

GĖDA portretas
Tas kas leistina Jupiteriui, neleistina Jaučiui. Ar atsimenate šį posakį? Jei ne, jį Jums visiems ką tik priminė.

Iloona

Iloona portretas
Mes irgi šventėme visa šeima kaip ir kiekvienais metai. Džiaugiuosi, kad nepaklauseme valstybės del ribojmu nei per velykas, nei per mamos diena, kaledas. Butu prarade seimos sventes bereikalo. Vien Del to, kad kazkas vygdo savo plana. Jau net ir vyresni zmones nebetiki jusu viruso nesamonem.

Kovidėdų Skiepelis

Kovidėdų Skiepelis portretas
Ne reikalavimai yra esmė, o solidarizavimasis su kenčiančiais piliečiais. Pvz... J. Bidenas per rinkimus atsisakė susitikimų su rinkėjais, kad jie neužsikrėstų. Tai paprastas, banalus populistinis triukas, bet jis visada suveikia karo, pandemijos ar žemės drebėjimo atveju ir jau tada buvo aišku, kad demokratas įveiks D. Trumpą (TRAMPĄ runkeliškai tariant). O dabar eilinis lietuvis galvoja: "Kodėl aš, eilinis iš Didžiosios Britanijos bėgantis čikenfaktorius turiu minėti šventes saviizoliacijoje, atskirtas nuo sugėrovų ir šl iu ndrų, o prezidentaitė gali grįžti lyg niekur nieko?" Prezidentaitė turėjo pati, sąmoningai (arba paprotinta tėvų) likti toje Šiaurės Korėjoje ir solidarizuotis su sergančiais, mirštančiais, ar tais kurių verslai paraližuoti karantino. Trumpai tariant, gerbiamas prezidente, samdykitės naujus piarščikus, nes čia jau ne pirmas Jūsų viešųjų ryšių suklupimas. Aišku, Karbauckio žioplumo Jūs dar nepasiekėte, bet sparčiai link to artėjate

Ona

Ona portretas
Žmonės laikosi visų reikalavimų,bet į kitą savivaldybę ar net tos pačios savivaldybės vietovę,neįleidžia."Aukštas" ir "gražus" ,mūsų išlaikytini,ar tik jūsų vaikai yra vaikai,o kitų žmonių NE?

Buves kaimynas

Buves kaimynas  portretas
Kas parasyta _ta ir skaito .o ka reiskia gal nesupranta ?GEDA . Susikure sau ir artimiesiems gerove . Gana , Dabar vel tegul tyli arba eina ziureti krepsini .

Jonas

Jonas portretas
Gaila žmogaus, kuris per pietus neatsimena ką valgė per pusryčius....

Anonimui Pydarui >>>>>Klp

Anonimui Pydarui   >>>>>Klp portretas
Kas yra bardakas.....

Klp

Klp portretas
Gal ir laikėsi ,bet kažkaip čia negražiai ir tiek.Lygesni už lygius arba gyvulių ūkis.

chi chi chi

chi chi chi portretas
Dabar per Naujus studentai galės laisvai grįžti į "savo namus"

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Šalinti........

rf

rf portretas
GĖDA GĖDA čia taip apsikiaulino - maksimaliai , pasiaiškinimai nebepadės . Jei pats nebūtų siūles nesusitikti su artimaisiais tai dar bala nematė .

manau

manau portretas
Slėptis po pernykščiais lapais ir neerzinti žmonių, tai geriausia ką gali padaryti.

Vaidas

Vaidas portretas
"Visi gyvuliai lygūs, bet kai kurie gyvuliai lygesni už kitus"

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nesiseka Lietuvai su prezidentais. Tai pabėga su lagaminu dolerių, tai kasryt isterikuoja «rusai puola», tai viena šneka kita daro.....vienintelį šio to vertą nuverčia...manau, šito daugiau nebeišrinks. Bet ir kitas vargu ar bus geresnis, nes matom, kas pas mus lenda į valdžią ir kuo sulindę užsiima.

o

o portretas
Man atrodo,kad reiktu padeti taska ir uzsiimti kitais reikalais,kas galejo tas gryzo,net autobusa padave rygon ,kad parveztu,kiek cia galima ta pati per ta pati sukti

Korumpuota šeima

Korumpuota šeima portretas
Krėpstos jau 40 metų(Lukošenka ir Putinas ilsisi) griauna Kauno kultūra,klanas neprileidžia svetimų ir jau prasipletė į prezidentūrą,jiems moralės normos neegzistuoja-komunistinis mentalitetas.

išvada

išvada portretas
Etika ir moralė ne šio pasaulio vertybė. p.s. tūkstančiai namo negrįžusių dukterų ir sūnų irgi buvo pasiryžę laikytis "visų reikalavimų" , bet negalėjo.

O

O portretas
kaip su reikalavimais moralei?

taip sakant .... tautai juodai pofik

taip  sakant .... tautai  juodai pofik portretas
kaip gryzo , is kur ,ir per kur ta nausedaite .....manau tautai labjau galva skauda del vezamu uzsikretusiu xoxolu banderu ir bulbasu tukstanciais y lietuva , dalijamu jiems pasalpu ir butu skriaudziant ir apiplesinejant tautiecius lietuvius kurie barakuose laukia nesulaukdami socialiniu bustu .....ir labdariniu barsciu bliudo senoliai....

Anonimas

Anonimas portretas
melas vardan tiesos

Galerijos

Daugiau straipsnių