Prezidentų debatams neįpusėjus, A. Juozaitis paliko salę: LRT apkaltino korupcija

Grįžti į straipsnį

Balsuotojas

Balsuotojas portretas
Nepliurpkit nesąmonių, puikus filosofas, protingas. Jums iki jo, kaip iki Afrikos pėsčiomis, ale beraščiai gudruciai.

Na taip

Na taip portretas
norisi tiems kas jau 35 metus dulkina Lietuvą ir vargo nemato pastatyti vieną iš trijų, kad sukurpė visą projektą kaip neutralizuoti bent kiek vertesnius dėmesio kandidatus į prezidentus. Puteikis perdaug supranta ir nebijo pasidalinti info su žmonėmis, Puidokas - paperka geru minčių dėstymu, na o pavojingiausias tai Juozaitis..Padarysime juos..nematomus - negirdimus. Arba duosime jiems 60 sekundžių blicturnyrą per kurį jie galėtų smulkiau išdėstyti savo programą.:D)//_Ką gi, labai pažystamas stiliukas. "Prie ruso" irgi buvo panašaus tipo rinkimai - paduodavo biuletenį su iš anksto įrašyta pavardė ir belikdavo tik į urną įmesti. Ei, senieji komuniagos, ar vis dar manot kad mums ką bukai įkalei į galvą taip ir bus?:D)

tas išėjimas buvo apgalvotas

tas išėjimas buvo apgalvotas portretas
tai dalis rinkiminės kampanijos. Tik nieko tuo nelaimėjo, o priešingai.

Anonimas

Anonimas portretas
tam Anonimui-bėk išgerti vaistų,nes galutinai išprotėsi.Senatvinė demencija kamuoja?

Cirkininkai

Cirkininkai portretas
Na o tie debatai buvo labiau cirkas.O labiausiai apgailėtini cirkininkai pasirodė Puteikis,Puidokas,o apie Juozaitį nebėra ką kalbėti-jis priminė tam tikros įstaigos ligonį.Trūko tik Gražulio.Bet liaudžiai tokie cirkai ,matyt, patinka ir mielai norėtų juos matyti valstybės vadovais.Tikrai apgailėtina.Šaunuolė laidos vedėja-pasielgė vyriškiau nei nukvakęs Juozaitis.

kaunietis

kaunietis portretas
Viena iš geriausių tv. Na, o pats kandidatas , tai - juokdarys ir niekam tikęs. Jau matyt Juozaitis tiek ne nuo amžiaus nukvakęs, kad neprisimintų jog kažkada buvo neblogas plaukikas, dalyvavo ož, garsino Lietuvą...O dabar - pats prasčiausias kandidatas , melagis [ apie haubicas kai kalbėjo] , narcizas [ iš dabartinio poelgio ], matai jam per mažai dėmesio...Gal eitų toliau filosofuoti, nes tais laikais , kai domėjausi, pasisakydavo visai įdomiai...Apgailėtinas [ dabar ].

Apgailėtinas

Apgailėtinas portretas
Vadinasi,galima tikėti kalbomis,kad Juozaitis gydėsi psichuškėj.Juk vakarykščiuose debatuose parodė savo nesitvardymą,psicinį nestabilumą, isteriją.Įsivaizduokim tokį prezidentą.O ir jo ubagystė rodo,kad tai žmogus nevykėlis.Nemanau,kad Brazauskas jam dosniai nebuvo atlyginęs už jo palaikymą kovoje prieš Lozoraitį.Bet vargšui tik liko skųstis savo beturtyste.Dabar Juozaitis visiškai apsidirbo.

To >10 am

To >10 am portretas
Uz Skverneli.

Apgailėtinas poelgis

Apgailėtinas poelgis portretas
,Plaukiojantis filosofas" Juozaitis bandė sukelti didelį, neabejotinai iš anksto sumanytą triukšmą, o gavosi duslus šnypštas. Jam pasišalinus, debatai tesėsi kaip niekur nieko. Kandidato priekaištai LRT neturi pagrindo, eterio laiko ir dėmesio visi kandidatai gauna vienodai. O kad politologai ar viešųjų ryšių specialistai prastai vertina Juozaičio pasirodymus debatuose, tai ne LRT kaltė, o jo paties bėda. Kandidatas padarė dar vieną savo ,,istorinę klaidą".

tam Anonimui

tam Anonimui portretas
kacape nedamustas ,uzciaupk savo sudina snuki,niekas tau neleido issizioti,

Anonimas

Anonimas portretas
Koks nestabilus tas Juozaitis,tai kas būtų jei,būdamas prezidentu taip padarytų?Politikas privalo būti normalios psichinės būklės,o ne įnoringas.

klausimas

klausimas portretas
Man nereikia skandinavisku banku statytinio Nausedos i kurio rinkimus mesti nemazi banku sektoriaus pinigai ir kuris daug metu mulkino Lietuvos inedlininkus, o politikoje nusimano tiek pat kiek kiaule apie debesis. Man nereikia Landsbergio ir Kubiliaus statytines Simonytes kuria remia konservatoriai ir ju kita statytine Grybauskaite, Man nereikia buvusio policininko Skvernelio kurio intelektu as labai abejoju, kuris nemoka uzsienio kalbu ir kuri pries nedaug laiko i ministrus iskele R.Paksas, o dabar remia savo neaiskios kilmes pinigais vienas asmuo pasivadines partija. Man nereikia nukvakusiu seniu, kurie dalyvavo maziausiai trijuose prezidentiniuose rinkimuose ir visuose gedingai pralaimejo. Man nereikia tuteišo Tomasevskio, kuris atvirai nekencia Lietuvos ir turbut specialiai kalba su baisiu akcentu. Tai uz ka balsuoti, ponai ir ponios?

Pensininke

Pensininke portretas
Kam tie debatai reikalingi, nes Nauseda jauciasi jau be 5 minuciu prezidentu. Ar tai buvo tikru debatu lygis? Klausimai buvo uzduodami kaip mokiniams ir laiko ribojiomas kaip gaisre , tad kur kandidatu valstybes vizijos ? Cia pauksciukui padeti, kad debatai vyko. Aplamai Pumprickaites, Miliuites, Jakilaicio klausimai laidose yra su pasaipia ironija neisteminiams dalyviams. Tai pataikavimas ( korupcija) .

As

As portretas
Kaip gerai, kad nežiūriu jokių debatų. Balsuosiu už tą, kuris gražiausiai atrodo, nes LT prezidentas tik užsienio politikai, o ką jis čia lt bando dareyt, jokios naudos, nes viską valdo verslininkai, oj, atsiprašau, Seimas

isdavykai valstybes JUOZAITIS

isdavykai valstybes JUOZAITIS portretas
kokie rusai tokius ir renka,tai gal ji pasiimkite i rusija -prezedentu,mums tokiu serganciu nereikia i vadovo posta, jis jau parode kas per zmogus amzinas ieskotojas laimes ,dar su priciudais ,apsaugok viespatie nuo tokiu veikeju,apsieisime be rusu pagalbos

Manau

Manau portretas
A.Juozaitis savo poelgiu atkreipė dėmesį į nenormalią padėtį LRT. Mums reikia tikro nacionalinio transliuotojo, mums reikia tiesos. Bent jau iš LRT. Aš taip pat esu mokesčių mokėtojas. Bet manęs LRT veikla politinėje erdvėje netenkina. Manau, kad tokių kaip aš Lietuvoje yra daug.

Juozaitis --be sazines

Juozaitis --be sazines  portretas
Kaip ir Brazauska Juozaiti remia pagrinde rusakalbiai. Protingi ta ligoni ne palaiko. Lietuvos isdavikas. Klausimas Juozaiciui. Kodel jis savo vieta uzliaido Brazauskui prezidento rinkimose? Kodel pabego? Protingas zmogus taip ne padarytu. Sudinas Sajudietis. Isdave Sajudzio tikslus ir tikrus partiecius.

Kkkl

Kkkl portretas
Pagarba Juozaitis,jis teisus ir tik tokie reikalingi Lietuvos atstovai ir prezidentai

N1

N1 portretas
Juozaitis be debatų pasidarė gerą sau reklamą ir nereikia jam jokio rinkimų štabo

Dar

Dar  portretas
Nereikia buti nei politiku,nei viesuju rysiu specialistu,kad nematytum,kam dirba LRT zurnalistai ir kvieciami i laidas politikai-viskas i vienus vartus.Juozaitis vienintelis isdriso pasakyti,kad karalius nuogas...

Reikėtų

Reikėtų portretas
p.Monikai Garbačiauskaitei-Budrienei labai susirūpinti dėl LRT ,kad netektų šauktis tarptautinių organizacijų pagalbos ,jog żiniasklaidos laisvė ribojama ir valdżia nori użčiaupti żurnalistus .Jei LRT yra išlaikoma iš VISŲ mokesčių mokėtojų pinigų ,tai negali būti išskiriama vienos partijos linija.A.Juozaitis savo demaršu parodė ,kokioje skaidrumo ir TEISINGUMO aplinkoje gyvename.

Anonimas

Anonimas portretas
Juozaiti,pavelavai i traukini.Sliejaisi prie AMB ,bet neprieme is savo klana tai pylei purva ant koservatoriu,o stai pabudes po desimtmeciu i Prezidentus taikai.Kur buvai tuos metus kai reikejo sajudzio? Tarnavai kitiem? Ardei savo ir kitu seimas.O gal parsidavei?

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
LRT laidos vedėja ant pabaigos vėl nusikalbėjo: "nebetelpame į laiką, nes Juozaitis sunaudojo neplanuotą laiką", (gal nepažodžui) Ši vedėja sumąstė, jeigu išlipi žmogus iš vonios, joje vandens lygis sumažėjo. Bet čia turėjo būti atvirkščiai. Kadangi Juozaitis diskusijų atsisakė, eterio laiko turėjo padaugėti. Šitaip "klysti" vedančiajai, neatleistina. Akivaizdus Juozaičio žeminimas.

Grįžęs

Grįžęs portretas
Galbūt rusų provokacija?

violeta

violeta portretas
teisingai viska pasake juozaitis tai vyksta nuo pat pirmos dienos kai paskelbti rinkimai, net bloga darosi

Bravo

Bravo portretas
Bravo, bravo, bravo....Jis sau siuo poelgiu protingu padare pacia didziausia reklama, pelnydamas sau daugybe balsu ....sirdis dziaugiasi....nusibodo ziureti dainuojanti su bociais bankininka ir maikemis vilkincius moteriskes gerbejus.....JIs laimes!

Vertinu poelgį

Vertinu poelgį portretas
Bravo, kažkas uiri paskayti tiesą, kaip kaskart mums formuoja nuomonę, kiša konservatorių kandidatus...

Kažkoks asilas

Kažkoks asilas portretas
Tokia ir elgsena...

Rublis

Rublis portretas
Bijo Juozaičio kad iš archyvu gali paviešinti sarašus asmenu kurie dirbo KGB naudai o juose daug grietineles tikriausiai po viešumos kiltu revoliucija.

Artūras

Artūras portretas
Juozaitis rinkimus pralaimėjo,dar jiems neprasidėjus ! ! !

niu jo

niu jo portretas
DAR NE VISI DEBILAI EMIGRAVO,PASKAIČIUS KOMENTARUS

...

... portretas
Galėtų šis plytų 'dalintojas' išvis iš rinkiminės kompanijos pasitraukt... nors - tai juk jo amplua: kažkada Brazauskėliui kelią užleido, aišku kad ir dabar kokį kėgėbistą prieš save užleis.

Žinoma

Žinoma portretas
Anonimas tai tikras kvailys ,atseit ši vyriausybė nuvarė Lietuvą per 2 metus ,o ką darė kitos valdžios per 30 m,per tiek metų tiek krovė į kišene,apiplėsinėjo žmones kiek sugebėjo,ateme pensijas ,nematė jokios korupcijos,vienintelė ši vyriausybė ,išjudino visą korupcijos klaną,kiek kartų jau kelia ir kelia pensijas ,kad ir po nedaug ,bet didėja,apie vaikų pinigus ankščiau niekas negalvojo,o dabar kiek pakėlė,manau Skvernelis ir toliau tęstų savo įsipareigojimus žmoniems ,bet tik konservatorių pakalikai nori ,kad vėl būtų ramybė ir nieko nedaryti Tik Skvernelį rinkti prezidentu

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Skverneli,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Juozaiti,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Nauseda,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Simonyte,spaudziam zalia.

Anonimas

Anonimas portretas
Nežinau ką gero padarė žmonėms Skvernelis,kad baigia nualinti tautą.Skiria bukagalvius ministrus kurie tručina visokiais vaistais neaiškios kilmės,o kiek tyčiojosi iš mokytojų,kiek tyčiojasi iš tėvų atimdami neteisėtai vaikus ir tampo po teismus.Dangsto šakalienes,žiobienes,kukuraičius ir t.t.o kokia teisėsauga,teisėjų klanai,anstolių darbeliai aršiau negu hitlerio laikais niekada juo nepasitikėjau ir nepasitikėsiu ,nes tai viena kompanija su karbauskiuku melagių melagiai.Štai taip.

Anonimas

Anonimas portretas
\teisingai Juozaitis kalba. LRT uz musu pinigus reklamuoja 3 lietuvos atmatas kurie yra didziausi Lietuvos valstybes ir zmoniu priesai.. LRT -- Lietuvos zmoniu pinigu VAGYS.. Juozaiciui dideles stiprybes kovoje su isgamu gauja.

Tomas

Tomas portretas
Tik už Juozaiti..Bijo jo juk visa mafija ant paviršiaus bus

Apie bezdziones

Apie bezdziones	 portretas
Tai yra klasikinio piaro pavyzdys: jeigu per TV ziurimiausiu laiku, angliskai prime time, nuo 18 iki 21 val. rodyti bezdzione ir aiskinti, kad ji yra grazi, ar drambli, koks jis elegantiskas, po keliu savaiciu smegenu plovimo 90% zmoniu tuo sventai tikes. Bet mes, tautieciai, nepasiduosim jokiam piarui, mes zinom, kad rinksim prezidenta Skverneli, kuris ne zodziais, o savo darbais parode savo meile Lietuvai ir jos zmonems.

As

As portretas
Tai padarykime gala viena karta o ne dejokyte kaip Ukraina nepasidave

Patarimas tam iš zoologinio tvartelio

Patarimas tam iš zoologinio tvartelio portretas
Nereikia žiūrėti taip ilgai į veidrodį, nes paskui ir televizijoj save matai...

Nu, va, pasirodė...

Nu, va, pasirodė... portretas
Su tokiais nervais tikrai neverta taikyti į prezidentus...

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
As tik dabar supratau kodel visa laika rodo Grybauskaite kaip ji teikia medalius, stai kodel, bezdzione reikia rodyti zmonems

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
"už rodomą beždžionę žmonės balsuos" cia tai man patiko

DAUG TIESOS

DAUG TIESOS portretas
BET REIKĖJO DALYVAUTI IR TOLIAU.

Nu ir gerai

Nu ir gerai portretas
Jau bloga žiūrėt kaip dirba ta LRT, keliami tik 3 turtingieji kandidatai ir galvoja kad žmonės nieko nepastebi nes jie visiški durniai

Galerijos

Daugiau straipsnių