Prezidento patarėjas: papildomos NATO pajėgos laikinai atvykti gali ir dabar

Grįžti į straipsnį

3 pasaulinis

3 pasaulinis portretas
Nato nacistai Lietuvoje!

javtokas

javtokas portretas
Puse Lietuvos ekonomikos zlugs .Paziurekit kainos...Lietuva veda radikaline politika ir bus ismesta is ES ,

Pil.

Pil. portretas
Bėga jau atostogom prisidenge tie ,kurie žino pasekmes ir esamą padėtį Lietuvoje.Nežinia kas bus po dviejų savaičių ,Rusija lauke atsakymo iš Europos sąjungos , dėl tranzito i Kaliningradą.Koks bus atsakymas ,tokios ir pasekmės bus .Nors is taip aišku ,Europos sąjunga pasakė, kad imsis priemonių prieš Lietuvos melagingus pareiškimus ,pateiktus apie Europos Sąjungos sprendimus.ES neapribojo tranzitą i Kaliningradą,Tai Lietuvos savarankiškas sprendimas, toks koks buvo ir su Taivanio pripažinimu..Apsidirbo G.Lansbergis,seniai ji reikėjo šalinti iš Užsienio reikalų ministro posto.Privire košės ir dingsta į krūmus.

Anonimas

Anonimas portretas
Turėti Nato karius Lietuvoje, tai nereiškia, kad Lietuva galės nesiskaityti su kaimynais . Bjauru pagalvoti kaip 32 metai poranojikas ir jo pakalikai šmeižė ir žemino kaimynines šalis.Kurstė nesantaikai,Europos Sąjungą pažemino Kaliningrado tranzito klausimų.Dabar nori įtraukti NATO į karą, NATO įsikišimas reištu didelių neprognozuojamu karu,Rusijos neišgąsdins NATO buvimas Lietuvoje.Reikia žiūrėti protingai i tuos dalykus.

Lauk

Lauk portretas
Nato zudikus okupantus!!! Lauk is Lietuvos!!!

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. rezistencija, okupacija. rezistencinės veiklos ryšys. Tautos pasipriešinimas. Žmonių rezistencinis atsparumas. Suvėrinės teisės ir laisvas savarankiškas valdymasis tautų, kurios buvo jėga prijungtos, turi būti atstatytas. Lietuvos Respublikos velnio išpažintojai veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, A. Kubilius. Š. Jonušas, Pilipavičius, Gintaras Petrauskas, Povilas Mačiulis, Audrius Palionis, Mantas Jurgutis, Visvaldas Matijošaitis, Rūta Simkautytė-Kundarauskė. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kas trukde ta ifrastruktura jau tureti, gal auksiniai saukstai? Ar pasodinti nusikalteliai, i kaire ir desine taske musu pinigus?!

Galerijos

Daugiau straipsnių