G. Nausėda: Rusijos gąsdinimai dėl branduolinių ginklų – tuščias šūvis į orą

Grįžti į straipsnį

NAUSĖDA...

NAUSĖDA... portretas
Nevaidink didvyrį. Banditinė Amerika atominį ginklą panaudojo 1945 metais kai antrasis pasaulinis karas jau buvo pasibaigęs...Kai Amerikai niekas negrasino. Kodėl šiandien negali Rusija atominio ginklo panaudoti kai ją puola iš visų pusių? Pasakysite, kad Rusija užpuolė Ukrainą?...Deja - tą karą sukėlė banditinė Amerika, padarydama perversmą Ukrainoje, o šiandien ji svetimomis rankomis kovoja prieš Rusiją. Ukraina - Amerikos banditų to karo instrumentas - atpirkimo ožys.

Stasys

Stasys portretas
1962 m. JAV sukėlė Karibų krizę sužinojusi, kad TSRS dislokavo Kuboje vidutinio nuotolio raketas su branduoliniu užtaisu. JAV buvo pasirengusi pradėti branduolinį karą vien dėl to, kad pašalinti TSRS raketas iš Kubos, t. y. iš savo panosies. Ukrainai įstojus į NATO jos teritorijoje atsirastų raketos, kaip jos atsirado Lenkijoje, Rumunijoje ir susidarytų situacija analogiška Karibų krizes metu, todėl Putinas bet kokia kaina privalo neleisti, kad Ukraina taptų NATO nare ir JAV raketos atsirastų po jo langais. Putinas aukoja karių gyvybes už Rusijos saugumą, o NATO kurstomas banderų klounas faktiškai aukoja dešimtys tūkstančių, o gal net šimtus tūkstančių ukrainiečių gyvybių vien už teisę įstoti į NATO. Tik idiotai gali aukoti savo gyvybes už narystę NATO gaujoje. Tiesiog nesuvokiama, kad ukrainiečiai nesupranta, kad jie eilinį kartą yra išnaudojami JAV ir NATO gaujos tikslams (2014 m. NATO siuntė jiems bandeles, o dabar ginklus).

ZZZ

ZZZ portretas
Jesau,toks pats bukas kaip ir jos bičiulis narkomanas Zenia :))))

Girdi, Nausėda

Girdi, Nausėda portretas
Asmeniškai Jus ir Jusu kolegos Jau pridirbote Lietuvos nenaudai tiek, kad sriebsime mažiausia šimta metu ...

su anusausku jus buki kaip bambukai

su anusausku jus  buki kaip  bambukai portretas
Kaliningradas --TAI IR YRA RUSIJA , o Rusija visuomet turejo atominy ginkla , rusija yra atominy ginkla turinti valstybe ir rusij neplatina atominio ginklo kaip dabar tai nori padaryt NATO ... ir visiskai nesvarbu kur jis randasi kaliningrade ar vladivostoke .....o NATO apginkluoja valstybes atominiu ginklu kurio jos neturejo ,platina pasauline atomine gresme ......ar suprantat asilai ??? tas gazidinamasis ,,,tuscias suvis,,, su atominiu bombu salve y visas sias valstybeles ---bus toks ,kad tau esant Vilniuje dirbtiniai dantys iskris is burnos...o skrandzio turinys iskris per antra gala...

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau persistengti, nei pražiopsoti. "Civi pace - para bellum!"

Rusijos agresija ir suvienyti vakarai

Rusijos agresija ir suvienyti vakarai portretas
kodėl tie vakarai nesivienijo iki Rusijos agresijos? Tik nesakykit kad Rusijos agresijai vakarai negalėjo užkirst kelio. Pvz yra. Kosovas. Nato net be JT leidimo problemą išsprendė. Serbija su tuo nesutinka bet žudynės baigės. O ukrainos atveju vakarai draugiškai kijevo maidaunus ginklavo. Ir nieko nesprendė. Kam dabar geriau? Griaunama ukraina, stringa ekonomikos. Tiesa, vakarai gali išsijuosę žaisti pamėgtą žaidimą sankcijos Rusijai. Tik nepamenu ar kam buvo sankcijos už agresiją Irake.

Praleido progą patylėti

Praleido progą patylėti portretas
Atidirbinėja savo šeimininkams.

tikrasi pezidentas

tikrasi pezidentas portretas
Miške grybų yra, pasakė. Kaliningrado sritis didelė. Jei žino kad yra - kodėl nepasako kas yra, kiek yra ir koknkrečiai kur? Ir aš galiu pabezdėt yra. Nieko nežinodamas. Nes tikimybė yra.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Čia "pezidentas"?

Galerijos

Daugiau straipsnių