Prezidentė siūlys drausti politikams dalyvauti viešųjų pirkimų komisijose

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
O gal paprasčiau tuos poLytikus iškart sušaudyt?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Reguliuoti viešūjų pirkimų komisijas,politikai galės tik nuotoliniu būdu.

nesuvokiantiems - KOMISIJOJE :)

nesuvokiantiems - KOMISIJOJE :)  portretas
man tik keista , kad antrą kadenciją prezidentauja ir tik dabar siūlo ? Gal nereikėjo su masiuliu to "tulpių pašto " , o reikėjo kalbėti apie politikų dalyvavimą komisijose ? Ar tada tiko ir pirkimai ir politikai ? :)

UA

UA portretas
Lietuva yra ES nare. Vienas kertiniu ES reikalavimu yra laisvas prekiu judejimas, ir tam uzdrausti negalima daryti jokiu kliuciu. Tie viesieji pirkimai prietarauja kertinems ES nuostatoms. Pirkejas turi gauti laisva galimybe pasirinkti, kokia preke laisvai sigyti, tuo tarpu Viesuju pirkimu (VP) istatymas tam priestarauja. Pagal VP turi pirkti tik pigiausia preke (nors kiek yra pavyzdziu, kad to nebuvo laikytasi). Bet pigiausia preke yra paprastai tariant slamstas. Zmones sako: "Pigia mesa tik sunys eda"

Pilietis

Pilietis portretas
Dabar tik draus,turejo būti draudžiama nuo Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo pradžios.Pavelavai mergele.Jeigu to nežinojo, tada klausimas ar buvo kopetetinga būti išrinkta i prezidento postą.

Vilyte paaiskins Preziudentei kiek

Vilyte  paaiskins  Preziudentei  kiek portretas
dar uzpirko auksiniu saukstu , ir uz kiek pirks 10 mil kainuojancia ,,,interpindencija,,, uz 64 mulj ar 48 milj... kad nuo blondines gautu dar viena ordena....

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jau matome, kokie tie viešieji pirkimai - ypač po Rusnės tilto, durpyno tvarkymo aplink jį konkursų. Tik vienas CHA!

nesąmonė

nesąmonė portretas
Tie viešieji pirkimai -tikras ,kažkieno nieko vertas, išmislas. Žmogus turi teisę rinktis tai ką jis nori o ne taikstytis su mažiausiomis kainomis ar dar kokia nesąmone.Šitiek įdarbinta žmonių,kurie visiškai nereikalingą darbą atlieka ir už tai mokame didžiausius pinigus. Kai tuo tarpu galėtų bet kur pirkti ką nori ir už kiek nori.Juk šitoks prekių pasirinkimas o esame įsprausti į kažkokius rėmus.

Galerijos

Daugiau straipsnių