Prezidentė D. Grybauskaitė sieks antrosios kadencijos

Grįžti į straipsnį

VLADIMIR

VLADIMIR  portretas
SUTIKAU PENSININKA IR INVALIDA KAUNE IR JISAI ATVYRAI MAN GATVEJE PASAKE-BALSUOSIME VEL VISI UŽ ROLANDA PAKSA ,NES JISAI GAL BANDYS SUGRAŽINTI ,,SNORO '' INDELIUS ,KURIOS ......... ,,TĄ'' PONE IŠ DAUKANTO AIKŠTES KARTU SU BANKININKAIS ..........

gražu pažiūrėti

gražu pažiūrėti portretas
ir paklausyti, kaip mūsų politologai žaidžia demokratiją, kaip į tokias diskusijs atskuba buvuieji buvusiųjų stambių sovietinių laikraščių redaktoriai ir choru šaukia, kad D.Grybauskaitės pareiškime atsispindi bolševikinės gaidos. Ir kaip jie to nepastebės, jei patys ilgą laiką nuolankiai tarnavo sovietinei Tiesai (laikraščiui) ar kitiems propogandiniams popieriams. Nors patylėtų, bet negali, nes mato, kad D.Grybauskaitė turi savo nuomonę, akivaizdžiai orientuojasi ir ekonomikoje ir politikoje, betgi, ji, anot šių politologų, susipyko su mūsų gyvenimo alfa ir omega - kremliumi, ji gi nepabučiuoja rankos tomaševskiui už aiškią priešpriešą Lietuvai. Tai kaipgi sovietiniai politologai ir jų mokiniai gali priimti tokią prezidentę? Aš balsuosiu už D.Grybauskaitę, kad tik daugiau Lietuvoje tokių moterų būtų.

Aga-ga

Aga-ga portretas
O ka paprasti eiliniai zmones padare del LT kad geriau gyventu ?

rinkejas

rinkejas portretas
man net juokas ima kai skelbia, kad pas polikarpovna labai dideli reitingai,bet kai paskaitai DELFIO komentarus,Kauno dienos ,matosi kad didesne zmoniu dalis pasisako pries grybe o kai bus rinkimai tai tik tegul 5 procentus surenka,pirmiausia tegul jinai atsako i prokuroru uzklausima del valstybines paslapties nutekinimo,ka darys su savo patareja ulbinaite,ir pagaliau ko nutilo A.Paulauskas iskeles si klausima,as,mano draugai ir gimines balsuosim pries polikarpovna,nes jinai nieko gero Lietuvai nepadare

Aga

Aga portretas
O ką naudingo paprastiems eiliniams žmonėms ji padarė per šią kadenciją?

dk

dk portretas
Kiek galima spjaudyti tulzimi? Kodel raso komentarus vien tik "slapios desros" issiilgusieji? Jusu traukinys isvaziavo. Balsuosiu uz Grybauskaite. Nereikia jos peizot.

NA NA

NA  NA portretas
gerai , kad vėliau negu niekad ,tik manau padaryta klaida ,kad sutiko su konservatorių protekcija ,galėjo pati savo kandidatūrą iškelti ,nes dabar paskui ją eis , žmonių negatyvi energija konservatoriams su įbrukta ubago lazda ,,,,sėkmės , vis dėlto suvienyti lietuvos žmonęs .

NA NA

NA  NA portretas
gerai , kad vėliau negu niekad ,tik manau padaryta klaida ,kad sutiko su konservatorių protekcija ,galėjo pati savo kandidatūrą iškelti ,nes dabar paskui ją eis , žmonių negatyvi energija konservatoriams su ibrukta ubago lazda ,,,,sėkmės , vis dėlto suvienyti lietuvos žmonęs .

V.Ladas

V.Ladas portretas
Kur drąsūs moterys ir vyrai - atsvara populistei tuščiažodžiautojai, padravusiai Lietuvą pačiomis lemiamiausiomis tautai dienomis? Kaip jos burokavimą pamirštame?

Niekad nebalsvau ir

Niekad nebalsvau ir  portretas
Nebalsuosiu už Grybauskaite, nes nusibodo miglota ateitis ir nuolatinis melas Lietuvoje. Skambus šūkiai nėra darbai. Juk pasigirti Grybauskaitei nėra kuo, nebent sutvirtinus tam tikrų sistemų pozicijas ir tarnyba ES.

aivisst

aivisst portretas
ka gero ji padare lietuvai????? NIEKO NIEKO NIEKO.TAI tikrai nezadu balsuoti uz ja uztenka intrigu ir jokio valdymo,tik kabinete 5 metus pratupejo,tik dabar sumaste pasivazineti po lietuva i ligonines paziureti...

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
GANA MUS MULKINTY -TOKIOS PREZIDENTES NENOREČIAU IR PAČIAM BLOGIAUSIUI PRIEŠUI..........

BALSUOSIM

BALSUOSIM portretas
UZ KEDIENE SKUCIENE ARBA VARKALA

socialistas

socialistas portretas
Tikrai gera buvusios partinės mokyklos dėstytojos demagoginė kalba.

copy D

copy D portretas
O..Šlovingoji... 2014-02-03 12:25 IP: 78.58.208.26 O..Šlovingoji D.Grybauskaitė jau pasiskelbė...Šlovė D.Grybauskaitei ir jos rėmėjams, Landsbergiui,Kubiliui. Šlovė valdininkams,teisėjams pasididinusiems ir taip dideles pajamas. Šlovė D.Grybauskaitei, pasirašiusiai po šiuo istatymu. Trečdalis lietuviu pabėgo iš Lietuvos nuo tokio valdymo....Jai D Gybauskaite išrinktu dar vienai kadencijai,ne kažkas toj Lietuvoje ir liktu...Mažiausi atlyginimai,mažiausios pensijos tai tokie D.Grybauskaitės prezidentavimo pasiekimai??? Aš manau, kad ateityje su ja, bus tik dar blogiau.. Už D.Grybauskaite tikrai NEBALSUOSIU.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pries 5 metus atejo su trenksmu ir zadejo isnaikint korupcija. Taciau korupcija kaip buvo taip ir isliko tik dar labiau sutvirtejo.

mes

mes portretas
balsuosime už D.Grybauskaitę.

Anonimas

Anonimas portretas
Edas 2014-02-03 12:25 IP: 82.145.223.27 Klausiau kalbos, kaip Grybovskos dėka lietuvoje jiems gera gyventi, bet ne mums. Gera gimti ir degradus auginti, nebijoti sulaukti pencijos, kai ji mažiausia e.s. Daliai gera. Kiekvienais metais išbėga iš Lietuvos 40-50tūkstančių. O taip gera Lietuvoj. Gyventojų mažėja. Viskas ritasi žemym. O Grybauskaitei viskas gerėja. Nors teisybę sakytų. Bet teisybė runkeliams nereikalinga. Prakišim Lietuvą, kaip kokią prostitutę...

po 5 metu

po 5 metu  portretas
latviai aplenke jei debilai isrinktu dar karta tada ir rumunai aplenks

Galerijos

Daugiau straipsnių