Prezidentas siūlo vaistus kompensuoti daugiau nepasiturinčiųjų

Grįžti į straipsnį

Ačiū

Ačiū portretas
Ačiū Prezidentui už iniciatyvas. Jau pensijas padidino net 3,5 euro, gal dabar ir vaistus atpigins kokiais 20 cnt. Kur reikės dėti tokias sumas?! Žinoma, Prezidento ne prie ko, bet mano kompensuojami vaistai nuo kraujo spaudimo pabrango du kartus, lyginant su kaina prieš tris mėnesius.

Klausimas Prezidentui, kokia ta gerovės Lietuva.

Klausimas Prezidentui, kokia ta gerovės Lietuva. portretas
Būtu įdomu išgirsti kokia nepasiturinčių neįgaliu išmoka laiko prezidentas nebepakeliama pragyventi. Visi kalba apie tai bet neįvardina sumos 200 ar 300 eurų. Kai patys gauna kelis tūkstančius, kaip vertina skurdą neįgaliam žmogui .Ar pabandė nors vienas valdininkas pagyventi iš 200-300 eurų, ir vaistus įsigyti ir apmokėti paslaugas, bei prasimaitinti?.

.

. portretas
atrinkti tinkamą vaistą gydytojas tikrai moka, ypač su ilgalaikiu savo pacientu, o Veryga sast ir ima drausti. Čia, kad užsienyje populiarūs ir tikrai gerai ramina širdį, nervus ir vartojami kartą per dieną? Laisvė su protu.

Faktas tikras

Faktas tikras portretas
Ligonis tiek vaistų neišgere, kiek jų prirašo.Tuo metu kaip brangius vaistus skirdavo ligoniams ,teko matyti ir pakalbinti tą žmogų kuris pirko brangių kompensuojamu vaistų .Pas jį maišelyje buvo prikrauta puse to maišelio vaistų i kurį telpa 3 kg..Klausiu ir sakau, ponia ar jūs sunaudojate tuos visus vaistus ,sakau numirtumete jeigu jų tiek daug naudotumete.Ji sako : o ką daryti,tiek prirašo ,nepirksi užpyks gydytoja,negydys. Toliau sako ,negeriu aš jų,ismetu.Tai Štai kur sveikatos biudzeto ,kompensuojamu vaistų pinigai.Farmacininkam i kisenes subyra ,o žmogus išmeta kuriu nereikia ir per daug.Perka pigiau ir naudos jokios.

Galerijos

Daugiau straipsnių