Prezidentas: mes pernelyg toli nuėjome spausdami į kampą visuomenę su eksperimentais

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
nausėda atsistojo ant keturių

White

White portretas
Lietuvos valcia .Tai bezdzioniu gauja.Ka bananas sako,tuo bezdzioniu gauja daro!A prezidetas yr,kaip makaka. Sedi sau toli ir ziuri,ka bezdziones daro!

Nuomonė

Nuomonė portretas
Daug komentuojančių komentuoja, kad komentuoti. Reikia šiek tiek apue įalues valdymą iįmanyti. Prezidentas nėra visagalis, Lietuva parlamentinė šalis, įstatymus keidžia ir tvirtina parlamentas. Vyriausybė turi didesnes galias jei eiba kartu su Seimu. Gerai prezidentui kai valdantieji yra iš jo "šaikos", o jei ne, matėm, atmeta prezidento veto. Atrodo prezidentas turėtų turėti daugisu galių, bet yra kitaip.

KAZACHIJOS gyventojai v e r č i a VALDŽIĄ !

 KAZACHIJOS gyventojai v e r č i a VALDŽIĄ  ! portretas
Lietuvos žmonės ! - pasekime jų pavyzdžiu - v e r s k i m e netikusią k g e b i s t o OŽIO suformuotą konservatorių š u t v ę, kuri per v i e n e r i u s metus NUSIKALSTAMAI padarė milžinišką ŽALĄ Lietuvos žmonių gyvenimui-- n e l a u k i m e !

Prezidentas yra užsienio politikos vedlys ,kam jam nevykėlis

Prezidentas yra užsienio politikos vedlys ,kam jam nevykėlis portretas
Nejaugi Prezidentas nesuprato kad ,Landsbergis yra ne tas žmogus kurio reikia užsienio ministerijai.

Urologas \\\\\.../////

Urologas  \\\\\...///// portretas
Turėjome przd.bobą su kiaušiais,dabar turime przd.vyrą be kiaušių.---Anomalija,nei tas,nei anas experimemtas nepasiteisino.---Patarimas:rinkime normalų przd.

Klaipediete pedagoge

Klaipediete pedagoge portretas
Ponas pasijuto visagaliu ant musu gyvenimo . Kada susipras pats iseiti ?Gal lauks kol tauta pareikalaus . Pasaulio geda . musu vargas tapo

kaip išsigelbėti nuo šio genocido?

kaip išsigelbėti nuo šio genocido? portretas
Mokantiems rusiškai ir norintiems nusipirkti marmaliuoto LT vergo šunpasį realiai nesiskiepijant ir taip išsaugoti savo sveikatą ir gyvybę, su visais įrašais atitinkamose duomenų bazėse ir galiojančiu QR kodu, galima jį užsisakyti parašius į Telegram šiam pardavėjui: t.me/Videntis_VAC

Regis

Regis portretas
Kad šitas tipas nesulauks kadencijos galo, galutinai išdurnėjo.

Klp

Klp portretas
Čia jis kaip dievas iš viršaus .aš pasakiau ir taip bus .Ar nėra ir jo reikalas suvaldyti pandemiją ,gal turi stebuklingą receptą .Kažkaip gerovės valstybės vizija psmiršta ,laukiu nesulaukiu.

Ramass

Ramass portretas
Jaučiu didelę gėda balsavęs už šitą asmenį. Dabar jam nei kiemsargio darbo nepatikėčiau . Savo žmonos antivakserės vergas.

Absoliutus

Absoliutus portretas
Idiotas ,tiksliausias apibūdinimas,kažkoks nesveikų sapalionių kratinys.

Myznius

Myznius portretas
Nulis! Teisi buvo profesore Maldeikiene. Tik kalba vyeu vyras ,bet konkreciai nieko nepasiulo tautos gerovei sukurti.

Šančiai

Šančiai portretas
Taip, rinksime D.Grybauskaitę.

Taip

Taip portretas
mes tikrai toli nuėjome su eksperimentais- juk išrinkome prezidentu naivų, ligotai ambicingą, pagiežingą, kerštingą, visuomenę skaldantį, tuščiai žadėjusį gerovės valstybę- kažkokį banko klerką nausėdą.... Visuomenė išrinko atlikdama skaudų eksperimentą ir dabar kenčiame ir kentėsime kol dar 2 metus truks kažkokio nausėdos kadencija. Tikrai nedarykime daugiau tokių eksperimentų, juk yra patikima, patyrusi valstybininkė Dalia Grybauskaitė. Tikrai rinksime ją.

Braļukas

Braļukas portretas
MEanwhile in Latvia.... 2022. february 15th. People who got Jansen vaccine on 2021.09.15 or before that date will lose covid passport and its privlages (5 month expiration date). People who got Pfizer, Moderna, Astra Zencea 2x doses passport on 2021.04.15 or before that date will lose covid passport and its privlages (9 month expiration date). Only privilage vaccinates person will have is to not get fiired from job. But Goverment will change that in few months becasue people will not go to get 3rd vaccine booster. So goverment will also remove privilage to work. As of now 2021.12.15 goverment fired nationwide everyone without covid passport from job. (They fired teachers, firemen, police, all healthcare workers, paramedics in summer 2021 already, cuz for them vaccines were mandatory). Without passport you are not allowed to work, go inside buildings that are lager than 1500 square meters, not allowed any gyms, parties, entertainment.

Patarimas

Patarimas portretas
p.Prezidente, reikėtų paskubėti su tokiais gerais ketinimais, kitaip galima susilaukti nemalonių pasekmių - „Basos mamos“ nušals kojas.

NIEKS KITS ČIA NEKALTS,

NIEKS KITS ČIA NEKALTS, portretas
kad eini į pievas

Teisingai

Teisingai portretas
Prezidentienė, kaip visuomenės dalis, negali būti spaudžiama į kampą, o juo labiau, su ja eksperimentuojama tame kampe.

Ilgas ir bjaurus

Ilgas ir bjaurus portretas
Dar suprasčiau priekaištus,jei tai būtų daroma tik Lietuvoje.Dabar visas pasaulis vakcinuojasi,testuojasi ir turi žaliuosius pasus

Berniukas

Berniukas portretas
O tu ,ar ne per toli nuėjai pastoviai kiršindamas tautą

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Čia tautos genocidas, o ne eksperimenras!

Trumpiniai vargina

Trumpiniai vargina portretas
Gal nebereikėtų vadovautis trumpiniais temose, kur esmę turi suprasti kiekvienas žmogus? Dabar laužau galvą kas tas PGR? Gal koks Pandeminis Greitasis Reagavimas?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Epidemiologė Daiva Razmuvienė pranešė, kad po švenčių mokyklose fiksuojamas kinietiško viruso protrūkis. Tik įdomu kokius burtus reikia naudoti, kad fiksuoti protrūkius mokyklose, kai mokiniai dar vis neina į mokyklą, nes atostogauja iki 01.07 Pasiklydo ir peranksti paleido propoganda.. o gal pinigai per anksti at4jo? :))

to aš

to aš portretas
Per 2 pasaulinį irgi sakė tokie kaip mengelė tikėk mokslu ! Reikėjo ir valdžiomis tikėti, sakydavo lipk į traukinio vagoną, biški pasivėžinsim..tai juk valdžia reikia tikėti pagal tamstos mąstymą. Kenedis savo sūnėnui (tas dar buvo pauglys ar vaikas ) yra pasakęs negalima tikėti vyriausybėmis nes jos meluoja....Sūnėnas pernai buvo Berlyne , rėžė rimtą kalbą per mitingą , yra jo video dar jutube. Koks pavojingas žmogus, nebėra video, viskas ištrynta, įmetu anglų k. , kažką kalba, Ep. 280 | Environmental Minimalism (with Robert F. Kennedy, Jr.)

Benito

Benito portretas
Išpūstas burbulas su visa šita pandemija. Vakaruose jau įrodyta, kad kaukės nesustabdo viruso plitimo ir kaukių devejimas buvo ir yra visiškai nereikalinga. Be to, kaip rodo Švedijos, Japonijos patirtis, karantinas nesumažino mirčių skaičiaus.

to As--nebūk zombis

to As--nebūk  zombis portretas
o kokio galo gydytojas dulkys , o šveikas , o bilotaitė teikianti vrm vardu pasiūlymus dėl skiepų, o daktarė armonaitė dėl kaukių ir pasų?

As

As portretas
Ar prezidentui svarstyt apie pandemijos suvaldyma?ka jis gydytojas, profesorius?Tam yra , žmonės baigę mokslus, pagaliau tai ne tik Lietuvos problema,o viso pasaulio! Kuo daugiau suvaržymų,tuo greičiau viskas baigsis.Kada pagaliau patikesit medicina?Jei taip viska ismanot ko susirgus einat pas daktarus?Gydykites patys,nes labai protingi.

Jonas

Jonas  portretas
Sena lietuviška patarlė byloja-ilgas kaip kaminas,durnas kaip avinas...

Anonimas

Anonimas portretas
Durkis, kad turėtum antikūnių, bet antikūniai negalioja, todėl durkis, kad turėtum antikūnių...

Senjorų šeima.

Senjorų šeima. portretas
Prezidentas vėl prieš vyriausybę. Nori , kad nesibaigtu tas virusas niekada, Geriau jau Prezidente patylėtum, o ne kiršintum. pasiskaityk ,pažiūrėk kaip kitur skiepijasi ir vaikus ir patys tėvai.

Tomas

Tomas portretas
kas yra žyžose, video jut....Eine sehr gute Frage! (Gestellt an das Paul-Ehrlich-Institut/ Pathologie Konferenz in Reutlingen)

Stop qr kodams

Stop qr kodams portretas
Stom totalinei kontrolėi ir vergikai su Qr

Reikia pasų arba kitaip reiks vėl karantino

Reikia pasų arba kitaip reiks vėl karantino portretas
Nu ko neskiepytiems ar netestuotiems paaugliams vakščiot po pramogas?

zigmas

zigmas portretas
Vargšė Lietuva rinkosi gražų taip kai 2000 metais ir išsirinko veršiuko uodegą. Na jai prezidentas su savo armijos padėjėjais nesugeba įvertinti paprasto korono viruso įrodymo dokumrento paprasto popierio kad žmogus ar vaikas jau paskiepytas o jam reikia konstitucinio teismo sprendimo tai apsurdo viršūnė tiesiog geda Lietuvai kad dėl tokio niekniekio neranda sprendimo

Jo

Jo portretas
Australijoje jau deginasi zmones protestuodami pries gp o prezidentui Patys musat patys rekiat tai sustandyk ta nesamone prezidente ko lauki

Taigi

Taigi portretas
Jokių testavimų, jokių GP nei vaikam, nei suaugusiems, įkyrėjo šitas eksperimentas, segregacija ir neteisė. Visos plandemijos valdymo priemonės yra antižmogiškos, antimedicininės ir neteisėtos. Stop žmonių segrecacijai ir patyčioms!

Tikrai

Tikrai portretas
Prezidentui pagarba! Žmonėms dirbti, užsidirbti ir gyventi normalioj valstybėj. Neadekvačiu elgesiu pasijutę visagaliais lansbirkai ir trys nusivėlusios mergelės šalį stumia į akmens amžių prie balanos. Išsišokėliškai, politiniai nesubrendėliai šalį veda tokia kryptimi: kaimyninės šalys pas save daro viska blogai, o jie dėl Lietuvos iš vis nieko nedaro. Tik perka vakcinas ir bado kaip paršiukus savo piliečius. Vėliau dėl savo elgesio ir tauškalų prisivaro į kelnaites ir tą turinį bando iškratyt ant visos Europos. Klounai ir klounesos.

Nejaugi jau pavargote?

Nejaugi jau pavargote? portretas
Nejaugi jau pavargote, konservatorių pakalikai? Ko tai mažai lojate komentaruose koks blogas prezidentas. Ha ha ha ha

Pagarba Prezidentui

Pagarba Prezidentui portretas
Pagarba Prezidentui.

Fkl

Fkl portretas
Laikinai prezidentas persedo ant kitos taburetes, paziuresim ar ilgam.

Manau

Manau portretas
Teisus prezidentas,Lietuvoj jau už... bobelių kooperatyvas,apsimovė kelnytes ir pirmyn už šviesų rytojų,labai panašu kaip Stalinas varydami i mūšį savo kareivius,priekije vokiečigalo politrukai Prezidentas teisus,nespėja žmogus visų nesąmonių bobiausybes sužiureti,sako,kur velnias nepraeina,bobelę siunčia.

Didžiausia

Didžiausia  portretas
Pagarba Prezidentui, nes vyriausybės moteriškės užimtos: rüpinasi, kaip moterims įteisinti vyriškus vardus, o vyrams - moteriškus.

manau

manau portretas
Sovietmečio "baisybės" visai nebeatrodo tokios baisios lyginant su pastarojo meto narkomanų ir šizofrenikų režimu.

kad

kad portretas
Jau sedim prievartoje, buvau pasiskiepijas ir jau negalioja GP , izoluotas tapo mano gyvenimas ir dabar jau patiriu prievarta skiepytis arba reik gyvent su ribojimais .

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kodėl suaugusiems antigenų testas negalioja, o vaikams reikalauja net prezidentas? Ar tai nėra diskriminavimas dėl amžiaus?! Suprasčiau tokią tvarką, jeigu vaikai nenešiotų viruso ar nesirgtų.

Manau.

Manau. portretas
Manau Prezidentui reikia keisti patarėjus. Jie ne kompetetingi. Jis tik kartoja jų žodžius. Oturėtu susikvietęs vyriausybę viską iš anksto aptarti. Juk visame pasaulyje virusas ir visi kaip tik išmano nuo j gelbėjasi. Prezidentas daug kur nusišneka. Tokia mano nuomonė. Reikia rasti kompromisą su vyriausybę ir dirbti kartu.

ALGIS

ALGIS portretas
Pas mus su asmens duomenų apsauga , su vadinamomis ''žmogaus teisėmis'' DAEITA IKI VISIŠKO IŠPINDĖJIMO , IKI PILNOS A N A R C I J O S , NERODOMOS NET BANDITŲ FOTOGRAFIJOS , NES TAI TRUKDYS JŲ ''DARBUI'' .

aferistas tas prezidentas

aferistas tas prezidentas portretas
Jis matot kreipsis del antigeno testo itraukimo vaikam ir tuo tarpu diskriminuos suaugusius sveikus žmones.Ar tamsta Nausėda supranti savo žodžių absurdą? A konstitucijos garante?

berniukas

berniukas portretas
ilgas ir gražus vėl kiršina tautą ir užsiima rinkimine kompanija.Bet antrą kartą tauta neužlips ant to pačio grėblio ir ilgas ir gražus galės sudaryti karbauckiui kompaniją

ogi

ogi portretas
tautai referendumu atrinkus garbingus zmones pasalinti visa sia politvajdsaika ir uvest prezidentyni valdyma tautos kontroliuojama bei priestai atsijungti nuo betkokios vakaru priklausomybes ir to uzteks pradziai tautai atsigaut nuo visu invaziju kurios prievarta persamos buvusiu ir esanciu soczing veikeju /demonkratiskai propoguodami zydfasizma kaip revansa pasaului touo paciu ir mums===

Pensininkas

Pensininkas portretas
Gana zaisti su tais GP ir zmones laikyti nuo rugsejo karantine, mums nereikia tu jusu prekybcentriu, leiskit apsikirpti, baseinus, sporto sales (sveikai gyventi) ir uzsikniskit su tais virusais.. Prancuzai jau dar naujesne atmaina atkase.. Zmones gimsta, mirsta ir tuo labiau dabar jauciasi tai, nes sensta karta..

kaunietis

kaunietis portretas
Prezidentas neturi jokiu galiu kadangi parlamentinis valdymas. Visos galios vistu rankuose

Rici

Rici portretas
Pareikšt nepasitikėjimą,kinkos dreba?

Flurona

Flurona portretas
a, nieko tu čia nepagąsdinsi

...

... portretas
O paties galimybių paso atitikimo Konstitucijai Prezidentas nekvescionuoja?

Lenkijoje

Lenkijoje portretas
Vyksta Niurbergas 2,spauda rase

a

a portretas
jei nebūtų tų blogų sprendimų būtumėt išstipę, o narcizui šiaip turėtų būt gėda

Dalia

Dalia portretas
GP - tai prievartinis žmonių dalyvavimas pasauliniame eksperementinio receptinio vaisto bandymuose. Tai nusikaltimas žmonijai, konstitucijos nesilaikymas, žmonių segregavimas. Šito "Gedos Paso" turi nebūti netik vaikams, bet VISIEMS. Prezidentas privalo kreiptis į Konstitucinį teismą.

666

666 portretas
saunuolis Prezidentas. gal sutramdys siauciancia nemoksu grupuote

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
PAGALIAU ATSIBUDO MIEGANTIS GRAZUOLIS !!!!

L…

L… portretas
Esmė ir yra visiem įbrukti ta GP, ne skiepai čia svarbiausi. smagu butu jei bent vaiku nenuodys. jei nestreikuosim daug pokyčiu musu laukia. domekites, pagalvokit kokio gyvenimo savo vaikams norit.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
prabudo merdėjusi kliurka

Katalikiškos mokyklos mokinys.

Katalikiškos mokyklos mokinys. portretas
Geriau tegul prezidentas juda mažais žingsneliais.Plika akimi matosi,kad koncervai laukia, ir norėtų jį sudoroti, ta pačia taktika,kaip ir sudorojo prezidentą Paksą.

AA

AA portretas
is vis ta gpasa reikia naikinti ne tik vaikams kuris nesuprantama kodel privalomas yra nors ir su antigenu testu?,bet ir visiems lietuviams

Pagarba

Pagarba portretas
Prezidentui pagarba,pagaliau isgirdom sveiko proto balsa. Tik ar kas nors is isterisku diletantu,tipo"valdanciu" pandemija,isgirs ji?

Alis...

Alis... portretas
vaikus reikia saugoti labai atsakingai...

Senukas

Senukas portretas
Teisi buvo profesore sakydama,kad nulis yra nulis!

yja

yja portretas
tų virusų buvo ir bus visokiausių. Reik nepamest proto su tais naujais atradimais. Ne veltui sakoma: kas ieško tas randa. Laikas jau baigt tas paieškas ir gyvent toliau kiekvienam savo gyvenimą draugiškai ir be priešpriešos

pagrindinis antivakseris

pagrindinis antivakseris portretas
gėda, kad kažkas jį išrinko

Jau seniai

Jau seniai portretas
tą ŠŪDPASĮ reikėjo panaikinti, o čia dar svarsto, kaip ir kam jį duoti, ar neduoti. Širinskienė kreipėsi į KT dėl šio ŠŪDPSIO ir ką? Tyla. Ten tokie patys sėdi, vyriausybės statytiniai. Lietuvoj jokie įstatymai nebeveikia.

O

O  portretas
Antigeno testo galiojimo laikas?! Kas išdavinės GP, kas tikrins?

Birutė

Birutė portretas
Prezidentas pagaliau supranta,kad visuomenė jau pavargo psichologiškai nuo tų vyriausybės sprendimų.Ypač sunku tėvams dėl vaikų,kurie patyria šoka kaip pasako reikia leisti vaistus.O ir tiems ligoniams kurie negali vakcinuotis,jiems dar didesnis stresas.Taip pati vyriausybė skirsto žmones pirma rūšis ir antra rūšis.Žadėjo trauktis iš vyriausybės Šimonytė su savo svyta,bet persigalvojo ir toliau ji mus terorizuoja.Ar tai dar ilgai.

To "O"

To "O" portretas
Įklimpote ponai patikėję, kad pakaks skiepytis du kartus. Teks dar ir dar. ___ Pagarba prezidentui, jo pasiūlymas šimonytei tikrai gerai apgalvotas.

..

..  portretas
Vaikai neturetu buti skirstomi nuo iki, visi mokyklinio amziaus vaikai privalo tureti galimybe laisvai judeti, pasidarius greitaji antigenu testa! Nors tiesa pasakius niekam negali buti varzomos teises, tikrai visiems pakaktu testu..

O

O portretas
Ar Teisinga, kad pasiskiepijus 2 dozėmis gp negali prasitęsti be trečios, o prasirgę gali tirtis antikūnius ir vis pratęsti gp. Aš jaučiuosi spąstuose.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Šaunuolis Prezidentas! Imasi valdyti pandemiją, kol sveikatos apsaugos ministeris nedirba (nepaisant to, kad Prancūzijoje aptikta nauja koronaviruso atmaina).

Galerijos

Daugiau straipsnių