Prezidentūra po susitikimo su S. Kairiu: reikėtų sustiprinti ilgalaikę viziją kultūros srityje

Grįžti į straipsnį

Kaip

Kaip portretas
manote, ar bus uzblokuotas nors vienas ministras?

Patvirtins.....

Patvirtins.....  portretas
O kaip gali nepatvirtint, jei su vienu Prezidento patarėju iš Kauno kartu buvo pono Krabo viciais..... Tai būtų keista, jei nepatvirtintų. Tik kažin kada pramuš dugną

cikis

cikis portretas
is kairio kulturos ministras kaip is manes balerina nejaugi tokiem runkeliam suprasti apie kultura jeigu ji tvirtintu tai butu trgedija kulturai

Chi

Chi portretas
Štai ir sulaukėme "ministerių" , tai va, kokios valdžios norėjote keturiems ateinantiems metams.. Ar po jų ir vėl neisite balsuoti?? Špygą jums taukuotą! Nėra žodžių.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Tik ne jam būti kultūros ministru. Kaunas per jį liko be kultūros, o apie Centrinio knygyno sunaikinimą, tai net kalbėti sunku. Pirmiausia tegul ministru pabūna Telšiuose.

Aukšta kultūra

Aukšta kultūra portretas
S. Kairys- iniciatorius Kauno Centrinio knygyno pardavimo. Štai ką jis tada sakė: „Svarbiausia, kad Centrinis knygynas atlieptų šiuolaikinio žmogaus poreikius. Iš patirties matome, kad tol, kol knygynas priklauso savivaldybei, to padaryti neįmanoma. Pasitelkę kompetencijas iš privataus verslo, turėsime gerą bendradarbiavimo pavyzdį. Savaime suprantama, jokių euroremontų autentiškame knygyno interjere tikrai nebus“, – teigė Kauno mero pavaduotojas Simonas Kairys 2016-03-17

Šakės

Šakės portretas
Kultūrai, jei tik toks ministeris siūlomas. Visiškos šakės. Kairys tik pliurpia, beje, irgi nerišliai. Negi Šimonytė ir Prezidentas akli?

kaip tokį nevykėlį galėjo pasiūlyti ?

kaip tokį nevykėlį galėjo pasiūlyti ? portretas
parsidavėlis ir subinlaižys- visi privalumai.

NEOPOTIZMAS

NEOPOTIZMAS portretas
Rudai-žydra kaalicija užgrobė valdžią per klastą,paprasčiausiai apgavo žmones,nes jų mecenatas MG Baltic valdo daugumą informacijos priemonių Lietuvoje.Žmonėms praplovė smegenis,kokia super duper aukštų standartų bus vyriausybe,neseniai išlindo slepiama klasta.Vyriausybeje bus gimines,krikštamotes,vagys,kgb dukros ir keli eurokomjaunuoliai.Gaila,kad nemažai pasimove ant pigios propogandos,nes jie savo kailiu greit tai patirs .Jie gi atstovauja turčių intersesus,bus didelės lėšos skiriamos privatininkams,tame tarpe ir Austėjos verslui,tuo labiau ,kad švietimo ministerijoje sedes jų vaikų krikštamotė.

taigi

taigi portretas
Man patiko vienos kandidatės nuopelnai ir pasiekimai, pasirodo tapti ministru užtenka būti mokyklos aktyvistu ir ....hmmm , kaip čia išsireiškus - netradicinės orientacijos. Tai jau nuopelnai, kompetencija ir privalumai. Tai ne laivas, tai suskilusi gelda.

Mažvydas

Mažvydas portretas
Čia visiškas valstybės dugnas. Tokį lopą - kultūros ministru ! Ar galima buvo tokius dalykus įsivaizduoti pvz. prieš 30 metų ? Globalistai pasiryžę iš valstybių, tautų ir religijų palikti pelenus. Ir aplaistyti juos Coca-Cola. Tokie kairiai, arba ta merga su tatuiruotėm, raskevičiai ir pnš. nuokrušos tam puikiausiai tinka.

taigi

taigi portretas
Bent 5-6 kandidatai visiškas pasityčiojimas iš vyriausybės institucijos, pažiūrėsime ar tikrai esate valstybės vadovas, visiems vienodai teisingas ir taip toliau. p.s. pamena,t kaip draugė RED iš TSKP partškolos egzaminavo jai neįtinkančius?

Mindaugas

Mindaugas portretas
Maziau politikuokite, o pakelkite valstybinems istaigoms atlyginimus. Griuva Kauno valstybinis choras, pastarieji eina dirbti i antraeiles kaip rase kaunodiena. Gedingi atlyginimai!

Anonimas

Anonimas portretas
Šiaip tai ŠITAS kultūros ministru būti netinka,nes Kaune jis buvo išeliminuotas.Dirbo pagal žydų užsakymą,o ne Kaunui ir kauniečiams.O Lietuva yra lietuvių kraštas,ir žydai neturi diktuoti,ir piršti savo kultūros.

Manau

Manau portretas
Galėtų gerai prafiltruoti.

Nu jo

Nu jo portretas
Pamatysim, koks pastumdelis bus prezidentas.... kiausu jam truksta....

fluxus

fluxus portretas
Žydrieji komunistai. Trackistai.

pensininkė

pensininkė portretas
visa Lietuva turės plaukti su tokiu laivu net 4 metus įdomu kur būsime po 4 m ar žemiau dugno bus gerai jei išsilaikytume dabartiniame lygyje

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Idiotui ir idiotai, tinka

Pantera

Pantera portretas
Dauguma žmonių jų nerinko. O kai kurie ministrai labai abejotini ministrai. Savų chebra ir tiek.

"Prezidentas įvertins

"Prezidentas įvertins portretas
tinkamumą".Tai kaip čia,neregys aklam rodys kelią?

koks is Gitano preZIUdentas

koks  is  Gitano preZIUdentas portretas
toki ir jo ministeriai....teisingai sake Skvernelis su tokia komanda laivu plaukti -yra savizudybe,,,...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Kai rašote apie gėles, mokate parašyti, kad padovanojo gėlių, o ne gėles, kai apie valdžią rašote: išrinko konservatorius Lietuvos žmonės (nors tik 4 procentai), Šimonytę - Seimas (nors tik 62 Seimo nariai) ...

Galerijos

Daugiau straipsnių