G. Nausėda pasirašė Lukiškių aikštės įstatymą: siekia nesileisti į politines intrigas

Grįžti į straipsnį

hau

hau portretas
Šis Prezidento sprendimas teikia vilčių, kad pagaliau turime Prezidentą. Sprendimas aiškus ir motyvuotas. Gal sustabdys mero ir armonaičių siautėjimus.

Puikūs argumentai

Puikūs argumentai portretas
Taip pasakė visiems visą tiesą į akis, kad "gerų manierų" smėlio audros situacijoje geriau ir nesugalvosi. Žaisti tarp intrigų neverta, o leisti galvoms ataušti - darėsi būtina.

Anonimas

Anonimas portretas
greiciausiai maestro paliepimu pasirase

manau

manau portretas
silpnas zmogus

Vyti vyti i Gruto parka!

Vyti vyti i Gruto parka! portretas
Hahaha, prezidentas - bailys :) Issigando runkeliu vyriausybes su koklukio pirmininku priesakyje:)

Hmm

Hmm portretas
Motyvai vieni, o sprendimas kitoks. Įdomu, nors gal jau ir nebe... Ai, ką čia aš dabar tauškiu.

"Protingam" :)

"Protingam" :) portretas
Kas tau sakė , kad esi protingas ? Palatos draugas ? :) Paklausk gydančio gydytojo :)))) Oi varge varge ....pilietiškas , protingas , patriotas - palatos draugai ?

na

na portretas
teisingai siuo kausimu pasielgete, aciu. Nes ziuriu tokiu "laisvu" politikieriu yra, kad ir akis, aisku jeigu bus isrinkti, ar perinkti, zmonems uzpils smeliu, ne tik aikstes

Protingas

Protingas portretas
Ką jis paskelbs? Ką Karbauskis su Skverneliu lieps tą ir paskelbs...neturi savo nuomonės...ir bijo kad kažkam kažkas nepatiks

to Aš

to Aš portretas
1. Sena minima dėl itin viešos vietos in Paris. 2. Esmė čia yra gaivinantys kaitroje fontanai, jie tinkami ne tik dekorui, bet mūsų vaikams

ALGIS

ALGIS portretas
JEIGU NORIMA PADARYTI POILSIO ZONĄ , TAI ANT ŽOLYTĖS GALIMA PASTATYTI GULTUS SUOLELIUS IR KITĄ ĮRANGĄ , O NE BJAUROTI SMĖLIU , MATOMAI MERUI GERAI U Ž P L A U K Ė .

Anonimas

Anonimas portretas
juk greiciausiai tas papludimys buvo sugalvotas arabu,juk tik arabai nekencia viskas kas lietuviska,vis jiems lietuviai antiarabai

įstatymas

įstatymas portretas
reikalingas , kad lieberalpe....stai baigtų tyčiotis iš tautai šventų vietų.Taškas.Jei vetuos -jis jau nebe mano Prezidentas.

nuomonė

nuomonė portretas
Ko dar ten lankytis ir klausinėti kitų nuomonės, lyg savo nuomonės neturėtum. Pliažui ten ne vieta. Reikia gerbti atminimą tų, kurie padėjo galvas už Lietuvą. Vienas iš geresnių valdančiųjų sprendimų. Stebina meras, kuris daro viską, kad supriešinti žmones ir pakenkti istorinei šalies atminčiai

AŠ portretas
Rašai Paryžiuje apgulta Senos pakrantė.Vilnius turi Neri ir jo pakrantę.Tai ko ten nepadaryti kad būtu apgulta?Viskam savą vietą.Tai gal ir katedros aikšte užpilti smėlių?

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Tik ne pliažas toje aikštėje .Ir ne griaudų siena.Paplūdimui vietos Vilniuje yra.Ir 60 tūkstančių mėtyti trims mėnesiams ne valia.Nemačiau nė vieno išsirengusio.Tai tik šunims ir vaikams žaisti.O tam reikia kita vietą rasti.

Na taip

Na taip portretas
Kvailesnio įstatymo nesugalvosi...

Alvydas

Alvydas portretas
Bus geras Gražuolio patikrinimas, ar jis-Armonaites fanas...

Juokdarių valstybė

Juokdarių valstybė portretas
Panašu, kad didesnių problemų Lietuvoje nėra. Smėlio dėžė yra Lietuvos egzistenciojos pavojus. Gėda

.

. portretas
Dėl karščio vasarą fontanai čia neišvengiami, Leninas, keturi komunarai gražiai ilsisi kitur, konservatorija gera kaimynystė , nuteikia pozityviai ir Romoje visi taškosi fontanuose, Paryžiuje apgula Senos pakrantes ,kas jau visai nestebina, nes kaitra dažnai alins žmones. Paradams vietos pakanka , vaikams reikia išsidukti , svarbu, jog tai patinka jų pėdutems. :)

G

G portretas
Kas iš jo tik daugybos lentelę išmokes

Labai

Labai portretas
Gražus prezidentas nors prie žaizdos dek ! Tiesiog saulės spinduliukas ! Kada pradės kalti eurus su jo atvaizdu ?

Galerijos

Daugiau straipsnių