Prezidentas: J. Narkevičius negali užsiimti tiesiogine veikla

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Ar ne pervėlai prezidentas ieškoti kažkokių pinigų kurie lygtai buvo gauti ar išleisti prieš gera dešimtmetį,gal galėtų pažiurėti kodėl už INDEPENCĘ mokame tokius pinigus ,kas dedasi geležinkeliuose ,kad nori kažkas prixvatizuoti uostą ,paimti į savo rankas ir nemokėti įbiudžėtą ,darbų begalės ,ne man mokinti prezidentą

Augispre

Augispre portretas
Prezidente taip elgtis nesolidu, tai panašu į turgaus paskalas o jūs jos skledžiate

Kis

Kis portretas
Negerai,kai vyksta tyrimas del Narkeviciaus,prezidentas visdelto turetu si laiko tarpa patyleti,nes tokiomis kalbomis jis lyg ragina ;paimkite ta nekenciama ir tiek rupesciu nesanti Narkusa?Negrazu ir netaktiska,butu kita teisesauga(nors Zydrunas patikino,kad kalbos bevertes,bus pagal istatyma?)tikekimes,tai vienintelefirma nuo Junoko laiku dirba principingai.Vyruciai,daugiau reikalaukite resursu,nes darbas tik priesakyje,juk sitaip testis iki begalybes neimanoma?

Jonas

Jonas portretas
Prezidentas sako netiesa ,prezidentura / apie tai gerai parasyta l.ryte/ pati kure kaltinimus ,nes verkiant reikia masiulio rokelio jis laivus dujoms issinuomoja 2.5 karto didesne kaina ,nei nupirkti galima is karto . Nuomoja per ofsorus ir va atspekit kam i kisenes byra ...supinta ..

Gandragalviams

Gandragalviams portretas
Nepraeis ir mėnuo ir šis vagišius sėdės teisiamūjų suole

Prezidente

Prezidente portretas
Prezidente, palikite tą Narkevičių ramybėje. Matote, kad koncervatoriai, jų spauda, jūsų patarėjas niekaip negali jam įkąsti. Visi ,,kaltinimai" viens po kito žlunga. Kur kotletas, Narkevičiaus suvalgytas, kur brakonieriavimas, kur neteisėta žvejybą? Apsišvietė puolėjai ir kaltinimai žlugo.Taip bus ir su jo tėvų namu.

Galerijos

Daugiau straipsnių