Prezidentas įsitikinęs: Lietuvoje reikalingas visuotinės gynybos principas

Grįžti į straipsnį

AZ

AZ portretas
Kur tu prezidente? Konservatoriai nori invalidus pranaikinti!

Marke

Marke portretas
Maukite paskutines kelnes toliau, tolinkt lensini amziu, uz jokius ubagu lietuvos neginciau.

Bedalindamas

Bedalindamas portretas
gautą ginkluotę prezas pats greit ubagu liks .........

...

... portretas
nustokite gabenti rusus į Lietuvą,nustokite,gana to cirko,gana,ne ukrainiečiai jie,jie rusai

> Anonimas

> Anonimas portretas
VATUFKE, kai nuleisi savo Carą teroristą iš kremliaus, tada galėsi kalbėti apie LT reikalus !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul prezidentas pirma atleidžia iš pareigų vyriausybę ir seimą arba pastato į vietą.....

jo

jo portretas
o anuko vaikai maitina svetima..., o kubilo sunus seria bulbu diktatoriu...

uhu

uhu portretas
kas negina savos valdzios - gina svetima, kas nemaitina savos kariuomenes - maitina svetima. Ar svetima valdzia geresne uz sava? Ar svetima kariuomene maitinti pigiau ir maloniau?

>>> Klpd.

>>> Klpd. portretas
ką darytum, VATAGALVI, jei pas tave užėję "į svečius" kacapai išvežtų tavo vaikus į Vatastaną, išprievartautų tavo bobą, o pačiams su elektra pakaitintų konkolus ????????

Nierozumiem

Nierozumiem portretas
„Šia prasme visi pasiūlymai yra svarstytini, jeigu jie mums padės artėti prie visuotinės gynybos principo, kuris yra , reikalingas, adekvatus susiklosčiusiai situacijai ir tikiuosi, kad bendromis pastangomis mes galėsime link šio tikslo judėti“, – kalbėjo jis. Cia is biblijos ar seip kas pasventino?

jo

jo portretas
ir anuko nrą vaikai turi tarnauti

Klpd.

Klpd. portretas
Aha. Tuoj :D) Pulsiu su savo boba ruoštis visuotinei gynybai. Ką mes ginsime? Bankus? Šitą valdžią?Turtuolių rūmus, liandzbergyno biznį ir milijonierių ,,investicijas" į Ignitį ar jau privatizuojamą jūrų uostą ? :D) Sistemą kas mėnesį įvedančią draudimus, mokesčių kėlimus, asiliškas įstatymų pataisas ir neginančią Lietuvos piliečio interesų? O gal geriau aš pakvipus degėsiais užsidarysiu nuošaliame senelių kaimo sodybos rūselyje pilname konservuoto maisto ir visko kas būtina pusmečiui? Ir pralauksiu kol šita valdžia susidėjus manatkes ir Valstybės grynuosius į maišus(toks varijantas buvo netyčia paviešintas), pabėgs šarvuotais auto į Lenkiją (jei ta nebus jau užimta:D)?AŠ GINSIU ŠALĮ TIK NUO LAUKINIO ISLAMO. O visi kiti žydeirų ar organizuotų globalistinių sektų žaidimai man giliai po ui

gal kazko nesupratau?

gal  kazko  nesupratau? portretas
tai mums nieko daugiau nereikia, tik poligonu ir kareiviu?

MŪSŲ PREZIDENTAS JAU NESIORENTUOJA ERDVĖJE

MŪSŲ PREZIDENTAS JAU NESIORENTUOJA ERDVĖJE portretas
Apie kokį "visuotinės gynybos principą" jis čia kalba? Šiandien, esant tokioms ginklų technologijoms, neskaitant atominio ginklo - tą savo visuotinį gynybos ginklą galės panaudoti tik ūkininkai apsiginti nuo alkanų vilkų, kad avių neišpjautų.

Kęstas

Kęstas portretas
Tai ko mums reikia, gynybos ar gerovės? Jei tik gynybos, tai nuo ko mes ginsimės? Kas mus dabar puola ar tuoj puls? O jei niekas nepuls, tai kas atlygins nuostolius dėl gynybos teatro organizavimo? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Vajeeeeeee, einant 32 atkovotos Lietuvos Nepriklausomybes metams, kazkam paaiskejo, kad Lietuvai reikia visuotines gynybos ir tautinio atgimimo, o ne iskrypekiskos tolerastines "arabomasonu" narkofilines politikos.

Galerijos

Daugiau straipsnių