Prezidentas G. Nausėda nominavo S. Cichanouskają Nobelio taikos premijai

Grįžti į straipsnį

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Pirmo laipsnio kvailumas,___taikos premija teroristei??????????? ____Gitanai,ar nepatrauki armonautės žolelės.

OMG

OMG portretas
Kaip sako liaudies išmintis,jeigu Dievas nori nubausti žmogų,atima protą.Alio,patarėjai I Ar tai tyčinis šio pono išstatymas pajuokai?

Kas čia per nauji bajeriai?

Kas čia per nauji bajeriai? portretas
Komentarų žali vertinimai pradedami nuo -13...

NAUSĖDAI VISAI STOGAS PAVAŽIAVO...

NAUSĖDAI VISAI STOGAS PAVAŽIAVO... portretas
Galėtum dar pasiūlyti Nobelio premiją Saakašviliui, Savčenko, Porošenkai...Juk tai irgi savo šalių "kankiniai" - kitaip - SAVO VALSTYBIŲ IŠDAVIKAI.

kodėl VIRĖJĄ norima premijuoti ?

kodėl VIRĖJĄ norima premijuoti ? portretas
juk prieš tai, geriausią VIRĖJĄ turėjo atrinkti per konkursą, kurio nebuvo.

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Lietuva cirko neturi,tai Gitana's užsiėmė.pats režisierius ir atlikėjas.Pasaulis juokias nuo tos kloūnados iki apsišikimo.

Tauta jau pasirinko

Tauta jau pasirinko portretas
Įdomiausia yra tai, kad nepavyksta paspausti žalio kumščio. Cenzūrininkai aukštumoje.

prajuokino

prajuokino portretas
Visas Cichanouskajos nuopelnas taikai yra tai, kad ji, budama bedarbe namu seimininke sudalyvavo prezidento rinkimuose, juos gedingai pralaimejo ir pabrukusi uodega pabego is savo salies. Negana to dar tapo apsisaukele, neva ji prezidente ir opozicijos lydere. Ar gali prezidentas buti opozicijos lyderiu? Jai su galvele neviskas gerai. Cichanouskaja ne premijai nominuoti reikia, o viesai ivardinti kaip visiska nevykele.

qq

qq portretas
Prezidentas turbut neskiria valstybes, politinio ar opozicijos lyderio nuo namu seimininkes. As irgi pradejau neskirti dabartinio prezidento nuo eilinio banko klerko. Nesolidu uzimant aukstas pareigas pastoviai juokinti zmones.

Tera

Tera portretas
Ji kol kas nepadarė nieko, kad palengvintų baltarusių liaudies gyvenimą. Nėra jai už ką duoti tą premiją

cirkas nemokamai

cirkas nemokamai portretas
Kokie Cichanouskajos nuopelnai taikai? Ji, baile, palikusi savo tauta, visa laika provokuoja neramumus del ko kencia niekuo deti Baltarusijos pilieciai. Geriau imtu pavyzdi is Navalno, jis niekur nesislapste ir gryzo i Rusija nors puikiai zinojo kad jo laukia baudziamoji byla ir gal but kalejimas. Negerbiamas prezidentas irgi geras, tapo pasaipu objektu. Cia ne banke burti is kavos tirsciu.

durniu laivas

durniu laivas portretas
pats su komsorgu ja paskyre baltarusiu prezidente pats be komsorgo siulo ja i nobelio premija na jo tauta to dar nemate

Mortañ

Mortañ portretas
Koks jis gali būti prezidentas!!! Smukęs antžmogis, kad nesirūpina savo tauta. Gyvą ant šakos.

onute

onute portretas
TURBUT NUOSĖDAI PREMIJA UŽ TAUTOS NAIKINIMA MES GREI VALGYT NETURĖSIM MUSU VAIKAI BADAUS VERSLAS Ž-LUNGA ŽMONĖS LIKO BEDARBIAI AR ĮMANOMA LABIAU PASIJUOKTI IŠ TAUTOS

JONAS

JONAS portretas
PASITYČIOJIMAS IŠ TAUTOS

Ir dar kartą

Ir dar kartą portretas
Nusivyliau mūsų Luetuvos prezidentu...

Saulius

Saulius portretas
Baisu iki kokio lygio Lietuva nusirito...

V.M.

V.M. portretas
Įdomu kas už to slypi , aišu kada nors sužnosim Viskas savo laiku iškeliama į viešumą.o dabar tai tikrai protu nesuvokiama kas čia vyksta ir kas režisierius šito absurdo teatro.

Anonimas

Anonimas portretas
idomu kiek ta verslininke turi milijonu kad uzsimane buti prezidente kaip ta senio zuvele del prezidento tai visiskas fiasko kai p jam negeda jis visai nesidomi lietuvos reikalais

Tautietis

Tautietis portretas
JE Lietuvos Respublikos Prezidentas visai neseniai teisingai pabrėžė, kad tam tikrus politinius žingsnius žengiant dera argumentus grįsti "de facto" ir "de jure". Geriau nepasakysi. Todėl derėtų viešai pareikšti, kokių motyvų grindžiamas šis atvejis: ar ši gudė yra "prezidentė" de facto, ar de jure? Kitaip tektų suabejoti, ar mūsų valstybės vadovas yra toks "de facto", ar "de jure"?

nuvaziuojam i lankas,

nuvaziuojam i lankas, portretas
Ar ne per daug musu kisasi kur mums nevieta su dovanomis,kazkaip jau juokinga darosi,kas per daug ,tas negrazu,yra rimtesniu reikalu siais laikais negu dovanojimai,per daug jau pavirsutiniskai maivomes,kazkaip cirkas gaunas tokiam lietuvos atstovui,JUOKINGA JEIGU NEBUTU GRAUDU,vaikiski zaidimai tokiu rimtu laikotarpiu,nevieta ir nelaikas,

Čia ne pabaiga

Čia ne pabaiga portretas
Black live matter - nominuota Nobelio taikos premijai.

Penktadienis13

Penktadienis13 portretas
Įdomiausia kad toj nuskurdintoj Ukrainoj minimalus atlyginimas 210 dolerių, lyginant su Rusijos 170 dolerių. Skurstantiems šlovė!. Dar truputį pasimokins valdžia dalybos veiksmo, žiūrėk ir emigrantų iš šlovingosios Rusijos prisitrauks. Ypač po protestų ir suėmimų dėl Navalno.

Lt

Lt  portretas
Nusipigino lietuvos prezidentas žemiau plintuso... Iš sarmato neturiu kur akiù dėti:( Kas gi daugiau priims svetimus bandytus negu Lietuva... Man gėda.

Irena

Irena portretas
Kaip pasielgtų kiekvienas doras pilietis,perskaitęs tautos komentarus? Bet,juk pasaulis skaito...

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
JAV yra atsakinga už karą, nusinešusį 13 tūkstančių gyvybių ir pavertusį Ukrainą skurdžiausia Europos valstybe. To pačio Lietuva linki Baltarusijai.

:))))

:)))) portretas
Kažkada skaičiau ji gauna algą !!! Jooo... Seniai galvoju , kad būti opozicijonieriumi yra pelningas darbas . Namie tik namų šeimininkė , o dabar - opozicijos lyderė , po įvairias šalis važinėja , algą gauna ....dabar dar ir Nobelio premijai nominuoja ...Nusipigino mūsų prezidentas ..pamiršo nusipelniusius lietuvius ....Ši ponia Lietuvoje jau gavo laisvės apdovanojimą ?

Anonimas

Anonimas portretas
man ta ciganovskaja, panasi i L.stankunaite

Samanas

Samanas portretas
O ji negydo tualetiniu popieriumi? Vienas jau prisigyde, gal ir sis praktikuoja?

Kaunietė Marija

Kaunietė Marija portretas
Gėda ,kad prezidentas Nausėda švaistosi tokiais pasiūlymais ,namų šeimininkei suteikti Nobelio premija .Gal ten ,skirstantys premijas susivoks ir nejuokins pasaulio .Aplamai ,aš manau šita namų šeimininkė yra Lietuvos biudžeto išlaikytinė .Šitiek laiko sėdi Vilniuje ,tai kodėl jinai nedirba ,iš kokių pinigų gyvena su vaikais ir dar jai mat Nobelio premija ?

Di

Di portretas
Patlaižys!!! Gėda man dėl prezidento...

Nu na

Nu na portretas
Ce jau ilgas ir grazus pasisiukslina pries visa tauta,tikriausiai taip daryt amerikonai ji priverte,nes baigiasi tos bobos finansai kur buvo pazadeti uz perversma,kaip kitaip dabar perduosi.

gandas

gandas portretas
, kad po to plauks baidarėmis iki Juodosios jūros .....................

Alis...

Alis... portretas
matyt, ta neramumų kurstytoja pasižymi nepaprastais hipnotizavimo gabumais...

klp

klp portretas
Ar tiesa, kad lietuva jai moka atlyginimą 1200 eur/mėn ?

Alis...

Alis... portretas
kokiai dar taikos?... juk ji sumaištį baltarusijoje sukėlė...

ŠAUKSMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŠAUKSMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portretas
IŠLEISKIT PREZIDENTA IŠ KARANTINO ?

Lietuv.pilietis

Lietuv.pilietis portretas
Nausėda tave kazkas gramzdina,apdovanok tu man kažkokia bobele,ji neišrinkta,yra apsiskelbele.Uztenka kad yra išlaikoma iš Lietuvos valstybės biudzeto.Užtenka , žiurkės grįžta i savo vadą požeminiais tuneliais,manau ir šitoji apsiskelbėlė turėtų grįžti i savo tėvynę slapčia,geras vadas nepalieka savo kuopos nelaimėje.Gėda būtų sėdėti kitoje šalyje, išlaikoma svetimų ir kurstyti savo tautą priešintis režimui , šalies tvarkai.

barankinas

barankinas portretas
Tai kad ta cikanovskaja islaikytine o ne kazkoke zana dark.prezidente atsiciukyk,atsimerk akis.kiek ji gali gyvent uz musu pinigus.davai mane nobelio premijai,as irgi noriu.uz sausio 13 ka salau niekas net aciu nepasake.davai duok premija,o ta fifa vyk is cia,tegul su savo zmonem buna.nedurnas vyras,bet....pradedu abejot.

Anonimas

Anonimas portretas
Uzbaikit viena karta jus ta komedija. Jau nebejuokinga, ar prezidentas visai nupuso

ALGIS

ALGIS portretas
Pernai seimas jai skyrė ''LAISVĖS'' PREMIJĄ , Už kovą dėl demoktatijos Baltarusijoje , dabar čia siūloma TAIKOS Nobelio premija , kaip suderinti kovą ir taiką , be to kol ji čia , lietuviams nesišviečia tapti kokiu nors lauriatu , ar premijos gavėju ir lietuviai supranta ją , kaip parazituojantį asmenį

MUMU

MUMU portretas
DAI SVETA

babule

babule portretas
gal jis jau kvaisalus pradejo naudoti, juk kanapes jau iteisino, tai nenuostabu kad ant jaunesniu patrauke, vargsas visai prazilo tuoj ir nupliks vis per svetimas bedas,pamirso kad yra Lietuvos prezidentas, ot boba apzavejo musu bankininka

Eina kalbos

Eina kalbos portretas
kad viską finansuoja amerikosai. Todėl ir tep loja lietuvių pagrindiniai valdžiagyviai, tep draskosi kad per Lietuvą pumpuojamos lėšos į kaimynines valstybes pilietiniams karams kelti. Ar jau užmiršot kaip eidami į Ukrainą dingo opozicijai skirti pinigai o jų vadas paskui buvo mūsiškių išduotas? Taigi vienas iš pagrindinių amžinų amerikonų strateginių planų yra prasimušti prie rusyno, sugriaut šią valstybę savo ir savo oligarxų labui ...__*** Bijo mūsų vadai kad amerikonai nesugalvotų visko pasiskaičiuot o paskui paskelbt per pasaulį kokia iš tikrųjų yra Lietuvos valdžia (t.y.paprasčiausi pakelės vagiai:D). Todėl net ir dabartinį prezidentą į tą cirką įsuko - matyt jau kelių milijonų nėr:D). Prašo duoti taikos premiją žmogui norinčiam pilietinio karo savo šalyje?

Laima

Laima portretas
Kažkodėl jos bendražygę norėjo gudai išmest Ukrainoje,bet Ji suplėšė oasą ir Jos ne leido į Ukrainą.Taip sekmingai grįžo į Baltarusiją.Manau ,kad ten jai ir jos šeimai labai pavojinga.Na,o Cichanovska pabėgi kaip dizertyras.Sėdi išsičiustinus,Lansbergis per intervus žiūri ir seilę varvina,o prezidentas dar Nobelio prem. nominuoja .Nu gal pikrai laikas ,,ataušti,,nuo perteklinės politikos.

Lietuvė

Lietuvė portretas
Ši Cichanovskaja kaip Ukrainoje kažkada Timošenko(dujų magnatė).Rėkauja iš tolo,o žmonės kenčia nuo lazdų,čebatų ir t.t.Timošenko darė ta patį,o kai prasidėjo tikrasis kruvinas mūšis ji atsigulė,,alia,,susirgo į ligoninė,o dukrą su draugu į užsienį išsiuntė(užfiksavo žurnalistai).Po toišdondo ,,alia,, sėdinti net inval. vežinėlyje.Dabar sėdi kaip pelė ir net nesigirdi.Cichnovskaja -analogas.

prezidente NAUSĖDA,

prezidente NAUSĖDA, portretas
pasigilinkite kokie patarėjai JUS a p t a r n a u j a, kas juos parinko.?--- siūlymas apdovanoti Cichanovskąją, tai ne kas kita, kaip JŪSŲ asmenybės kompromitacija

Kada baigs piktinti žmones

Kada baigs piktinti žmones portretas
Kiekvieną kartą vis su puikesniu makijažu ir šukuosena, nors kirpyklos ir grožio salonai uždaryti, kas ją išlaiko?

Su ja viskas gerai

Su ja viskas gerai portretas
Tegul grįžta į Baltarusiją ir kartu su opozicija eina į gatves, va tada būtų kovotoja, o dabar tik pastumdėlė ir išlaikytinė

Mano manymu

Mano manymu portretas
Visai nusivažiavo prezidentas, kuo toliau tuo labiau nuvilia lietuvius, jis tik žiūri tos namų šeimininkės, o Lietuvos žmonės iki jo neprisibeldžia, turėtų apsidairyt aplinkui kas daros pas mus

Mano nuiomone

Mano nuiomone portretas
Tai 'puikus patarejai' ,noredami sumenkinti prezidento varda,jam 'pataria',aisku,kad ne be Koncervatoriu pagalbos,nes taipyra tiesiamas kelias Simonytei i prezidentus

seksopatologoanatomas

seksopatologoanatomas portretas
matyr cielkovkaja bus nuosedai mineta paadariusi , ir leidusi i raukus išauti

H.K.Andersen'as

H.K.Andersen'as portretas
Cia vaikisko protelio sprendimas, tikriausiai pasiule tas berniukas, kokiu 11 metu berniukas...

tik to b e t r ū k o,

tik to b e t r ū k o, portretas
kad šiltai t u p ė d a m a--būtų apdovanota,----manau, BALTARUSIJOJE yra v e r t i n g e s n i ų opozicijos ATSTOVŲ , kurie kartu su gyventojais vykdo p a s i p r i e š i n i m ą.----Labai a b e j o t i n o s PREZIDENTŪROS įžvalgos.

vika

vika portretas
AS nusprendiau ir viskas,o ji ar nusipelne sededama uz kieno tai nugaros.Parekauti visi gali,kuo toliau tuo graziau.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kvailiausias lietuvių įprotis - iššokti prieš garvežį. Pasaulyje sukelia tik pajuoką.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Prezidente, ne tuo rūpiniesi! Niekaip nesukursi "Gerovės valstybės!" O gal ir gerai,- bent mažiau pašalpinių bus, nes dar kažkas liks ir viduriniojoje klasėje

Ona

Ona portretas
Absurdas dar Lietuvoj tokios beprotystes nebuvo Nausedos arogancija pasieke virsune ir savu Lietuvos zmoniu jis nepazista jam jie neidomus gaila kad taip nusivaziavo

Nu

Nu  portretas
Turim klouną - prezindentą, tai dar gerai , kad ne pats save nominalo., labai gailiuosi už atiduotą balsą tam juostelių kirpėjui.

DC

DC portretas
Nenusipelnė nieko šį moteris, pabėgo ir paliko liaudį. O va Navalnas tikras patriotas.

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
DĖL VISKO KALTAS '' M O R Č I U S'' .

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai, pinigai turi nusėsti tinkamose rankose - premija Izraelio / Baltarusijos pilietei....žinote už ką duodami Izraelio pasai moterims?

ALGIS

ALGIS portretas
Prie ko CICHANOUSKAJA IR TAIKA , aš ne prieš judėjimą už laisvę, bet tai ne taika , o revoliucija , o taika ir revoliucija skiriasi kaip dangus nuo žemės .

Višta \\\\\.../////

Višta   \\\\\...///// portretas
Kažin ką 'VILMOROS' gaidys giedos,kai reikės pateikti "apklausos" rezultatus.---Manau gal nors pirmą sykį susigės,rašyti nesamones.

Anonimas

Anonimas portretas
Kazin kiek Washingtono zydai pinigu prezidentui uzmokejo uz tokia durnyste? O gal atidirbineja uz tai kad pasodino ant ,,prezidento,, taburetes? Turgui sklando visokie kompetentingi gandai.

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Aš už jį nebalsavau jis man pasitikėjimo niekada nekėlė,bet kad iki tokio beprotiško lygio, nusiris nesitikėjau,žandikauliai išniro iš nuostabos.---Ar toks neadekvatus žmogėnas gali valdyti šalį.||||||---Apkalta,tik APKALTA gali šalį išvaduoti iš labai didelės bėdos ir gėdos.Jis savo protu nevadovauja,o gal iš vis jo neturi ???

Elita

Elita portretas
Pasiulimas labai keistas ,geriau paieskotu zmoniu savo tautos rate o nesiulytu zmogiu kurio deka tiek sugadintu ir suzalotu zmoniu kiet duota kazkam vilties ir kaip kiskiui pabekt,premija turetu but bailes

Praeivis

Praeivis portretas
Kaip sakoma, teatleidžia jam viešpats, nes jis nežino ką daro.

>>>>Taikos premijos \\\\\.../////

>>>>Taikos premijos   \\\\\...///// portretas
Ko tik meilė neiškrečia,visokių pokštų iškrečia,kad ir su Cichujauseke.Meilė akla,patyriau ir aš tą chemija,po to gailiesi,koks buvau kvailas.

Taikos premijos

Taikos premijos portretas
skiriamos tiems valstybiniams veikėjams, kurie kovoja už Taiką pasaulyje. Todėl šis mūsų Prezidento siūlymas, švelniai tariant, keistokas...

Bankomatui

Bankomatui portretas
visai su proteliu ragas.

Kuo ji ištepta,kad taip limpa didžvyriai?

Kuo ji ištepta,kad taip limpa didžvyriai? portretas
Ką tie mūsų didvyriai randa pas tą Cikanovskają,kad negali pasidalinti?Ją tampė Linkevičius,net postą prašvilė.Pasirodo ne be reikalo ant jo supyko Nausėda.Dabar,atsiradus galimybei,jau patsai Prezinentas ją priglaudžia.Ponia Diana,būkite atsargi,kad neliktumėte našle.

Geriau

Geriau portretas
ožiui siūlytumėt, už taikų tautos genocidą.

Anonimas

Anonimas portretas
prisisaukelei nobelio premija ka tada skirti protingiems zmonems .savo gyventojus ziurekit gydytojus gerbkit,

.....

..... portretas
Panašu " nepriklausomybė kainuoja" tik veršiams , mes už viską užsimokame ....Kitiems ir kitų šalių " opoziciniams " panašu tai yra gerai apmokamas darbas - verslas ? Net mūsų prezidentas kažkokią svetimos šalies opozicinę teikia Nobelio premijai ? O kas teiks mūsų šaliai nusipelniusiuosius ? Kokios šalies prezidentas ? Ar dirbti Lietuvai jau negarbinga ? Kažkokia kreivų veidrodžių karalyste virstame valdant konservliberaliems .

Panašu

Panašu portretas
Pilnatis..labai didelis mėnulis danguje.

Vargšas susimaišė

Vargšas susimaišė portretas
Visiškas begėdis ,geriau būtų pasiūlęs savo Dianą.

>>>Onute \\\\\.../////

>>>Onute   \\\\\...///// portretas
Už tai kad kursto riaušias,karą,kad ir pilietinį,bet karą ir jai apsišaukėliai "priklauso"--- š'Nobelio taikos premija.

Viršūnė

Viršūnė portretas
Prezidentas rūpinasi,kitos valstybės maištininkais.Gerbemasis,tave išrinko Lietuvos žmonės,tai ir tarnauti turi Lietuvai,o ne svetimų valstybių griovimui.

Gedas

Gedas portretas
Nobelio premija sustiprintu cihanovskajos pozicijas baltarusijoje ir tai leistu lengviau JAV vykdyti savo politika .

Ekspertas

Ekspertas portretas
Apsurdo teatras !!!

Dešra

Dešra portretas
Pagal pasa ji Tichanovskaja o jus rašot apie CichanoUskaja Gali gautis nesusipratimas.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Jai ir toliau jis sakosis,tai prezidentauti pirma ir paskutine kadencija.

Tai pasibaisėtina

Tai pasibaisėtina portretas
Reiškia,kad Nepriklausomos Lietuvos NĖRA,jeigu visų išrinktas Prezidentas taip elgesi.Išeitų,kad jis visai be supratimo,arba kažkas ,neaišku dėl ko,jam liepia taip daryti.Žmogeli,atsipeikėk.Kažkada ta Nobelio Premija buvo labai prestižinė,dabar tapo pajuokos objektu.Už ką tai baltarusiai duoti tą premiją?Nebent už blynų kepimą.Kada jūs nustosite lysti į tam tikrą vakarų vietą?Dėl vakarų prarandate kaimynus,su kuriais gyvenome tūkstantmečius ir teks gyventi toliau.Ką darysite,kaip tie vakarai į jus nusispjaus?

Dalinsis didelius pinigus, kai Lukosenka pasitrauks

Dalinsis didelius pinigus, kai Lukosenka pasitrauks portretas
Galvojat, kad už dyką viskas vyksta. Su Briuseliu susitarta.

Daiva

Daiva portretas
Blogai,kai žmonės netenka nuovokos ir pasijunta Dievais.

Lietuvis.

Lietuvis. portretas
Svieto pabaiga,jeigu prezidentas neranda lietuvos piliecio apdovanojimui,tai jau bukas mastymas.

Onute

Onute portretas
O už ką ji bus apdovanota?

deinis

deinis portretas
Pasirodo kad žydai vieningesni nei lietuviai ir kad tikriausiai įsigijom vietoj kaimyno draugą o priešą ,VIEŠPATIE apšviesk protus ,neliko LDK ,NELIKS ir tos mažytės litxuianijos.

Piliete

Piliete portretas
Nejaugi mūsų šalyje nėra žmonių kad reikia rūpintis kitatauciais ir kuo ta dama nusipelnė kad paliko savo šaly ir jos zmones gyvena iš kitos valstybės lėšų ir kuo jl ipatinga reikia rūpintis savo šalies piliečiais tokiu sunkiu metu kai žmonės neturi darbų ir pajamų o ne rūpintis kitos šalies piliečiams

Cichanouskają?

Cichanouskają? portretas
Taikos premijai?

romas

romas portretas
Galvoju gal per daug paėmė išsipagirios kitaip kalbės juk blaivas taip nekalbėtu

Antropologas

Antropologas portretas
Ko jus stebites, juk musu valdzioje lietuviu beveik neliko. Cia kaip 1917 m Rusijoje, nuvertus cara, buvo imta naikinti rusu tauta.

mociute

mociute portretas
Sakes,kada bus sukilimas,kiek gali saliai vadovauti avinu banda iskaitant prezidenta

Uz Lietuva vyrai

Uz Lietuva vyrai portretas
Siulau neadekvaciam prezikui ,banko nuosedai ,skelbti apkalta.

V

V portretas
Apreke Rakuti ir užkabino cihanovskai medalį. Taip nekest savų, tai Lt myšios

Nesusipratimas

Nesusipratimas portretas
Keistas tas mūsų prezidento skonis. Tai jau savo žmonos nebemyli, kad kita parūpo? Ši imigrantė daugiau niekuo nepasižymėjo. Keista, taikos premija karo kurstytojai.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas manot,kad šiuo atvėju prezidentas elgiasi teisingai ir teisėtai,spaudžiam ŽALIĄ.

Ass

Ass portretas
Manau p.Nausėdienei vertėtų sunerimti, kodėl Nausėda taip liaupsina šią imigrantę. Čia gal jau ne vien politiniai motyvai..... Gal ponui vidutinio amžiaus krizė ir dairosi į jaunesnės

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas pritariat,kad skirti S.Cichanouskajai Nobelio taikos premiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Višta \\\\\.../////

Višta   \\\\\...///// portretas
Vai sunkus darbas laukia mano Gaidelio,našlio,kurpti Gitano reitingus.

Gal apsiriko ?

Gal apsiriko ?  portretas
Manau prezidento ir prezidentūros atsakymas - nekomentuos , štai ir iššaukė tokią vienpusę komunikaciją . Mes ne vergai , mes mąstantys žmonės ir mums reikia paaiškinimų ir atsakymų , ar tik prieš rinkimus vyksta pažadų dalybos . Gėda už prezidentūrą . Labai nusivyliau ...labai ..

zmogus

zmogus portretas
musu valdzia visas siuksles nominoja lauk reik varit

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ją rūpinasi Sorosas.Noretusi,kad Prezidentas pasirūpintų mūsų gabiais žmonėmis.Pavz.moksl.Siksnys.Nobelio premijas skiria visokiems perėjunams.

Anonimas

Anonimas portretas
Prisiekė dirbti Lietuvai,o dabar ką daro;toleruoja kitataučių išpuolius,apjuokia Lietuvos valstybę su neadekvačiu pasiūlymu-nominacija apsišaukėlei"prezidentei".O už priesaikos sulaužymą gal bent žino kas gręsia?

Ona

Ona portretas
Už ką ją nuominuoti,pabėgo,paliko savo šalies žmones,gyvena viskuom aprūpinta Lietuvoje.100 kartų vertesnis Navalnas,žmogų nuodijo,bet jis gryžo į savo šalį toliau kovoti.Tokių mes nevertiname,nes jis yra rusas.Man pačiai gėda uź už Jus p. Prezidente,sau dedatės tik minusą.

Lietuvis

Lietuvis portretas
CICHANOVSKAJA-ŽIURKĖ GRAUŽIANTI LIETUVOS EKONOMIKOS PAMATUS.

DEDE VANIA

DEDE VANIA portretas
KUOM JI NUSIPELNE LIETUVOS ZMONEMS TA CICHANOUSKAJA SITA LANNSBERGIO MEILUZE KAD JA REIK NOMINUOTI I PREMIJAS SEDI VALGO UZ MUSU MOKESCIU MOKETOJU PINIGUS PALIKO BALTARIUSIU ZMONES IR PABEGO UZ KA JA NUOMINUOTI?:)

Pasaulis eina ne tuo keliu

Pasaulis eina ne tuo keliu portretas
Šiandien vyksta Valstybių Prezidentų vertimų manija. Tik...ne tuos verčiate, ponai. Nuvertėte Ukrainos Prezidentą - ar nuo to paprastiems Ukrainos piliečiams pasidarė geriau? Kai kas pasinešė nugriauti Lukašenką, Putiną...tuos, kurie savo valstybes pastatė ant kojų. Ir...ginate tuos, kurie sužlugdė savo valstybes...Tokie, kaip Grybauskaitė, Nausėda...Ne tuose valstybėse organizuojami perversmai...

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Gitanai,prasti tavo reikalai.Siūlau kreiptis patarimo iš Pabaisko davatką arba berniuką ,nes APKLTOS neišvengsi.Ir tarybinis partšulės Mamsizmo-Lernizmo dėstytojas WĖ WĖ WĖ,Lietuvos suš---ktas "prezidetas"nepadės nors tu jo valią vykdai.Tikiu pats taip kvailai nesugalvotum, KGB pastūmėja.---Apkalta ir pirmalaikiai rinkimai NEIŠVENGIAMI,nes kitų stumiamas bestuburis tu dirbi svetimai valstybiai.Gėda ir pavojinga turėti tokį prezidentą.Muliažas.

>>>Klausykit \\\\\.../////

>>>Klausykit   \\\\\...///// portretas
Graži,o gal ir neskūpi,(kuo neabejoju) vyras kalėjime.Taip kad.................................................galvokit patys.

.

. portretas
Svetlana i lietuvos prezidentus!!!!!!!

Kęstas

Kęstas portretas
Kas daugiausiai nukentės dėl Lietuvos valdžios vykdomo neramumų kurstymo Baltarusijoje? Mes, eiliniai mokesčių mokėtojai, neturintys galimybės už vieną eurą įsigyti prestižinius žemės plotus Vilniuje, kaip tai gali daryti Landsbergiai. Juk baltarusiškų krovinių vežėjai sumokėdavo nemažai mokesčių, o dabar tuos mokesčius išlups iš mūsų. „Nukreipus krovinių pervežimus geležinkeliais ir trąšų eksportą vykdant ne per Klaipėdą, Lietuva nukentėtų, nes visoje Klaipėdos uosto krovoje Rusijos ir Baltarusijos prekių srautas sudaro apie 42 proc. Priklausomybė yra, be to, nuo to priklauso tiek Klaipėdos jūrų uosto, tiek „Lietuvos geležinkelių“ rezultatai“. Tą labiausiai pajus uostas, geležinkeliai ir tam tikros kelių krovininio transporto kompanijos." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Klausykit

Klausykit portretas
Ką ta motera mūsų vyram padarė, kuom juos taip apžavėjo?

Ema

Ema portretas
Uz ka ta premija.?Kad ji visa laika pradejo Lietuvoje?.Rupintusi savo tautieciais,o paskui kitais.Ne,juk reikia pasirodyti,o gal but pamirs.Ir is kur musu tautoje toks zvaigzdynas?

Vatanas Nobilievičius

Vatanas Nobilievičius portretas
О кайп лиетувишкай дугно дугнас?

Gal

Gal portretas
juos reiktu sutuokti gera pora gautusi o paskui Blm atiduoti !!!

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas to bankomato neklausys, duos premiją Amerikos negrams.

>

> portretas
Auu nominantai,nominavusieji "bankomata" Lietuvai,AAA UUU .!

Laisva

Laisva portretas
Laisva Lietuva!

Neli

Neli  portretas
SenaI perlenkta lazda su ta Cikanovskaja,ko taip ja liaupsinate?

Bevardis

Bevardis portretas
Visai šakės,nusivažiavo ant tiek kad nei juoktis nei verkt,įdomu kas ten jam patarinėja tokiais klausimais.Gerovės valstybė pasirodo ne Lietuvoje bus kuriama,kažkur nausėdijose prie žydų valstybės.Kuo toliau tuo gražiau darosi.

Nuo kadencijos

Nuo kadencijos portretas
pradžios trys įsimintini prezidentinės veiklos fragmentai: Šuolis per gyvatvorę pas žurnalistus su šūkiu Yes po Europos vadovų susitikimo kur mūsiškis pabuvojo pirmą kartą; 2021 Naujametinis kreipimasis-sveikinimas tautai; Dabartinė nominacija; O priešaky dar trys su trupučiu metų...

Laima

Laima portretas
Prezidentas pataikauja konservatoriams. Jei nepataikautų žino, kad,, šakės,, jam būtų. Visai be stuburo ir be nuomonės. Darosi baisu gyventi Lietuvoj

Tikrai

Tikrai portretas
niekad man nebuvo svarbu tautybė.Ypač judėjų. Bet pasižiūrėjus kokius fintus jie krečia Lietuvoje kaip nežiūrint į nieką stumia visur saviškius, verčia susimastyti..

Lietuvė

Lietuvė portretas
Čia tikrai ne mano valdžia. Čia militaristai, veidmainiai propogandistai ir karo šaukliai. Nausėda ar jau žinai kas Lietuvai atlygins didžiulius nuostolius dėl Baltarusijos krovinių krovinių srauto pasukimo iš Lietuvos į Peterburgą? Biudžetas dėl to praras ne milijonus o milijardus per metus (paskaičiuok kiek 30%nuo 46 milijardų).KAS ATLYGINS? Šita Čikanovskaja su keliom savo opozicijos bobom ar tu su Broileriu&Ko'

Geda!!!!!!!!!!

Geda!!!!!!!!!!  portretas
Pasirodo bankomatui Blrs yra geroves valstybe, sava salis savi zmones neidomus...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Nupušimo viršūnė. Tichanovskajai su landsbergiuku reikia dėti antrankius už karo kurstymą, o šis nominaciją?

JEI

JEI portretas
Perskaitys visus komentarus,turėtų susimąstyti ir persigalvoti:pirmadieny nominuoti pats save.Tada tautai klausimų tikrai nekiltų.Luktelkim.

Gitanai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gitanai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portretas
UŽ KĄ ?????????????????????????????????????????????????????

Faktas

Faktas portretas
Nominavo. Tuo pasibaigs. Gaus šita kriminalinė asmenybė šūdo krūvą. Ten visokiems valkatom premijų nedalina. Kokie asmenys degradave valstybei vadovauja, tokiais kliedesiais ir sapalioja. Rūpinkis Lietuvos žmonėms Nausėda. Jau ir taip ubagais visi patapsime vadovaujant kriminaliniam gaivalui.

Buldozeris

Buldozeris portretas
Greiciau nauji rinkimai. Darosi nebeimanoma stebeti si cirka.

As

As portretas
Jeigu tai tiesa ,tai neturiu zodziu gal vis delto melas

Šlykštu

Šlykštu portretas
Gitanas rūpinasi Baltarusija, o tuo metu Lietuvoje sukia diktatą, žmonės be teisės judėti, policija baudžia už kitokią nuomonę...

Va

Va portretas
Apgailetina

DĖMESIO-SKELBIMAS

DĖMESIO-SKELBIMAS portretas
Kuriama Akcinė Bendrovė "Opozicija". Verslo planas: 1.Paskelbti Baltarusijos valdžią neteisėta. 2.Pareikalauti finansavimo iš ES. 3.Gautus milijonus pasidalinti. Norinčius prašom registruotis Vasaros g.5, Wilno

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Baltarusijos išdavikai ir priešai yra gerbiami ir globojami Lietuvos valdančio režimo. Lietuvos režimai taip tarnauja Lietuvos priešams iš JAV ir Briuselio. Jų gyvenimėlio prasmė ir tikslas tikslas kenkti Baltarusijai ir Rusijai. Taip gauna per įvairius Sorašo fondus "Judo išmokas", iš to ir gyvena.

JUOZAPAS

JUOZAPAS portretas
Tada ir Antana Smetona butu galima nominuoti siai premijai.

Jonui Lietuviui

Jonui Lietuviui portretas
Į kokią taiką ši poniutė atvedė savo šalį? Ką ji jai gero padarė??? Sukėlė šaršalą ir pabėgo į užsienį. Logiškai mąstant - tai valstybės išdavystė. O LT už tai nominuoja Taikos premijai. Nei juoktis, nei verkti...

vyte

vyte portretas
jau sitiem lietuvos valdovam visai ''stogai'' pavaziavę.

Man vis labiau

Man vis labiau  portretas
panašėja , kad būti opozicijos lyderiu labai pelningas darbas :) Ir dar kitoje valstybėje .

Tu ne lietuvis

Tu ne lietuvis  portretas
Pirmiausia nėra jokių rinkimų oficialių rezultatų , ponia yra tik rinkimų dalyvė , kandidatė į Baltarusijos prezidentus . Viskas . Antra kodėl Lietuvos prezidentas nominuoja ? Kodėl kitų šalių prezidentai nenominuoja ? Ar Lietuvoje nėra vertų nominacijai ? Tunelinis "jono mąstymas" atvedė patį į akligatvį . Nelikus argumentų liko tik įžeidinėjimai ?

pavažiavusiems ligoniams nuosėdai ir svetkai

pavažiavusiems ligoniams nuosėdai ir svetkai portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Kam atstovauja valdžia?

Kam atstovauja valdžia? portretas
Gal jau laikas sostinę į Kauną perkelti,nes kažkas pasidarė su portugalais Vilniuje,vienas Nobelio premijas nominuoja,kitas uždarinėja sanatorijas,kurio sprendimo kaina 400 nauji bedarbiai Druskininkuose,trečias prie rusijos ambasados maro metu demonstruoja,dar kiti žydus gina,kokie jie pūkotukai buvo NKD,o kas pasirūpins žmonėmis Lietuvoje,kiek laiko dar žmonės kentės tas valdžios nesąmones......

Anonimas

Anonimas portretas
Kenas duoda.... :)

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Čia agresyvi dauguma komentuoja pamiršę savo smegenis kažkur ir kažkada dar prieš karantiną. Tai taikos premija baltarusiams , išrinktos ir apvogtos prezidentės vardu. Apie vatinių komentarus nekalbėsiu,nes jie neverti net mano protingo kartais, šunelio dėmesio.

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Praleido proga Prezidentas patyleti siuo atveju, kaip sakoma, .....ir tai lydes iki kadencijos pabaigos.....

Anonimas

Anonimas portretas
gal uz sex premija ogal uz maisto gamyba

Juokas

Juokas portretas
Baikit juokinti pasaulį.

Liza

Liza portretas
Kažkas neaišku mūsų šalyje. Kuo toliau tuo gražiau.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių