Prezidentas atsakė dėl D. Nausėdienės skiepo: G. Landsbergis nuėjo „žemu ir nepadoriu“ keliu

Grįžti į straipsnį

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
faktas ,kad esi trolis ir dirbi apmokamą darbą,faktas.

Labai neskanu meluoti.

Labai neskanu meluoti. portretas
Be reikalo atsiprašė.Ponia ne syki atidėliojo skiepus ir vis kitaip teisinosi. Esi viešas žmogus ir neišsisukinėk.Pranešk visiems kas ir kaip visadą tą patį,o ne syki vienaip kitą kitaip.

Tai mūsų pirmoji ponia - antivakserė?

Tai mūsų pirmoji ponia - antivakserė? portretas
??????????????????????????

faktas

faktas portretas
konservatoriai tai neapykantos partija

piliete

piliete portretas
Man atrodo, kad be reikalo atsiprase. As cia nematau jokio izeidimo - buvo korektiskas klausimas.Dar ne tokiu valstybiu, kaip Lietuva, prezidentai, valstybiu ir karaliskuju seimu atstovai pasako pilieciams apie savo ir seimos nariu sveikatos bukle. Tai yra normalu. Bet pas mus tai dar viena proga kremliniams pulti konservatorius. Sita neapykanta skleidzia visi "buvusieji" - partorgai, komsorgai, kegebistai, kurie neteko savo privilegiju ir isskirtinio gyvenimo. Laikas suprasti - jusu traukinys isvaziavo. Ir jusu amsejimas - apgailetinas!

"anonimui"

"anonimui" portretas
O koks TAVO IQ??? Man atrodo - nulis. Tai geriau rupinkis savim, nevykeli.

Anonimas

Anonimas portretas
Turiu nuliūdinti konsevatnykus, jūsų vadas saulė jau atsiprašė už savo šlykštų įžeidimą, kažkas paskolino trumpam savo IQ, nes broilerio IQ pariedėjęs po sofa. Galite ramintis - maš į tvartelio būdą.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Jonukas. Gal Prezidento žmona tau turi atsiskaityti kuo serga ir kada jai kritinės dienos? Gal išsiplauk galvą feiriu, konservatnikams padeda :)

ŠIMONYTES NESĄMONE. GALIMYBIU PASAS

ŠIMONYTES NESĄMONE. GALIMYBIU PASAS portretas
Kas cia per nesamone???. SU PASU GALIMA, BE PASO NEGALIMA. AMERIKIETISKUS SKIEPUS PRIIMA, RUSIŠKUS ATMETA, KAS CIA PER NESĄMONE. ŽMONEMS NEGALIMA RINKTIS. TAI KOKIA CIA LIGA PASLAPTINGA. RYTAI BLOGAI, O AMERIKA VAKARAI KELRODE ZVAIGZDE ISGYDYS VISKA.

Jonukas

Jonukas portretas
Ir vel tas prezidentinis melas “neleido seimos gydytojas” ;)))) Covid 19 vakcinos neitakoja jokioms letinems ar kitoms ligoms. Tiesiogiai buvau susidures tik su atskiru atveju, kur gydytojai-mokslininkai man nerekomendavo bandyti sulaukti vaiku nei man, nei zmonai tam laikotarpiui, kol man isbandinejo eksperimentine covid vakcina. Ir tik del visa ko. Nes covid vakcina viso labo tik uzveda zmogaus imunine sistema issaukdama antikuniu proteinu gamyba. Bukiems gal ir tinka toks atsisaudymas, kai man kiek susigaudanciam medicinoje tai atrodo akivaizdus melas ir issisukinejimas is prezidento puses.

Jūratė

Jūratė portretas
Kaip visada konservas praleido progą patylėti ir kiša savo nosį, kur nepriklauso, jau diedas metuose, o elgias kaip žinduklis.

JO

JO portretas
Bendrai poniai Dianai reikia gryžti į darbą.Mažiau kainuos biudžetui ir mažiau darys nesąmonių.Net tokios didelęs valstybės kaip JAV prezidento žmona dirba

Pranciškus

Pranciškus portretas
,,Diana taip ir padarys tą pačią minutę"- ir vėl Prezidentas meluoja, juk taip ir neįmanoma. Suvaikėjo ir visiškai nusišnekėjo mūsų Prezidentas. Man nepatinka Gabrielius L., bet šį kartą jis kalbėjo labai mandagiai ir nieko blogo nepasakė, taigi iš Prezidento MELAGIENA.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Pareina pilietis namo ir klausia ,-kas čia šeimininkas? Ir gauna keptuve per galvą. Va taip...

pritariu

pritariu portretas
Tvartelio beveislis - belytis amsi :)

šunims

šunims portretas
kaip ruskių troliai susigiedojo su gandragalviais.Nepasprinkit savo šūduose valkatos

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Broilerių giminė prisitaikydavo prie bet kokių sąlygų, vienas "tarnavo" naciams, pasitraukė į Vakarus, vėliau į Australiją. Kilus skandalui dėl sovietų agentūros Australijoje demaskavimo skubiai grįžo į CCCP kur buvo sutiktas kaip didvyris, gražintas namas ( iš jo iškraustytos proletarų šeimos) , vasarnamis, automobilis...papunis pravarde " Dėdulė" buvo didis "tremtinys, laisvės kovų dalyvis, disidentas ir kovotojas prieš tarybinius okupantus" todėl tapo nusipelniusiu LTSR profesoriumi ir Marksizmo - Leninizmo katedros vedėju, nevaržomai važinėjo po Vakarų Europą ir taip toliau - patriotas škesss.

>

> portretas
> Ožkytė jau prasidėjus atgimimui ir lietuvių tautai pakilus į kovą dėl nepriklausomybės įstojo į komunistų partiją, bet susivokė, kad karjeros nebus - persiorientavo. Didžiausias jos nuopelnas išnešti iš kgb archyvų nusipelniusių "patriotų" ir "patriarcho asmenines" bylas.

Tam POSOVIETIKUI, LANDSBERGIS VYTAUTAS SU

Tam POSOVIETIKUI, LANDSBERGIS VYTAUTAS SU portretas
OZELYTE AISKINO KAD KANOPAS ZMONES VALGE, TAI KA GALEJO IŠVOGTI. IR KA SOVIETU LAIKAIS VOGE. DABAR, TAI VAGIA NE TIK MILIJONUS, BET IR MILIJARDUS, O KOKIAS PILIS STATOSI, PREKYBOS CENTRUS, SEIMAS RUOSIASI I KOSMOSA SKRIST. GALVOK LIETUVI TIPO IŠSIKOVOJES LAISVE, TAI IR TURBUT PRIVOGES ESI, KAD VARAI ANT SOVIETU.

Sveikuolis

Sveikuolis  portretas
Jeigu negali skiepintis .tai tegul sedi namuose . taip .kaip ir daugelis . Ko reikia vaziuoti _uz rankos palaikyti ir sypsotis . Jie pramogauja . skraido kur nori . o si vakara per TV labdaros koncertas PASIDALINK . Daugeja alkstanciu , Tai ka nuveike isrinktasis.?

jo

jo portretas
nausėda nusirito iki gražulio lygio

to pastebėjimas ir kitiems šunims

to pastebėjimas ir kitiems šunims portretas
paprašykit kaulų iš sanitaro pas save durnyne...

klp

klp portretas
nebūtų jokios problemos,jei ponia nebūtų melavusi.Tai ji skiepysis iškart kai grįž iš Lenkijos,tai pasitars su šeimos gydytoju,tai šeimos gydytojas"neleido" ir taip melavo visą mėnesį.Po to ir iškilo klausimai ne tik Landsbergiui,bet ir visuomenei

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Postsovietikas. Šiaip jau ši šeimynėlė prie sovietų gyveno labai ir net labai gerai, o "disidentas" papunis slapyvardžiu "Dėdulė" nevaržomai važinėjo po supuvusio" kapitalizmo šalis....nebendradarbiaudamas su KgB :)))

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Broilerio kultūros lygis ....genetika.

Posovietikas

Posovietikas portretas
Nekencia lanzbergiu,kaltina vagystrmis tie ,kuriu gimdytojai visa sovietmeti voge is gamyklu ,kombinatu. Nebent sovirtine gerove is situ nevykeliu pavoge Labdzbergis! O Prezidentas praleido proga patyleti.

Tikiuosi

Tikiuosi portretas
Kad zmones supras ,oziu seimyna yra lietuvos priesai ir ju era griaunanti ir vogianti lietuva baigsis..

Būkit tvirtas

Būkit tvirtas portretas
Ponas prezidente. Būkit tikras vyras, ginkite savo moterį. Leiskit jai pačiai nuspręsti — skiepytis ar ne. Nedarykit žingsnio, dėl kurio tektų gailėtis visą gyvenimą. Neleiskit prievartaut savo MOTERS! Aš Jūsų nerinkau, bet kaip vyras — jei teisingai pasirinksit — stočiau Jūsų pusėn.

Monika

Monika portretas
Tai akivaizdus, padugnių, prezidento puolimas.

Dovydas prieš Galijotą

Dovydas prieš Galijotą portretas
Ožiukas yra paprasčiausias chamas. Kaip ir jo senelis, amžinas intrigantas ir žmonių bei tautų kiršintojas. Šlykštūs tipai.

Tindi rindi

Tindi rindi portretas
Gaila, kad prezidentas yra skystas, bet dar liūdniau, kad noriai nuolat demonstruoja savo skystuma. Savo “ego” gali savo žmonai ar vaikams rodyti, bet ne tautai, be kurios jis tik paprastas įsižeidęs verksnys.

Baisi šeiminėlė

Baisi šeiminėlė portretas
Norėjo turistauti, bet čia oandemija, reikia bent pavizdį rodyti, tai ne, pas dukrą pašoka, nesiskiepija, o dar trobelė draustinyje ir jį darko

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
IDOMU KA JIS KALBES KAI JO SUNUS I NAMUS PARVES NE MERGAITE O VYRA SU SAIS IR PASAKYS KAD CIA BUS JUSU ZENTAS MAMA IR TETI?:))))))))))))

klp

klp portretas
niekur jis nenuėjo - jis visą laiką ten ir buvo.

Kęstas

Kęstas portretas
Elonas Muskas nori pastatyti daugiau elektromobilių gamyklų. "Be Vokietijos, kita vieta gali būti Rusijoje." Broileris visai užmigo. Skubiai važiuok į Rusiją. Gulk ant kelio. Neleisk. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Tegu Lasbergiukas pakomentuoja Rosijos, Belarosijos, Ukrainos pirmuju poniu skiepijimosi programa! Taps Dar populeriasnis!

Nuo kada

Nuo kada portretas
Anūkais ir daktaro diplomą turi????

Julius

Julius portretas
Palaikau Prezidentą, ir visiškai nepalikau anukelio..

Anonimas

Anonimas portretas
ale kas nori tas skiepyjasi,kas nenori tas nesiskiepyje,tarybmetis senai pasibaige

Anonimui

Anonimui portretas
Šuns balsas į dangų neina, piliete :)

Ji

Ji portretas
Valstybe nori zinoti.apie kiekviena tai kodel ponia nepasako liaudziai. Laisva Lietuva nori sako nori ne.o Lansbergis nori klausia nori ne

Anonimas

Anonimas portretas
As LR piliete. Pivalau skiepytis, kad baigtusi karantinas ir t.t.. Todel TURIU TEISE ZINOTI kodel pirmoji dama nesiskiepija. Pagarba Landsbergiui.

to E.

to E. portretas
Esi chamas. Tavo vieta tikrai tvarte.

E. agnei

E. agnei portretas
Šiandien klausia apie skiepus, rytoj paklaus apie seksą. Taigi p e d e r a s t ų gyvulius reikia statyti į vietą.

agne

agne portretas
Man nesvarbu, kokios ten pirmosios ponios problemos. Problema tik tame KAIP LR Prezidentas reaguoja i paprasta klausima.Privalo atsakyti be jokiu isvedziojimu ir Landsbergio kaltinimu. Ar jus cia visi komentatoriai durneliai, kad to nesuprantat ar tik apsimetat? Nausediene pirmoji valstybes ponia, tai ipareigojantis statusas. Nenori buti matomas ar matoma - nebuk prezidentu ar first lady. Sedek ramiai ant sofos ir ziurek tv. Buk eiliniu pilieciu - tada jokiu klausimu nebus.

E.

E. portretas
Su Gabrieliumi viskas aišku - gilioje šiknoje jis. Bet tai dėsninga. Eikite, kauniečiai, miestą nuo praidų -traidų gelbėti :), o tai Matijošaoičiui jau p e d e r a s t ų ženkliukus segą. Gelbėkite merą.

jonas

jonas portretas
oi mandrekas landabergas net baisu hamas

OTELO !

OTELO ! portretas
Nurimk!

Virusologas

Virusologas portretas
Prieš daugiau kaip tris su puse amžiaus patį Moljero Tartiufą išsivedė policininkas. Deja virusas Tartiufas-išliko. Istorinės aplinkybės lėmė, jog Lietuvoje susiklostė palankios sąlygos jam įsitvirtinti. Jo grėsminga mutacija-tai senelis ir anūkas. Viruso stiprybė tame, kad jokios vakcinos prieš jį nėra ir nebus. Suprantama, kad joks policininkas čia nepadės. Padėti sau gali tik patys žmonės, atsisakydami jį priimti. Visi kartu...

Nutrūkęs nuo grandinės

Nutrūkęs nuo grandinės portretas
Ar tas nesuaugęs anūkas ryte atsibedęs žino, kokios jis srities ministras? Ar jam Senelis sako:"Šiandien būk užsienio, o ryt sveikatos ministru., Nepamiršk, kad tiklas- Prezidentūra!". Kištis, visiems reguliuoti gyvenim ą- į kraują įaugęs"reikalas. Jeigu nematytum, kaip nuo pat atėjimo į valdžią konservatoriai mėto Prezidentui akmenis po kojomis - gal ir pagalvotum, kad nesubrendęs daugiavaikis tėvas "amtelėjo" epagalvojęs. Bet juk jisiš DINASTIJOS? Tad apie suktybės, intrigas, šmeižtus, savo bendražygių šalinimą kelyje - gal jau patylėkim? Jokie skeipai šito maro neįveiks, deja..

AGNEI

AGNEI portretas
tai juk pasakė ,kad šeimos gydytoja neleido .Dar negana ,nori ir po kaldra palįsti ?Kažkos nesveikas smalsumas ,tikra pletkininkų tauta..

jis nenuėjo

jis nenuėjo  portretas
jis ten visada buvo .Žmonės visai nukvakę ,ar neišsilavinę .Juk negalima visiems žmonėms skiepytis .Yra alergijos ,ligos ,vaistai daugybė dalykų ,dėl ko gali negalėti skiepytis .Mano šeimos gydytoja pasakė ,kad niekada ir nuo nieko negaliu skiepytis .Ar turiu visiems pasakyti kas yra?

aš portretas
Čia manau Gabrielius teisus,pavyzdį reikia rodyti.

agne

agne portretas
Tauta kvieciama skiepytis. Tautai aiskinama, kaip svarbu, kad VISI pasiskiepytu. Bet kai G.Landsbergis paklause, kodel pirmoji ponia nesiskiepija - tai izeidimas? Nepadorumas? Ir t.t. Is PAGARBOS TAUTAI reikejo trumpai ir aiskiai atsakyti - kodel? Juk niekas neklausia kokiu smulkmenu ar detaliu. Elementariausia pagarba tautai atsakyti i klausima, neuzsipuldinejant ministro.Man atrodo, kad PREZIDENTO rlgesys ir reakcija - zeminantys mus visus.

Andrius

Andrius portretas
žydas yra išgama? nejaugi? labai nustebau. labai.

Karolis

Karolis portretas
Prezidento taurė, atrodo, sklidina. Atrodytų natūralu pratrūkti. Ir nesvarbu, koks žmogus ir kokias užima pareigas dėl kantrybės stokos daugelis turi nesklandumų. Kažkada beveik visi pratrūksta, jeigu savikontrolės pritrūksta. Bet kai esi laikomas pirmuoju asmeniu, savikontrolę reikia ugdyti kiekvieną dieną, t. y. stengtis neparodyti, kad tave kas įžeidė ir jokiu būdu tuo pačiu neatsakyti kitam (įžeidžiamai). Prisimenu Prezidento pirmtakę. Ją dalis visuomenės taip talžė liežuviais, kad aš Jos vietoje seniai būčiau skradžiai žemėn susmegęs. O Ji iškėlusi gražiai sušukuotą galvą šypsojosi ir darė tai, kas Jai atrodė reikalinga buvo daryti kaip Prezidentei.

mįslė

mįslė  portretas
Ar gali anūkėlis pradėti tarnauti Lietuvai? Ne . Ją reikia mylėti. Jo asmenybė ir tarnystė Lietuvai- nesuderinami.

Aiugis

Aiugis portretas
Aš tai tam išgamai raučiau į dantys, kad nenešiotu paskalų, tegul savo ,, morda,, tvarko kad nemulkintu mokinių tėvus aferyste!

Nu jo

Nu jo portretas
Tas LAnzbergis visai vau pakvaišo

ODA

ODA portretas
LAI G,LANZBERGIO SENELIS PASISKIEPIJA,LAUKIAM NESULAUKIAM.....

Klausimas

Klausimas portretas
Pala, o ar prezidentas atsiprase rinkeju kai leido valstybinius pinigus privaciai kelionei i koreja?

Užkoduotas anūkas

Užkoduotas anūkas portretas
Genetikos nepakeisi, koks senis tokie ir palikuonys. Manęs jų ir jų šunaujos elgesys nebestebina.

Kis

Kis portretas
Mazas sunsnukis

liūdna čia

liūdna čia portretas
Čia ne prezidento, o įsižeidusios mergelės atsakymas. O prezidentienė negali kalbėti? Ji ne provatus asmuo. Kodėl prez.V. Adamkus tiesiai šviesiai apie sveikatą kalbėjo ir jį gerbėme. Jam nebuvo jokių asmens duomenų apsaugos. O čia... Negražu ptezidente. Viena kalbate, kitsip elgiatės.

Vienareiksmiai

Vienareiksmiai portretas
Kai Lietuvoje valdzioje "atsiranda" konservai, prasideda rietenos ir chaosas. Tai tikslingai nukreiptas valstybes vystymosi "sabotazas". Sia partija reikia uzdrausti.

dk

dk portretas
Pasibaisetina ir apgailetina prezidento reakcija. Kam reikalinga eskaluoti tai ir daryti is to drama? Kodel paprastai - tiesiai sviesiai prezidentas nepasake tautai, kad nesiskiepijo del sveikatos problemu. Ir taskas. Kam reikalingi tokie drastiski pareiskimai apie "zema ir nepadoru kelia"? As cia nematau nieko "zemo" ar "nepadoraus". Buvo klausimas - tai ir reikejo atsakyti. Paprastai - be tulzies ir pykcio. Nepadoru yra tai, kaip PREZIDENTAS daro tokius pareiskimus.

Kis

Kis portretas
Prezidente,Landzbergiu gaujai doro kelio nera ir jie patys nusikalsdami,saukia ir kaltina kitaip manacius?Kur jus gyvenote iki prezidentavimo,perdaug esate idealistu.Gyvendamas tarp vilku,privalai vilku ir stugauti,morales su zvake neatrasi,tai ziaurus dedule ir sitaip isaukletas tas vaikezas.

Šunaujos atstovas

Šunaujos atstovas portretas
Taip aš ir likau nesupratęs jis ar užsienio reikalų ministras ar sveikatos reikalų ministras..........

...

... portretas
Eilini karta Lansbergis prasove,intrigantas kaip ir senukas

Lija

Lija portretas
Ne visi žmonės gali skiepytis ir jokių ataskaitų neprivalo duoti. Tai sveikatos reikalas

PER ŠVELNIAI NAUSĖDA PAKOMENTAVO

PER ŠVELNIAI NAUSĖDA PAKOMENTAVO portretas
G.Landsbergį į politiką už rankutės atvedė senelis tiesiai iš gatvės. Ir...tiesiai į Europos parlamentą. Lengvai pasiekta karjera tam "politikui" visai susuko smegenis. Jis jau pasijautė Napoleonu, nori valdyti ir Prezidentūrą... Lietuvos didžiausia nelaimė - landsberginis klanas ir iškrypėliai.

kaip izulu

kaip izulu portretas
Skiepijimasis neprivomas, todel tai yra asmeninio apsisprendimo reikalas. I tokius klausimus nereikejo prezidentui atsakineti, arba pasiulyti kreiptis asmeniskai i ponia Nausediene, jei nori suzinot asmeninius dalykus,

TAIGI

TAIGI portretas
O PREZIDENTAS VIEŠAS ŽMOGUS TURĖJO IŠ KARTO PAAIŠKINTI,KODĖLp.DIANA NEPASISKIEPIJO,ODABAR VERKIA ,NEREIKĖJO TOS AROGANCIJOS. JIS PATS TURI TELKTI VISUS,SKATINTI POKALBIUI-DISKUSIJAI,TAČIAU TO NEDARO,- TIK JIS GALVOJA,KAD VIENAS IR VIENINTELIS PIRMAS,DEJA,,TAIP NĖRA.

babce

babce portretas
svieto pabaiga, ponia isizeide, redosi zmoniu uzdirbtais pinigais ir paklausti negalima. Nera ko ju atsiprasineti, visi turi teise zinoti, kas klausia eilines motereles,rekia ir eikit vakcinuotis gali ar ne. Pats prezidentas nemandagus, vos kas tuoj puola kaltinti, kerstauti.

ramutė

ramutė portretas
jis tik anūkėlis rudnosiukas, ar jūs nežinojote, kad jis lansbergių dinastijos pajuokos objektas ką jis gali dėl liaudies apvalus nulis

Kur

Kur portretas
gali nuvesti valstybe ir piliecius ministras-dvasios ubagas.....Kaip tokia valstybe isrodo ziurint is salies.....

Mažasis" Dėdulė"

Mažasis" Dėdulė"  portretas
Galiu suvokti mažojo dinastinio Gabriuko nuoskaudas. Žmonas" karaliukai" gauna kaip toje Alos Pugačiovoas dainoje... . Vyresnes ir jau tikrai ne pirmosios ponios - Dianos Nausėdienės žavesio... Dygus, pagiežingas, mažo ūgio... Kas ? Pūgžlys. Yra toks žuveliokas.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Prajuokino Prezidento reakcija į Landsbergio pastebėjimą. Sureagavo kaip ta šešiolikinė, kuriai kažkas netyčia į papą įžnybė.

Nustebes

Nustebes portretas
Tikriausiai konservai gavo uzduoti is kremlyno... Vienas "sokinejo", dabar kitas ima "vejus isdarineti"... Ar jie supranta, kokias pareigas per klaida yra gave?

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
JUK JIS PASIRASE DEL GEJU SEIME IDOMU KA JIS PASAKYS KAI JO SUNUS I NAMUS PAESIVES NE MERGAITE O VYRA SU USAIS IR SAKYS KAI TAI BUS JUSU ZENTAS:)))))))))))))))))))SA HA

Nieko stebėtino

Nieko stebėtino portretas
Ko dar galima tikėtis iš žmogaus pavarde Landzbergis?

Antanas

Antanas  portretas
Nepatinka labai nepatinka Landzbergio issisokimai garbes tai jam neprideda

Klpd.

Klpd. portretas
Net susirietes Landzbergiukas pjauna Prezidentui kėdę.:D) kur tik gali, ruošia išsijuosęs vietą sau..Tipo, griauna Gitano reitingus:D). Oi Gabrieliau, kad tik nereikėtų paskui tau kaip tavo seneliui, visą likusį gyvenimą nekęsti savo Tautos už tai, kad jo neišrinko į prezidentus:D). Mūsų lietuviai tokie- jau kaip deda taip ir yr. Neprognozuojami. O dar jeigu sugalvos į rinkimus dauguma ateiti tai tau gal būt visai neįdomiai..:D)

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
Paveikė senelio "dainuojančios revoliucijos" metu slėptas ligoninėje.---Tegul rūpinasi savo austėja,nuodijančią vaikus.

Brisiaus galas

Brisiaus galas portretas
Jus pribėkite prie Landsbergio ir įkąskite jam į užpakalį. Ir visai nesvarbu kuriam. Pamatysite kaip palengvės

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai zema ir nepadoru. Bet nemanau, kaad tas gaidelis - anukas supranta tai. Naglumui ribu nera, slykstu ziureti, o klausyti jo pezalu dar slyksciau. Bet visa tai ateina is snypsciancio dedules. Konservai es ta prezidenta visus keturis metus. Gaila, bet atsilaikyti pries ta sutve, bus sunku.

Anonimas

Anonimas portretas
NEPALAIKYSIM prezidento tol kol jis aiskiai nepasakys su kuo jis, ar su tauta ar su landzbergine gauja. Dabar blaskosi kaip sudas eketej. Ne mazas vaikas turi apsispresti.

aciu Dievui

aciu Dievui portretas
kad nors Prezidentas sviesaus proto nepraranda.

Prezidente --Lansbergis[anukelis] --NE

Prezidente --Lansbergis[anukelis] --NE   portretas
nuejo,, Zemu ir nepadoriu,,, keliu ---JIS TAIS KELIAIS ,,ZEMAIS IR NEPADORIAIS ,, BLUDINA NUO GIMIMO IKI SIOS DIENOS

kaunietė

kaunietė portretas
Jaučiu svetimą gėdos jausmą žinodama, kad tas nepraustaburnis „lyderiukas“ išrinktas būt tautos atstovu Kaune. Daugiau gal kauniečiai tokios klaidos nebekartos. To ir linkiu!

As

As portretas
Lansberginiai visada buvo ir bus jei dar galima taip issireiksti nepadorus ..CIA LABAI GRAZIAI ISSIREIKSTA

Galerijos

Daugiau straipsnių