Prezidentas apie kovą su koronavirusu: mes situaciją valdome (interviu)

Grįžti į straipsnį

Tyciojates

Tyciojates portretas
Ar cia tycia parenka tokias kvailas nuotraukas ar cia kam nors atrodo stilingai? Nuimkite tas pirstines,nesvarbu, kad ju spalva priderinta ir nesvarbu, kad laiko rankose akinius-protingumo simboli! Anglijos karaliene turi specialius patarejus, kurie jai pataria,informuoja,derina kiekviena aprangos,aksesuaro detale. Juk salies vadovas maziausiomis detalemis siuncia signalus tautai. Aisku, negalime prilygti senajai Anglijai ,bet nors pabandykime. Galu gale yra Drukteinis,pakankamai turetu ka pasakyti, jei kreiptis. Nejau tokie prasciokai esame, net elementariu etiketo taisykliu nezinome?

'situacija'

'situacija' portretas
visai kitokia : kinai savo 'isradimu' 'covin-19' zudo nekaltus zemes gyventojus, o pliurpaliurbiai porina 'koronas', tai bakterologinis ranku darbo gaminys sukurtas kinijoje zudyti nealtus zemes gyventojus ,be jokios atsakomybes !!!!!!!

Domas

Domas portretas
Galima pagalboti, kad jis ir jo komanda VALDO!

iliuminatas

iliuminatas portretas
kazkaip nerandu pazistamu arba pazistamu draugu,kurie sirgtu korona.ligonines tuscios...kada bus komanda is seimininku baigti sita globaline programa

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
DAR VIENAS VALDYTOJAS.AR NE TRAMPO DRAUGELIS,KUR MIRŠTA DAUGIAU DVIEJŲ TŪKSTANČIŲ,O JIS VIS VALDO.MUSIŠKIS IR,GAL IŠ BUTŲ VALDYBOS,KAD VALDO.KIRKILAS PER ANĄ KRIZĘ MURKĖ TĄ PATĮ,SITUACIJA VALDOMA IR SĖDI SEIMĖ PART MOKYKLOS AUKLĖTINIS IKI ŠIOL.

Valdote?

Valdote? portretas
Foto pati už save kalba, kaip valdot: vienkartinės pirštinės, kurios dedamos tam, kad liečiant užterštus paviršius rankos liktų švarios. Tačiau - akiniai rankose! Liečiami tomis pirštinėmis! Toliau, greičiausiai, keliaus atgal ant nosies. Va toks ir valdymas....

masonas

masonas portretas
propoganda...ekonomikai sakes....

Galerijos

Daugiau straipsnių