Premjerė: Vyriausybės prioritetas – ugdymo grąžinimas mažiausiesiems

Grįžti į straipsnį

geriau

geriau portretas
pakontroliuok raganu veikla nes nebus ko ir kam globot vaiku tai ziobienesakalienes noru pyldymas pritariant briuselio iremintiems liberpydams su nakolkemis bei narkotikais viskas pagal sorosplana?...

Aišku.

Aišku. portretas
Genderizmą kiš ir seks pasakas kaip princas princą myli. Ir su kuo kaip myli:D)

ALGIS

ALGIS portretas
Lietuvos švietimas grįžo į DARAKTORIŲ LAIKUS .

MAMA

MAMA portretas
Dar tikrai anksti galvoti apie mokyklas, bent vasarui ipusejus. Kodel situos maziukus yra norinciuju iskisti i darzelius ir mokyklas, bet neapsaugoti. Juk ziemos laikas, gimdytojai vaikus atveda visokius ir sloguojancius, persalusius, tai kam uzkresti kitus. Dar tikrai ne laikas.

Mama

Mama portretas
Nebandykit vaiko testuoti be mano žinios, čia negali būti prievartos,aišku! pateikit man teisės aktus kur tai rašoma. O ne sapaliones !

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingai,mažiukai vieni namuose negali būti palikti,o dar ir kompiuterį pasijungti.Ar jie vunderkindai?Tik mokyklose prižiūrimi jie gali mokytis.I mokyklą pristato vienas iš tėvų,pasiima taip pat.Tėvai vyksta į darbą ir uždirba šeimos pragyvenimui.O mažiukų pamaitinimas irgi protingas sprendimas.Šaunuolė Premjerė su visa savo komanda.Sėkmės toliau darbuotis.

Zofija

Zofija portretas
Nu koks cia kankinimas. Nevarykit Dievulio medin. Vaikai mokyklose maitinami, mokykliniais veziojami. Rusu laikais to nebuvo. Na pasimoke namie, jei reiks dar pasimokys, gi pandemija salyje, Ne eiline sloga. Zmones ne tiek vargo sibiruose ir siaip Smetonos laikais.Ir tevai, jei norejo mokyto sunaus (apie dukteris nekalbu - ju likimas buvo karves uky melzt) tai tokius pinigus turedavo paklot, kiek dabar geras butas Palangoj butu iperkamas. Mokslas ne visiem skirtas buvo. I mokykla kasdien pirmyn ir atgal eidavom po 8 km.Ir nieko nenutiko. O dabar kompiuteris panosej, mokytojas konsultuoja, dar mama ar tete priebegom padeda, kur beda? Tik mokykis jei nori. Reziume. Baikim pupt ir pust burbulus.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
žaidimas demokratija - vaikai kankinami

Galerijos

Daugiau straipsnių