Premjerė sako, kad neketinama grįžti prie griežto karantino: galimybių pasas veikia

Grįžti į straipsnį

Graudu

Graudu portretas
Kaip be skiepu ir galimybiu paso daugiau nieko nesugalvoja ,tai ir gieda ta pati per ta pati kaip uzsikirtusi plokstele.Jeigu jei cia skaitos gerai ,kaip suserga po 2000 ir daugiau zmoniu tai valio tada.

Negali būt

Negali būt portretas
Kai vištelei smegenys neveikia,tai GPveikia. Aš vakar bobulę palaidojau ,pas ją nesuveikė joks pasas,kame reikalas?

Lauris

Lauris  portretas
Tu pis kusikisk sau i antra gala asilu pasus kur yra neteiseti kue sukure iskrypelei baik tas nesamones su pyspaseis ir ce nediskriminuok zmonijos

4

4 portretas
Žmonės silpni pasidarė, dėl to ir serga keistom ligom, maitinasi svetimšalių maistu, neišlenda iš interneto ir žaidimų, sportuoja salėse, tai kad nei vakcinos, nei karantinai nepadeda visiškai

NEEEEŽMOGUS

NEEEEŽMOGUS portretas
MELO PERSUNKTAS SUTVĖRIMAS.................ĮSITIKINIMAS

che che

che che  portretas
aciu Šėtonytei kad saugo mus nuo skiepytu :D

Reikia buti

Reikia buti portretas
Visiška durne ar akla, kad pasakytum jog gp veikia. Tai tik prievartos skiepytis įrankis, ji turintieji taip pat serga. Jei būtų protinga, paliktų ji renginiuose ar kavinėse, bet ne - maisto nusipirkti jau privilegija. Durniu laive supames.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
p.Premjere, neatimk vilties iš Kremliaus šunaujos ir kitų antivakserių. Tavo pareiškimas, kad neketinama grįžti prie griežto karantino, jiems tolygu - kaip iš šuns atimti kaulą.

Anonimas

Anonimas portretas
Sudpasis tai tikrai nieko nenuveikia. Nepaskiepija, neapsaugo, negydo. Pinigeliai isnaudoti ir bukit sveiki. Kitokio gydymo , apsaugos neta ir buti negali.Kiek ilgai dar jie pazes.

jooo

jooo portretas
Kas jums susteike teise priimti kazkoki galimybiu pasa? Zmogus dabar gimsta jusu vergu? kad jus jam suteikiat galimybes.. ka jis gali, ko ne? Jei zmogus nesutinka dalyvauti jusu eksperimentuose, kurio jus negalite garantuoti baigties, jus jam neleidziate nueiti nusipirkti batu? Trukdote zmonems dirbti, mokytis, kvepuoti.. Ir kiek laiko tai dar tesis?

...

... portretas
Verciau karantina skelbtu, sitiek mirciu yra

G taskas

G  taskas portretas
Ar jus ji turit?

Neberanda

Neberanda portretas
Sėbrų šaika

Kristina

Kristina  portretas
Visogero tikrasis Lietuvos pasąs ..visan gyvenimui įvedamas Galimybių pasas ir mirtini UKOLAI kurie priveda prie kapų

Švabas

Švabas portretas
Tuoj gyvensim komunizme.

As

As portretas
Atsimerkit pagaliau...puse žmonių vaiksto su padirbtais tais gpasais ir jis tikrai neatlieka kazkokios rimtos funkcijos.Didzioji dauguma žiūri pro pirštus i jo tikrinimą...bet aišku mūsų valdžiai svarbu paukštuką užsidet..tai liuks .. kvailių valdžia

G pasas veikia

G pasas veikia portretas
tik su blogio jėgomis. Unisonu.

Galerijos

Daugiau straipsnių