Premjerė neatmeta, kad A. Lukašenka dėl nelegalios migracijos derasi ir su kitomis valstybėmis

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
Rado prieš ką kovoti. Prieš Batka. Klausymas pas ką geresnė ginkluotę ir pas ką kietesni kariai. Ten kariai. O čia mirk juokais. Tik sugeba čia makaluotis su dujomis. Nuo juoko net sfinkteriai nelaiko.

As

As portretas
O ko tikisi valdžia. Kad nesius. Kol tvora pastatys chi Chi Chi. Kur dar Pakistanas kur Somalis kur Afganistanas. Afganai oi kaip mėgsta ES. Pamyles taip kad gera pasidarys. Ben ladeno vyrai ateis. O bus sto pudov. Jiems ginklų nereikia. Atskris keleivinių lėktuvų. Primins rugsėjo 11d.Nk neapsaugos nuo jų. Per silpni yra. Žiūrėkime linksma tęsinį. Gan įdomu man patinka. CHI CHI chi.

Šunys loja

Šunys loja portretas
Daugelis komentatorių pagatavi sulysti į subinę lukošenkai dėl šventos ramybės

nereikejo

nereikejo portretas
s u saikom loti tai ir turim ka turim s u politpriedurniais kurie po s ovietskomu /valo/ aplinka komsorgu pagalba o /patriotai/ prisideda o marionetes patvirtyna juk babkes svarbiau negu keli nukriuse /runkeliai/ ar ne taip geroves kurejau sau ?;;;

Niu ir ką ?

Niu ir ką ?  portretas
O aš neatmetu galimybės , kad prieš " įprezidentinant " ponią Cikanovskają taip pat tarėtės ? Įteikėte atstovybę ...Tada ir prasidėjo migrantų antplūdis , o padvigubėjo po pono Landsbergio vizito į Įraką ...Neatmetu galimybės - jūs ponai valdantys esate tie , kurie Lietuvai " atnešėte juodąją saulę " .

Premjerė neatmeta melo,

Premjerė neatmeta melo, portretas
o atmeta tiesą. Nieko naujo.

>>>Kaunietis \\\\\.../////

>>>Kaunietis   \\\\\...///// portretas
Nemąstantis koncervinis byb'kotis.

kaunietis

kaunietis portretas
lervų sueiga po straipsniu...Kaip jau įprasta, net niekas nekreipia dėmesio, ne bent patys išgamos parsidavėliai miauksi...Bet jūs bukystos , nieko nežinote, nieko nemokate, apart lojimo ant valdžios...Net savo apsinešusiom akim nematote kas jau padaryta , kad imigracija mažėtų , kad diktatorius neturėtų kabliuko užsikabinimui... Atskalūnų tokia dalia loti, loti loti ...o savo šeimininkui, laižyti bučiuoti, laižyti, bučiuoti...ir ...svajoti , kaip gera buvo prie sovietų, kai nebuvo nei nusikaltimų, nei sekso, nei ...dešros, tv, auto, butų... tik vienas ponas , generalinis sekretorius...Ane , ablauchai?

>>>gerai \\\\\.../////

>>>gerai  \\\\\...///// portretas
Žmogeli,nenoriu įžeisti tamstos,nes tu esi paveiktas,suklaidintas ožyno propagandos Tai jų "sanakcijų" dėka turim tus orangutangus.---Lukošenka dabar jų nestabdo (tai jo valia),o leidžia eiti kur nori.O kad žmogus,kad ir juodas, paklausia kelio,tai kulturingo žmogaus pareiga,parodyti.

>avigalvi, besikreipęs į UR ministrą

>avigalvi, besikreipęs į UR ministrą portretas
tave asile, reikia patalpinti pas tuos bėglius , kad "atkeršytų' už lietuvių sudarytas minimalias gyvenimo sąlygas [ kitaip sakant "patvarkytų", kad nei iš vieno galo negalėtum pirstelt ...]. Ablauchas nedapi....

gerai

gerai portretas
Didelis PRAŠYMAS, reikia paprašyti , kad tas didelis žmogus , nuotraukoje stovintis antrame plane, gerai "apdirbtų" plikį , už ką jam leisime tikėtis prašymą ateiti į ES suteikti. Ar palaikote, tautiečiai ? Juk smagu būtų matyti apsišaukėlį diktatorių sugurinta nosimi bei fanaru paaky, o ne tik iš žabtų bėgantį kraują nuo demokratinių piliečių "kramtymo"...

Muslimas \\\\\.../////

Muslimas  \\\\\...///// portretas
Gera fotkė,koks suvargęs,sukūdęs pabėgęs nuo karo bado orangutangas.Ši'Onyte,skubėk atšerti,nes pus piššššššššūdas termose.Mane tai šiurpas ima,nes jie be jokių dokumenų,iš kur atsibeldę,kokia jų kriminalinė praeitis.Papjaus ką nors ar susprogdins,kaip jį nubausi jei jis N I E K A S.

Lansbergiui

Lansbergiui portretas
Tu tai tylėk ir nekviepuok !!! Tu dar drįsti kišti savo trigrašį,kada tiek pridirbęs Lietuvai,kad net anūkai tos košės neišsrebs.Važiuok prie Sorošo ir su juo diskutuok,o ne lietuvoj čia "tvarką"daryk.

Kar.

Kar. portretas
Daugiausia Lietuvai kenke patys Lietuvos valdantieji ,seimas .Klauso seno, nuprotėjusio muzikanto.Kurio mastymas yra ligotas.Jam nedaug liko o problemas teks spręsti likusiem.Jeigu pensininkus skaito Lietuvoje silpnapročiais ,tai kuo skiriasi šitas ,kuprius muzikantas .Jo net profesija tokia ,nuo kurios protas merdi.Nenoriy negražiai rašyti,tačiau minėtas asmuo ir jo nuomone turėtų būti bereikšmė.Mes piliečiai ,esame savo tėvynės šeimininkai ir turime leisti arba neleisti savivaliauti savo šalyje,mes juos rinkome ir galime bet kada nušalinti masinių susibūrimu.Nes viakas kas vyksta po šių rinkimų yra beprotybė.Prisidengdami pandemija daro šu žmonėmis ką nori,prievartaudami visokiais draudimais ,kurie prieštarauja ir pažeidžia LR konstitucija.Nesupranta kad tokie dalykai gimdo agresiją ,pasipriešinimą,ko pasekoje gali būti nenumatomi masiniai veiksmai .Metas suklusti ir atsisukti į savo šalies piliečių reikalavimus,užtenka rūpintis tais kurie į mūsų šalį pateko kaip nusikaltėliai,pa

Rytis

Rytis portretas
Tai čia ir arkliui aišku, jog jis rezga naujas provokacijas.

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
ATSISTATYDINK ,LERVA..tavo NIEKO NEDARYMO pasiteisinimai NEIDOMŪS.užsitarnavai ne vienai MIRTIES bausmei.

Meeeeeee........ \\\\\.../////

Meeeeeee........  \\\\\...///// portretas
kur dingo ožiukas ???.Beeeeeeeeeeeeejo nesmagu.

URM ministro derybos

URM ministro derybos portretas
Baigėsi tik fekalijomis ir šlapimu termosuose.

PIŠ \\\\\\.../////

PIŠ  \\\\\\...///// portretas
Ir toliau matot ką kitos valstybės veikia ir daro,derisi.Ką jūs "vadovai" nuveikėk,susiderėjot ???.---Tik sankcjos,sankcjos ir kas gavosi piššššššššššūdas termose.Kada ta "vyriausybė" stos prieš teismą ???.

v

v portretas
Jisai tai derasi ,o jus tik sugebat draust ,baust ir mokesciais apkraut

Galerijos

Daugiau straipsnių