Premjerė apie Šeimų maršą: šeimas sugriauna ne seksualinės mažumos

Grįžti į straipsnį

taigi

taigi portretas
kaip sako šimon, "seksualinės mažumos", tai tos mažumos diriguoja daugumoms ir ypač agresyviai, netrukdykit žmonėms normaliai gyventi, nesikiškit, kai jūsų niekas neprašo, ar ne?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
aišku, kad šeimas , kaip ir Lietuvą sugriaus vertybių naikinimas: šeimos esmės išnaijkinimas taip pat. Ką reiškia partnerystė, ką reiškia emociškai saugus? ir t.t. Dabar jaunimo dažnas partneris kompiuteris ir jis su juo būna emociškai saugus - štai ką reiškia partneris ir saugumas pagal primytryvų valdančiųjų aiškinimą.

Sur

Sur portretas
Kvailos paranojos maršas...

eziukas

eziukas portretas
Ingrida,kur tavo vyras arba vaikai,ka tu supranti apie seima.

.....

..... portretas
PREMJERĖ APIE ŠEIMŲ MARŠĄ: ŠEIMAS SUGRIAUNA NE SEKSUALINĖS MAŽUMOS O MES, SEIMO NARIAI

Anonimas

Anonimas portretas
Prakalbo...apie šeimą praktinių žinių neturi,o seksualiniai iškrypėliai valstybėje paniekina dorovę,taigi premjerei laikas susivokti,ir prisiminti priesaikos žodžius...Gana,jau turėjom prezidentę,kai ,atvykusi iš Briuselio mitinguoti, išlaisvėjusių pažiūrų persona,nustebo,nepamačiusi Grybauskaitės žygiiuojančios priešakyje,ir iškėlė klausimą KODĖL??Lietuvos įvaizdis neturi nukentėti,dėl to ir kovoja pilietiški,mylintys savo tėvynę,žmonės.Kas neaišku,premjere?

Kaip liaudyje sakoma

Kaip liaudyje sakoma portretas
Vienas - apie mūšį, kitas - apie kūšį. Pardon.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
TURBUT JEIGU BUTU PEDYKU PYDARASTU IR LESBIU PARADAS TAI SIMONYTE IR KARANTINO SALYGAS PAMIRSTU IR PATI DAR TRIBUNOI KALBA RESTU IR SOKTU PAGAL RASKEVICIAUS TOMO HIMNA KAS NESOKINES KAS NESOKINES TAS PYDARAS SOKTU SU TAPINU PRIESAKY?:))))))) IR KERNA GYTE LEISTU TEVO DAINAS DAINUOT SAUKIU AS TAUTA ?:))))))HA HA

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
DĖL DUOTOS PRIESAIKOS SULAUŽYMO IR DĖL LIETUVOS KONSTITUCIJOS NESILAIKYMO ,BŪTINA PAREIKŠTI APKALTĄ VYRIAUSYBEI IR SEIMUI .

Anupras

Anupras portretas
Susaudyt sita ziurke, lansbergi, visus pakalikus ir tuos mentus kurie priduos sita komentara

J

J portretas
Negi premjierei dar neaisku kad po jusu tokiu istatymu priemimo seimu liks mazumos o vienalyciu dauguma nes vaikus patraukt prie blogio vienas juokas narkotikai,alkogolis mokyklose destomos iskreiptos savokos apie lytis ir musu vaikai ir anukai vaivorykstiniu rankose

be'Lytis \\\\\.../////

be'Lytis  \\\\\...///// portretas
Toks tokius ir užjaučia.L A I S V Ė.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kokios čia kvailos kalbos? Varykit visi į maršą. Pabūkit Ramūnėlio avinais, prižiūrimais Petrelio. Visi dalyvavę gausit nuodėmių atleidimą ir būsit pašventinti Viktorėlio stebuklingu vandeniu bei pamaitinti Petrelio koldūnais.. ...........Ir visa tai už dyka. Skubėkit, dovanų skaičius ribotas.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kai „šeimos gynimo maršą“ organizuoja ir laimina tokie tradicinės šeimos “puoselėtojai bei gynėjai” kaip Gražulis, Karbauskis ir Uspaskich – dalykas rimtas.

P. S

P. S portretas
Vieni apie batus, kiti apie ratus..

Vilmantas

Vilmantas portretas
nespeliok panele Simonyte,jeigu apsimeti jog nesupranti del ko sukilo tauta,nenukreipinek kalba vien tik apie seimas ir mazumas,yra pripampes erkinis valstybes encefalitas,siurbeles visokios,na bet rytoj suzinosi,pakentek

Ss

Ss portretas
Aš nesuprantu vieno, kodėl netekėjusi ir vaikų neturėjusi, ir niekada jų nebeturėsianti baidyklė, aiškina kas šeimai gerai, ka blogai???

valio

valio portretas
p.Šimonyte rytoj gegužės 15 t.y. Tarptautinė šeimos diena - Lietuvos piliečiai tai nori, tai jų teisė

jeigu nesugriauna - tai dar nereiškia, kad negadins

jeigu nesugriauna - tai dar nereiškia, kad negadins  portretas
šeimų gyvenimo - dar to tik betrūko - kad iškrypėliai gadintų šeimas - na, ir naivuolė, ta mūsų premjerė, netapusi prezidente...jų gi tikslas iškreipti šeimos sąvoką ir pasisavinti savo nešvariems reikaliukams bei klaidinti jaunimą ir jų tarpe ieškoti primityvų.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar ne tas pats scenarijus,kaip Putino? Ko čia stebetis?Juk užaugom prie sovetų.Viskas draudžiama...Baisu koks klanas valdo Lietuvelę....

patikslinimas

patikslinimas portretas
ne tik seksualinės mažumos.

Anonimas

Anonimas portretas
Seimas, tradicijas, valstybes griauna globalistu sionistiniai fasistai, Soroso kusio uteles prie kuriu priskirami - semo ziurkes, pidervyriausybe, landzbergines atmatos su uzslaptintais TSRS KGBistais. Lietuvi, NEPASIDUOK. Mums kelio atgal NERA. SEIMA, senoliu tradicijos, krikscioniska morale ir TEVYNE arba MIRTIS. Dievas su mumis. Mes teisus, Mes NUGALESIM.

Edmundas

Edmundas portretas
Taip , šeimas griauna ne jie , bet tokie kaip tu .

ŠIMONKE VISKA SUGRIOVE

ŠIMONKE VISKA SUGRIOVE portretas
Mastydama apie SOROŠO PINIGUS

Amerikietis

Amerikietis portretas
Džiauguosi visiems laikams pabėgęs iš to beprotnamio, dar žinomo kaip durnių laivas "Lietuva".

Būna žmonių,

Būna žmonių, portretas
su kuriais smagu kompanijoje paplepėti, tačiau ne kiekvienas šaunus ir mielas tauškalius gali valstybei vadovauti...

Nieks ir nesako,

Nieks ir nesako, portretas
kad mazumos sugriauna. Bet dominuoti mazumoms virs visu - jau gana! Visoms mazumoms,ir jusu atstovaujamai vagiu,tame tarpe.

jaronimas

jaronimas portretas
Kontraversisku renginiu si seimos marsa laiko tik politikai ir vyriausybe visiems kitiems tai yra butinybe.Epidemiologine situacija ka bedarytu vis tiek tas pats gal tik tiek kad vyriausybei bus lengviau isgrobstyt mokessciu moketoju pinigus.Svedai nesilaike nei pasaulio sveikatos nei europos sajungos rekomedaciju ir situacija daug geresne.Gimes sliauziot skraidyt negali.Maskvai reikejo laizyt viena vieta dabar kitiems reikia ta pati daryt.

Anonimas

Anonimas portretas
Yra toks ispanų priežodis : asilas pavadino arklį ilgaausiu...

Taigi

Taigi portretas
Mums reikia vaikų su protingu mąstymu,o ne iškreiptu apie seksualines orgijas.

poniai Šimonytei

poniai Šimonytei portretas
O iš kur jus žinot kas griauna šeimą jei ne sykį jos neturėjot???Vat pagyvenkit su vyru nors porą metų, tai sužinosit ką reiškia jei netyčia atėjot į namus ir lovoje savo vyrą aptikot su kitu vyru..........

šulcas

šulcas portretas
gal ji yra pati iš lgbt todėl ir mykia ,kad šeimos maršas nereikalingas

už šeimą

už šeimą portretas
you tube: Jurgita Arelienė - "Šeimos himnas - Stipri šeima - stipri valstybė" [2018-11-25]

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
vyti, kuo greičiau nauji rinkimai.....

eik tu nx

eik tu nx portretas
eik tu nx

Manau

Manau portretas
Šimonytė nesupranta mūsų noro,o tik mykia neaiškiomis frazėmis.Mes norime,kad tie lbgt iškrypėliai baigtu savo tuos reikalavimus,geriau tegul gydosi.O ir kur žiūri Švietimo ministerija,kodėl mokyklose aiškina apie jų iškrypėliškus veiksmus? Kokia čia valdžia? Aš matau,kad dauguma tik ir kalba apie tų lbgt teises.Argi jie gali toliau vadovauti šaliai?Liksime visi įkaitai tų lbgt iškrypėlių?Atsipeikėkit seimūnai,kuo paversite šalį?Kur jūsų priesaika?

Buldozeris

Buldozeris portretas
Kada atstatydins sia neveiklia ir diletantu "vyriausybe", kur viceministrai "dirba" is uzsienio, o ministrai sapalioja apie "kosmosa"?

si DURA net nesuvokia apie ka kalba eina

si DURA net nesuvokia apie ka kalba eina  portretas
Seimos marsas visiskai ne del to griauna ar negriauna iskrypeliai seimas --seimos marsas --tai bandymas seimu tevu ,motinu ,seneliu apsaugot savo vaikus nuo iskrypeliu ytakos , narkomanijos propogandos , iskrypeliu vygdomos globolizacijos kosmopolitines iskrypeliskos politikos su tikslu sunaikint seima ,tevyne , valstybe , kalba , paprocius ,kultura ,tikejima ,...cia islenda ,,LGBTQI iskrypeliu a lia premjere ir pareiskia , ne iskrypeliai ardo seimas...vienas vingis pas sia dura ,girto tevo su kirviu padarytas makaulej...

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
APGALĖTINA ,KAI VIETOJE LOGIŠKO PAAIŠKINIMO , UŽSIIMAMA BEREKŠMIŲ ŽODŽIŲ EKVILIBRISTIKA KURIAIS SIEKIAMA PAVADUOTI LOGIKĄ.

TIEMS KAS NESINAUDOJA LOGIKA ,PAAIŠKINIMAS

TIEMS KAS NESINAUDOJA LOGIKA ,PAAIŠKINIMAS portretas
ŠEIMAS GRIAUNA TIE ,KAS PRIIMINĖJA SPRENDIMUS NUKREIPTUS PRIEŠ ŠEIMAS.

Jonas

Jonas portretas
Pakomentuokit apie vyro ir vyro lytinių santykių svarbą. Apie įvairius lytinius iškrypimus kurie anot Jūsų yra norma. Gera kryptim judam po Jūsų vėliava..... Greit vakare sveiku užpakaliu namo negrįši. Ką Jus atstovaujat ? Mažumą Seime ar daugumą valstybėje ?

As

As portretas
Kaip gali zmogus kalbeti apie seimas,apie atmosfera,nuotaikas seimoje,kuris niekada neturejo seimos,vaiku.

Galerijos

Daugiau straipsnių