Premjerė apie D. Gaižausko interpretacijas dėl migrantų krizės: mano sveikas protelis neišneša

Grįžti į straipsnį

jurgis

jurgis portretas
kaip tik tie nelaimingi konservai valdzioja tai tuoj viskas brangsta bankai zlungai jie yra patentuoti aferistai vagys

ALGIS

ALGIS portretas
Pasiėmė patarėju Vasiliauską , Lietuvėlei nieko gero nebus , nes bankininkai baigia užvaldyti , prezidentas bankininkas , premjerė, su patarėju bankininkai , Lietuvos banko valdytojas irgi jos skirtas .

ALGIS

ALGIS portretas
Oi , kaip reikėtų psichinės patikros einantiems į seimą .

Pastebėjau

Pastebėjau portretas
Kai tik pradeda list koki galai, jie pradeda apie prota kalbėt: beprociai, besmegeniai ir panasiai. Nė vieno normalaus paaiskinimo. Žodžiu, visi idiotai, ji viena - Dartanjanas

APSIMETU SLANGA

APSIMETU SLANGA portretas
Turi in to protelio tik ne Lietuvos naudai ji isnaudoja

Witold

Witold portretas
Eikit nахuі, tautos išrinktieji. Elgiatės kaip vaikų darželis. O I. Š. tipo daktarė kad savo protelį sveiku pavadino?

Taigi

Taigi portretas
"Mano sveikas protelis", tai kad jį reikia turėti, o ši panelė gal jo iš viso neturėjo...

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Nepernešę Karbauskio, vaidinančio Napoleoną, ambicijų, visi protingesni paliko "valstiečių" partiją. Dabar Karbauskis tokių kaip Gaižauskas, Kepenis ir panašūs aplinkoje nebeatrodo toks debilas. Neaišku viena: ar Karbauskis atsirinko idiotus, ar idiotai pasirinko Karbauskį?

Taigi

Taigi portretas
Tik ribotas “mentas” gali kliedesius propaguoti. Po Kepenio, “Zaratustros”, Gražulio - pirmas pretendentas į Seimo “trečio brolio” titulą.

jOANA

jOANA  portretas
Pagarba Gasižauskui daugiau tokiu vyru i seima

natalija

natalija portretas
Tavo protas tik apie pederastus išneša abi su Blinkevičiute dvi beveislės karvės už pederastu bėdas susirupinusios

VYTAS

VYTAS portretas
Teisingai kalba Gaižauskas TAU ŠIUKŠLIAU KOMUNISTINIS ANUSIAU IR VAGYLKA ŠIMONE LAUK IŠGAMOS ir Piš gražink pensijas

onute

onute portretas
ANUŠAUSKAI KGBiste LAUK

Rasa

Rasa portretas
ŠIMONE DABAR TAUTA ATBUDO OPOZICIJOJE VALSTIEČIAI SU TAUTA NU TAI KA ESI SEKAMA BUHALTERĖS LIGIO NETINKI UŽTARĖJOS GRYBĖS NERA REIKIA ŠALI VALDYTI O TU MOKI TIK VOGTI KA IR PAMATĖM TODĖL EIK LAUK IR LAUK TEISMO TAUTOS

JONAS

JONAS portretas
Šimonytė manė kad kaip prie Grybės Kubilo jie darė ka norėjo buvo drasi vogė i kaire ir i dešine tauta tylėjo nes buvo beviltiška ieškoti teisybės juk stipri šaika jiems dirbo Lansbergys buvo KGB pakabinti idarbinti teismuose prokuraturoje STT VSD nebaudžiami darė ka norėjo o lietuva ritosi i duobe Visi tokie kaip Skvernas KGBistas ANUŠAUSKAS soc LKP aferistė BLINKEVIČIUTĖ tai lietuvoje dirbe su lansberginiais vagimi dabar verčia piš ir lansbergo paruošti tuos parazitus pakeisti parazitais Skvernu ir išpera vagylka Blinkevičiute ŽMONĖS BUKIT ATIDUS NES BUSIT VĖL NAUSĖDOS IR ŠAIKOS APGAUTI Tik priešlaikini rinkimai

natalija to dali

natalija   to dali portretas
Kažin asile ar gyvenime matei Mocarto paveiksla

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kad piš neturi sveiko proto

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
iš valdančiųjų sklinda kažkokia arogancija.

duok

duok portretas
Dieve tautai atsikratyt tos asocial saikos su sia bestija tai reiketu ivesti atsakingo psichologo pareigybe su extrasenso gabumais valdzios pareigunu kontrolei konstitucinio teismo ribose itraukiant ir seimos narius bei artyma aplinka bei rysi su vsd kuris lojalia i tarnautu tautai=======

Edas

Edas portretas
Tai, kad tetulė nesupranta , kad pas ją to sveiko proto visai nėr--aaa! Čia tai katastrofa.

Manau

Manau portretas
Kad jau seniai protelis pasimaišė draugaudama su tais lbgt ištvirkėliais todėl tai nenaujiena.

Taigi

Taigi  portretas
> Anonimas .........................................Tobulėja Kremliaus šunauja. Ir klaidų mažiau ir teksto jau net visos penkios eilutės.

Ir dar

Ir dar portretas
ne Gaižauskas skleidžia į visas puses ,o mes žiūrovai girdėjome savomis ausimis Ne retai kvailys nejausdamas pasako tiesą. Šimonyte, tikrai laikas kelti bures ir trauktis iš posto kartu su visa komanda.

dali

dali portretas
Sveikas protas remiasi į sveikas vertybes, gaižauskas bile kas, juk užpakalio nesivalai su Mocarto paveikslu

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kumeles neveislinės sapnas,

nuomonė

nuomonė portretas
Čia ne Gaižausko nuomonė, o ponas gudrutis Anušauskas tai viešai pasakė, tad jeigu tamsta turite kažkam priekaištų ,tai pirmiausia įvertinkite savo komandos pasisakymus.

Anonimas

Anonimas portretas
O šventas naivume,jus ką galvojate kad Lietuvą valdo lietuviai,mes kaip narkomanai be kasmetines finansines dozės tuoj užsilenktume.KAS duodą pinigus tas mergaite ir šokdina.MES savarankiškai nuo tos adatos nenulipsim,nes tuo pagrista šuolaikinė mūsų gerovė kabutesė.Kiek nori rink ,sistema atidirbta,buvo valdžioje ivairios partijos,o kas nors keičiasi.ESMĖJA ne ,nebent detalėse.Vieni atvirai vadina runkeliais liaudi,kitai pusei dar užtenka proto nors taip nekalbėti.

Kaunas

Kaunas portretas
O tu jo turi?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gaižauskas protingas, kaip tas Pizos bokštas - vis galvoja griūti ar negriūti.

Tai Anl , jūs rimtai ? Tik tiek suvokiate ?

Tai Anl , jūs rimtai ? Tik tiek suvokiate ?  portretas
NIEKO NEGIRDĖJOTE APIE VALSTYBĖS VALDOMAS ĮMONES ! ? Varge , na ir rinkėjai išrinko šią valdančiąją seimo daugumą ....Patryjotai - ydyjotai ....REALIAI nupušę ...

Tai kad

Tai kad portretas
“kvailiems ir nesuprantantiems” PIŠ visai nereikalinga. Pasiimkite jã sau PROTINGIEJI IR PUIKIAI IŠSILAVINĘ!

:):):)

:):):) portretas
Gal protelis nesveikas, kad neišneša

Teisybės dėlei

Teisybės dėlei portretas
Sureaguoti galima buvo ( ir reikėjo!) anksčiau ir greičiau, negalvojant apie hibridines atakas. Kas dieną priimdavome daugiau kaip po šimtą ir sureagavome, kai jau virš 4 tūkstančių. Atrodė, kad sienos visiškai nesaugomos.

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Tik kvaili ,nesuprantantis gali sakyti, kad Šimonytė brangina viska. Šimonytė neturi jokių dujų nei elektros verslo. Neturi ir jokių įmonių. Esate ant tiek kvaili ar tik pulti mokate? Visame pasaulyje viskas brangsta ir brangsta ir Lietuvoje. Ir brangina verslininkai .

TRANSKONCERVATORIŲ MARAS

TRANSKONCERVATORIŲ MARAS portretas
Šimonytės protelis išneša tik kaip branginti dujas, elektrą, šildymą, skolintis už didžiausias palūkanas, apiplėšinėti pensininkus, šelpti pabėgėlius ir visus aplinkui laikyti durnais. Tai tą tikrai pastebėjom.

tikrai,

tikrai, portretas
nepalanki tiesa sujaudino panele simonyte

Anonimas

Anonimas portretas
'SVEIKAS PROTELIS'... abejoju :-D

TAMSTOS PROTELIS

TAMSTOS PROTELIS portretas
SENIAI PAVEIKTAS KORONOVIRUSO...

Anonimas

Anonimas portretas
p.Idiotai, spaudykit žalią vištą ir Šimonytė pradės skraidyti ant šluotos, o Gaižauskas taps proto milžinu. Ir visi bus laimingi.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas tikite,kad I.Šimonytė turi "sveiko" proto,spaudžiame ŽALIĄ.

Netikiu ponia Šimonyte , nei vienu žodžiu

Netikiu ponia Šimonyte , nei vienu žodžiu  portretas
Argumentuoju - pirmomis dienomis ĮLEIDOTE daugiau nei 4000 migrantų !!!!! Kodėl dabar tiek nekerta sienos , NORS TVOROS NĖRA ?Aš taip pat manau , turite įsipareigojimus " kiek privalote įleisti " , sukėlėte " migrantų krizę " , o kur dar piniginiai srautai iš ES ? O dar toks sutapimas , gali pasinaudoti proga " saviems " paskirti " auksinės tvoros statybą " ,o kur dar nameliai ? Sumos baisulinės !!! Gėda už tokią vyriausybę , kuri NESUGEBĖJO NUO PIRMOS dienos suvaldyti migrantus , taip kaip daro dabar ...NESUGEBĖJO AR NENORĖJO , nes pritariu Gaižauskui , galėjo būti plano dalis ir naujas klestintis versliukas ....fui...

PIŠ'e \\\\\\.../////

PIŠ'e  \\\\\\...///// portretas
vargu ar tu jo turėjai išvis?.Kas turi bent kiek proro,tai turi ir sąžinės,o pas tave jos nerasta.Taip kad pišššššššūdas termose.

Anonimas

Anonimas portretas
Galima nemegti vienos ar kitos partijos,bet krusti prota neteisingai (veiksmas vardan veiksmo) nereiketu.Pradzioje visiems buvo netiketumo efektas,kuo ir pasinaudojo amarai,bet dabar tikrai neblogai yra tvarkomasi situo klausimu.Ar nebus taip,kad Lietuva sukure precedenta visai isskydusiai ES, migrantu atzvilgiu.

pilietis

pilietis portretas
Ponas Gaižauskai, nebūk ta, nepriekaištingai apsirengusi mergužėlė, kuri šypsosi ir kalba nežinodamas apie ką, nes nedalyvavo posėdyje ir tik įžnybus, atsičiuchina...bet ir toliau lemena nesąmones.

be problemų

be problemų portretas
tegul Anušauskas neišsisukinėja ,įsijungia youtube ir pasiklauso ką pats kalba .Žodis ,žodin ---ne apie pasiruošimus bet apie pinigus ..Ko dar meluoja ?

cha

cha portretas
Jei būtų sveiko protelio ,tai išneštų ...Kodėl nebuvo galima iš karto daryti tai .ką dabar daro ?anušauskas pasakė visai Lietuvai ,kad norėjote pinigų ,todėl prisileidote tam tikrą kiekį ir tiek ...

gerai

gerai portretas
Štai dėl ko nereikia mėšlabačiams teikti informacijos apie darbą pasienyje [ ir dėl imigrantų, ir dėl barjero, tvoros statymo ], nes jie viską mato tik per savo kreivus okuliorius. Taip, kaip jiems atrodo palankiau eina įsiteikti moskolių šunaujai. Todėl jų gretos retėja, todėl iš jų partijos bėga žmonės, todėl jų šalyje taip ima nekęsti ir krenta reitingai....

Anonimas

Anonimas portretas
Štai ir faktinis įrodymas , kaip dirba mėšlabačiai opozicionieriai. Nedalyvauja specialiai , kad nebūtų prabalsuota, posėdyje, o vėliau kaltina dėl nebūtų dalykų....Apgailėtinas tipas , kaip ir visa opozicija.

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikas protelis? Prajuokino besmegenė.... :)

......

...... portretas
..."sveikas protelis " ????

Ona

Ona portretas
Matot pas konservus visi kalbėtojai sako viską gerai: anušauskas, pavilionis, dulkys.....Tik mes, Lietuvos žmonės, pasirodo, nesugebam suprasti. Įžūliai iš mūsų tyčiojasi šitie chamai.

v

v portretas
Pats paciu paciausias dedule sake ,kas cia tokio tie pabegeliai labai puiku

kaunietis

kaunietis portretas
Kad tavo protelis nesveikas apie ka cia kalbi

girdėjau tą epizodą

girdėjau tą epizodą portretas
Anušauskas panašiai išsireiškė - tegu nesuka uodegos dabar. A. Ramanauskas dar paironizavo, kad Lietuva turėjo pabūt kažkiek auka, kad gautų tą paramą. Suskiai.

ne kitaip

ne kitaip portretas
būtų malonu pamatyti komrentatorių:"vištos protas' "Antanas";"manau ir Pati ir matytume ką jie galėtų padaryti kitaip esant tokiai padėčiai

Pati

Pati  portretas
girdėjau ką per laidą sakė Anušauskas ir nepatikėjau savo ausimis. Seka išvada, kad migrantų krizė sukurta dirbtinai pačių konservų, siekiant pasipelnyti iš nelegalų Lietuvos žmonių sąskaita.

vištos protas

vištos protas portretas
Apie kokį sveiką protą ji kalba ? neturi ji jokio proto, jau nekalbant apie sveiką

manau

manau portretas
Kažkiek pilkųjų ląstelių pas žydrą kumelę yra, tik kad tos ląstelės užkalkėję :)

Antanas

Antanas portretas
....ko tas anušauskas išsisukinėja, neigia savo ištartas mintis. Aš pats girdėjau ir mačiau per tv, kaip šitas ministeris svaičiojo apie migrantų nešamą" naudą" Lietuvai. Atsieit, jei nepriimtume, negautume europos išmokų. Anušauskai, neišsisukinėk nuo tiesos.

Galerijos

Daugiau straipsnių