Premjeras: susilaikykime nuo bandymų interpretuoti Antrojo pasaulinio karo pasekmes

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Ar galima (ne)paneigt kad ir dabartiniuose vaikų dingimuose nėra žydiškų pėdsakų kvapo?.. :s

Kodel

Kodel portretas
Nutylima tai kad lietuviai šaudė žydus kai jie bėgo valtimis į Švediją Kai nuplukdydavo kol nebesimato kranto ir išmesdavo į jūrą o visą jų manta pasiglemzdavo Norėtų atsektu kas,bet ne lietuviai sventi

tai

tai portretas
>A Končiui. Bet ir išlankstei, sakai buvę žy.dšaudžiai ir baltaraiščiai policajai nuėjo ne į miškus, bet į "stribus" :))) Tamstai tik lobotomija padėtų :)

A.Končiui

A.Končiui portretas
Keršto veiksnys buvo tik pačioje pradžioje ir tai labai nedaug atvejų. Daugiau būta tokių, kurie pabūgę vokiečių grasinimų tą darė. O paskui jau žydų naikinime talkino grynos padugnės, dar vėliau nuėjusios tarnauti naujam šeimininkui - į stribus.

įdomiai gaunasi

įdomiai gaunasi portretas
Prieš Holokaustą Europos žydai nelabai jau ir laikė save žydais. Viskas pasikeitė būtent per Holokaustą. Prisiminus dar ir klaidžiojimą po dykumą 40 metų, iš tiesų kyla įdomių minčių. Pagal idėją, tai ir Hitleriui buvo nenaudinga juos liesti. Turčius žydus pakištų po velėna, o jų turtą nacionalizuotų ir viskas. Kiti gi žydai ir patys ranką keltų, ir Hitlerį dievintų ir net kariautų už Vokietiją frontuose kaip buvo Pirmojo pasaulinio karo metais. Tuo labiau, kad dabar jau žinoma, jog net ir SS žydų pasitaikė, nekalbant jau apie Vermachtą ir Abverą.

Algimantas Končius

Algimantas Končius portretas
O iš kur atsirado Lietuvoje žydų šaudytojai ? Ogi juos tokiais padarė sutartinai: vokiečiai, rusai ir patys žydai. O kaip tai darė: rusai su žydais gaudydami ir šaudydami lietuvius, masiškai išveždami ešelonais į mirtį, pasisavindami išvežtųjų turtą, bei surengdami Lietuvos istorijoje negirdėtas žiauriausias masines žudynes Rainių miškelyje. O vokiečiams beliko tik norintiems keršyti duoti ginklus į rankas ir įsakyti ką daryti. Nėra daugiau tokios valstybės Europoje, kuriai tiek būtu pakenkę žydai. Ir nežiūrint to, lietuviai vistiek praktiškai daugiausiai išgelbėjo žydų. Galime tik paspėlioti kiek kartų daugiau būtu išgelbėta žydų, jei žydai nebūtu susidėję su okupantais rusais ir pakėlę ranką prieš lietuvius.

...

... portretas
Niekaip negalim paneigt kad holokaustas pačių žydų išradimas... kurį jie virtuoziškai kitiems primetė.

kuo holokausto aukos

kuo holokausto aukos portretas
yra isskirtinesnes , uz kitas II pasaulinio karo, sukurstyto Rusijos(CCCP) ir jos sajungininko ir draugo III reicho, aukas? Kuo holokaustas skiriasi nuo golodomoro, kurio auku skaicius didesnis ir kuri ivykde Rusija(CCCP)? Ar mirti is bado yra gerau nei mirti nuo duju ar kulku konclageryje?

kas pamena?

kas pamena? portretas
O kai Netanjachu lankėsi Vilniuje, jis šiko užsilipęs ant Holokausto aukų memorialo Paneriuose? Nes vakar Jeruzalėje ne tik jis pats su kitais Izraelio valstybės vadovais šiko, tai dar ir Vovanui leido tą padaryti.

pridurkai

pridurkai portretas
G alima 75 metu verkti zYDU holokausto auku, BET ivaryti kaip purvina kaiule I PRANCUZU baznycia, be leidimmo

ALGIS

ALGIS portretas
DUŠANSKIS , KAIP IR VISI KITI , NAIKINĘ LIETUVIUS , BUVO R U S Ų MARIONETĖS ,O PUTINAS DABAR TOKIEMS DĖKOJA IR ŠLUOSTO JŲ UŽPAKALIUS , VAIDINA AVINĖLĮ V I L K O KAILYJE - U R O D A S .

stribas

stribas portretas
Kas saude, tie tegul ir susilaiko. Kada bus oficialiai pasmerkti iskrypeliai dusanskiai ir i ji panasus maniakai?

jie

jie portretas
kentejo ir kencia del vieno del turto, kuri prarasti bijojo ir del prarasto,del jo net nekariavo uz Vokietija ,todel ir atidave gyvybes uz ji.

Galerijos

Daugiau straipsnių