Premjeras S. Skvernelis apskundė knygos „Kabinetas 339“ reklamą

Grįžti į straipsnį

Vero

Vero portretas
O, policajus paleido savo šutvę skalikų, kad palotų anr autorių, na ur svarbiausia, pats nusiplautų tą purvą, kuriuo aplipęs nuo galvos iki kojų. Dabar būtinai nusipirksiu tą knygą, jei tik dar bus prekyboje, bus prisiminimas, tiesa, labai liūdnas, kaip kolchoznikai su psichiniu ligoniu karabasu, policajum ir alkoholikų ministru "valdė" Lietuvą

Augis

Augis portretas
Jei Skbernelis ,,mentas,, tai matyt L ietvoje daug kam šiknos svyla, kad taip jo bijo?

Albina Kryžienė

Albina Kryžienė portretas
Labai nuobodi knyga.Prastas stilius.Viskas suvelta. Visad paėmus knygą stengdavausi kuo greičiau perskaityti, o šią tik įpusėjau-abejodama surinktų faktų tikrumu.Jaučiasi kažkieno užsakymas artėjant rinkimams.

tam x

tam x  portretas
ne vieta vagims seime ,todel mentas turi buti ten

Skaičiau.

Skaičiau. portretas
Visiškas niekas. Net dėmesio nevertas. Keli žurnaliūgos turbūt ,,netilpdami savo skūroj", t.y. negalėdami pakęsti ,,Švarkelio" valdymo ir galimai gražiai nupirkti, neturėdami jokio talento, parašė KNYGĄ. Užtenka paskaityti pradžią ir jau kyla susierzinimas stilium.Tikra kankynė..,,aš tada nuėjau...o jis pasižiūrėjo į mane ir nusijuokė... o tada gryžom į redakciją."- viskas kas įsiminė.. Ai, tiesa, ten nuolat vardinamas Skirmantas ir Skvernelis, bet viskas taip sumalta kad esmė liko kažkur anapus..:D). Tik kažkokie pasitarimai, susitikimai, ėjimai. Be rezultato. Paskui pradedama tas pats tik jau perverčiant kitaip. Žodžiu, kad tik storesnė knyga būtų..Iškenčiau dėl įdomumo apie trečdalį šio leidinio. Paskui pasidaviau. Toks kratinys ir niekai ne mano kantrybei.Taip kad nėra ko girtis, "rašytojai"

Anonimas

Anonimas portretas
jau savaime aisku kas per knyga arabo rasyta,arabai istisai pajuokia kitas tautas o save iskele i dausas!

X

X portretas
Mento nevieta valdžioi

amber

amber portretas
o ko tas vargselis cia selsta, kad zurnalistai teisybe apie ji papasakojo? kaip tik skaitau sia knyga, tikrai labai gera....

Veronika

Veronika portretas
Tai būtinai reiks tą knygą nusipirkt. Manau, kad tikrovėje skvernelis daug niekingesnis policajaus padaras, negu pavaizduotas knygoje.

olialia

olialia portretas
ponas darosi panašus į Aliaksandrą?

Meeeee

Meeeee portretas
Mentas lieka mentu..

Galerijos

Daugiau straipsnių