Premjeras: neuždarų Seimo komitetų posėdžių garso įrašai turi būti vieši

Grįžti į straipsnį

Aksioma

Aksioma portretas
Pritariu Virginijui.Kas čia per ,,Demokratijos apraiškos"Europos viduryje?Kai neįmanoma NET SEIMO NARIAMS GAUTI SEIMO KOMITETŲ ĮRAŠUS?!!!Visi Lietuvos piliečiai turi tai matyti.Kas paskui žemina ir kolioja rinkėjus, kai išrenkame ne tuos?O kaip išrinkti ,,tuos"jeigu be rinkiminių pažadų viešai nieko neįmanoma sužinoti:nei kaip tavo Rinktasis dirba, kaip jis atstovauja rinkėjus ir aplamai kokia jo politinė pozicija, bei veiksmai svarstant tą ar kitą klausimą?Užsimaskavęs niekšas pralenda su sąrašais ar su gražia išvaizda bei 'ščyrom' angelo akim.. paskui žiū-ir stovi lietuviškame raidyne lenkiškos raidės, o dėžutėse atsiranda šimtai tūkstančių.Seimo komitetų posėdžiai turi būti transliuojami viešai, o ne tai kad jų įrašų dar reikia prašyti.Skant, su raudona kepure ir lenkiantis.Skverneli, įvesk normalią tvarką.Tu LR Valdžios Premjeras ar virvelė?

A.

A. portretas
Kas paneigs, kad tai ne tik gražios šnekos prieš artėjančius rinkimus?:) Reiktų iš Skverno veiksmų.

Virginijus KL JDJ

Virginijus KL JDJ portretas
Prisidėję prie visiškai antidemokratinio sprendimo turi būti nubausti nedelsiant ir kuo griežčiausiai politiniu ir juridiniu aspektais.

tikejimas/religija

tikejimas/religija portretas
Atsidarai lrs.lt pasiziuri i gudu sovietmeti primenancias mordas ir pagalvoji, kad viskas dar ne taip blogai musu Lietuvoje... Vien pamacius Grazuli su Grazuliene/Sirinskova apima visiska neviltis ir apatija, na kitiems gal ziaurus jausmai, nezinau. Bet pagal rinkeju ir isrinktuju lygi, yra stebetinai neblogai...musu gintaro kraste, Marijos-Maximos ir Agrokoncernu zemeje

Anonimas

Anonimas portretas
Man sitas vyras tiko.

Galerijos

Daugiau straipsnių