Premjeras apie tyrimą dėl J. Narkevičiaus: nematau skandalo, matau pasaką

Grįžti į straipsnį

Ne kitaip!

Ne kitaip! portretas
Toks tokį sutiko ir prie vaišių stalo pavadino!

zefira

zefira portretas
Kada nubrauksite zodi"galimai",tada tyrima LRT uzskaitysiu,bet prie tu zodziu noresiu pamatyti dokumenta ,kuriuo jus man irodysite teisinguma,o pilnai patikesiu,kai teismas patvirtins.Stai kiek daug praleistu dalyku po "galimai",nes "galimai: tai klaida,smeiztas ,ar kazkam sis ponas yra paemes uz febiurze.Juk sustabdyti pastu pikimus,pakeisti valdyba ,tai uzas!Kas galejo isdristi?Galejo,nes turejo tam pagrindo,ne galimai ,o tvirtas pagrindas.Gaila,kad nera tradiciju sodinti tuos parsus.

Kis

Kis portretas
iki kokio lygio nusismaikini TS,jie net padoraus skandalo nesugeba suregzti?Per tuos metus viskas ismeginta,bet geriausiais paliko ministru Rokutis Masiulis,tas kazkur su smiradciomis kelnemis pasislepes.Kaip jus atsibode per tuos metus.patys Burandinai,o iesko kas jiems pritartu.Juk tas skandalas nieko vertas;protingas pasijuoks,durnas nesupras,o idiotai is tos vagiu gaujos,kurie dar laisveje ir toliau megins pridergti prie duru?Kaip galima leisti tokiai publikai su pusprociu anuku vairuoti?Dedai,uztenka prisivairavai ,uztenka ir anukams,tad ruoskis i tolima kleione,ten tu busi paklausus,o cia tu beje jau viska padarei ir daugiau.

Jadzė

Jadzė portretas
Neturime informacijos, kad Saulius Skvernelis būtų korumpuotas, o lenkai ministrai nekvalifikuoti, nes V. Tamaševskis geresnių neturi, todėl jie laikosi įsikibę kėdžių, na S. Skverneliui, kad pasakos vaidenasi, tai normalu.

kauniete

kauniete portretas
PAGARBA SKVERNIALIUI NES JO MINISTRAIS PASITIKI TAUTA O SUKČIAM SVYLA PADAI

Korumpuotas meslas

Korumpuotas meslas portretas
Korumpuotas mentas vis giliau i sava mesla skesta su savo korumpuotu lenku ministru.

sos

sos portretas
Ką daryti eiliniam žmogui, kai kuriamos be pagrindo ilgametės pasakos.

Anonimas

Anonimas portretas
pasaka apie keliuką ir įdarbintą žmoną.

>Geda

>Geda portretas
Geda buvo, kai ES valstybes vadovas su apsauga turejo vaziuoti dulketu zvyrkeliu, o zvyrkeliams asfaltuoti skirti ES pinigai buvo isaldyti nezinia kuriam tikslui juos panaudoti.

kirstukas

kirstukas portretas
Ar ta LRT tyrimo taryba yra koks STT padalinys, kad pastoviai kelios bobeles is ten vis ka nors tiria? Kas buvo ar nebuvo pies 12 metu pateikia kaip didziausia dienos aktualija. Narkevicius is tikruju dirba gerai. Puikiai organizavo testu atvezima is Kinijos per pati pandemijos pika orlaiviais ir gelezinkeliu ir dabar gerai organizuoja atsinaujinancius skrydzius. Nera prie ko prikibti, tai paseka pasaka, apie Narkevciaus tevu trobele. Labiausia stebina tai Prezidentas. Vis primena, kad jis ministru nepasitiki ir kad jo neisileido i prezidentura, lyg tai butu jo karaliskieji rumai. O juk lenkai uz ji balsavo 90 proc Laikykites, Ministre!

Geda

Geda portretas
Naujas kelias ne kelias o PASAKA:)))

Realybė

Realybė portretas
Vaikystėje pasaka apie kalėdų išvakarėse išvarytą našlaitėlę parnešti žibučių, buvo stebuklas parnešė žibučių. Dabar tai REALYBĖ. Ir Narkevičiaus pasakoje, yra - realybė.

Gyvulių ūkis

Gyvulių ūkis portretas
man keliukas, tau- namukas, vsio zakonno, galai į vandenį.

sisiuana

sisiuana portretas
Skverneli gal jau akys aptemo ,kd nematai ka Narkevic daroo jau gini , gal Narkevic dar bobkes nepastatei uz tavo keliuko asfalta

Tiesiog

Tiesiog portretas
Reikia ji neste isnesti,matai atsisedo ant " auksinio puodo", bet nenori suprasti,kad tas puodas yra visos Lietuvos Tautos, Ateisim ir neste isnesim Dar tokios Vyriausybes nebuvo per 1000 metu !

Rūta

Rūta  portretas
ne tyrimas, o ga/brukinių isterikų šutvės užsakymo pildymas. Gėda LRT dėl tokių tyrimų. Kodėl netiria Lietuvos banko išlaidų , perkant darbuotojų maitinimui gurmaniškus produktus ir elitines pramogas? Kodėl netiria Mor/dos klypo už 1 eurą ir La/nd/sber/gų verslo ryšių su švediškais pensijų fondais? O čia prikibo prie nežinia kada suremontuoto Narkevičiaus namo be jokių įrodymų. Kai Masiulis buvo susiekimo ministras ir li/be/rastai sėmė iš biudžeto pilna sauja į savo kišenę, tai tylėjo tie "tyrėjai" kaip su/binė svečiuose.

cia

cia portretas
Jei lipdyti tai visiems visko galima pripaisyti,pagal teisinguma tai ir nieko klausineti nereikia,visi yra nesventi,o keliuka koks skirtumas kuris ministras isasfaltavo,ne tas tai kitas butu tai padares,parodykit nors viena kuris gyvena sukiuzusej trobele,ko ten grazulis,sysas sedi,ogi silta,kirkilas,ir gabriukas jaunas,su mokslais,ko ten tam politikos purve maltis,gal butu geras vadovas kokioj tai imonej,silta

anupras

anupras portretas
Svarbiausia, kad pasakų mėgėjas premjeras pasitiki ministru, nes šis jam patvarkė kelelį, kad šis nedulkėtų. O žmogus, prakalbęs apie ministro veiklą "bus įvertintas".

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Reiškia reikia akinių.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasakykit kodėl tokios "pasakos" nelimpa prie kitų ministrų. Būtent visi šūdai aplink Narkevičių. Tuo labiau jau ne kartą prigautas, bet vis dar "pasaka:". Skvernelis man visai patinka, bet šitas nuolaidžiavimas Jaroslovui nesuvokiamas.

nu

nu portretas
Tai dabar narkei šikna turės 100 000 krapštyt, asfaltas brangs...

pritariu

pritariu portretas
Kai tik ministras pajudina pašto ir geležinkelių aferą, taip konservatpalaikių "ekspertai" paskvilį suraito, paklusnūs skalikai kiek persistengė - 2008 metais už 100 000 eurų galėjai gerą namą nusipirkti o ne fasadą perdažyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Skvernelis su tuo ministru kompromituoja visus valstiečius

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Jei lanz'koncev'lyberastai kanda,be jokų abejonių, normalus kaip ministras ir žmogus.Sėkmės darbe ministre.

Pasakų bobutė

Pasakų bobutė portretas
Varnas varnui akies nekerta...

Galerijos

Daugiau straipsnių