Iš posto verčiamas V. Pranckietis: R. Karbauskiui balsų neužteks ir kitą savaitę

Grįžti į straipsnį

Seimo pirmininkas

Seimo pirmininkas portretas
susirgęs ,, Žvaigždžių liga ". JEIGU jis galvoja ,kad VISA tauta (ne tik opozicionieriai ir jų gerbėjai )JĮ palaiko,tai LABAI klysta .Susidirbs žmogus SAVO politinę ateitį:vargu,ar KURI NORS partija NORĖS jį matyti savo gretose . Opozicionieriai DABAR palaiko ,nes NORI eilinį kartą PAŽEMINTI p.Ramūną : žaidžia politinius žaidimus ir tiek...,.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Labai žemas lygis Pranskietį reikia pakeisti valstybei mažiau kainuos senį vežioja apsauga kas dieną į namus Kauno r.ponui viešbučiai per prasti!!!!!!

Rinkėja

Rinkėja portretas
Jau darosi nebe Seimo pirmininkas , bet nemalonus diedas.

kgb

kgb portretas
jis lansbergiu klano pakalikas...nes laikytis kedes nera tikslo,

Klaiku kas aiškėja..

Klaiku kas aiškėja.. portretas
ponui Pranckiečiui visai nerūpi ar seimas juo pasitiki ? Kaip galės dirbti jei neturės palaikymo ? Nesuprantu džiūgavimo dėl galimos TIK ASMENINĖS NAUDOS . Kada Karbauskis siūlė Pranckietį ,seimo opoziciniai nepalaikė siūlymo dėl Pranckiečio politinės nepatirties , dabar Pranckietis prarado ir valdančios daugumos pasitikėjimą . Apgailėtina ,pone Pranckieti , taip atvirai nemylėti nei Lietuvos ( dergiate seimo prestižą ) nei rinkėjų ( neturite į seimą išrinktų jų atstovų pasitikėjimo) . Manau tai paskutinė kaip politiko kadencija .

Artūras

Artūras portretas
Dantimis laikosi už kėdės, ir kur karbauskis tokių padlaižių randa ?

Galerijos

Daugiau straipsnių