Politologė dėl noro mažinti Seimo narių skaičių sukritikavo V. Pranckietį

Grįžti į straipsnį

Anonimui

Anonimui portretas
tai sakai bandai Karbauski prie Šakalienės primontuoti?Niekaip nesiseka jo pajudinti tai prisabačinsim vaikų grobimus?Maladiec tvartelini.gausi medalį už triūsą.Iš paties ožio:D

Jonas..

Jonas.. portretas
Mus reikia prijungti prie Lenkijos...mes valdyti valstybes nemokame....visa amziu mus kazkas valde......

Kęstas

Kęstas portretas
Nieko, mokytojos dar palaipios per ministerijų langus, ir seimūnai iš baimės susimažins. Koks didžiausias tikslas, dėl kurio vertėtų demonstruoti ir streikuoti? "Pagrindinės pajamos apibrėžiamos kaip nedidelės, reguliarios išmokos kiekvienam teisėtam bendruomenės gyventojui, mokamos besąlygiškai kaip teisė, nepriklausomai nuo pajamų, darbo ar santykių su kitais žmonėmis statuso. Kadangi status quo yra nepagrįstas ir netinkamas, pagrindinių pajamų oponentai turėtų parodyti, kokią alternatyvą jie siūlo, kad užtikrintų pagrindinį saugumą, tuo pačiu didindami laisvę ir tarnaudami socialiniam teisingumui. Kolkas nėra tokio pasiūlymo." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Save gerbiantys politologai tokių 'zadanijų' nevykdo, pavyko 'konservams' durnelę palojimui surast.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar ne Šakalienės pakalikė yra tapolitologė. Reikia daug ką išvyti iš seimo priešakyje su šakalienę ir karbauskiuku.Tai jie visai baigia nualinti darnias šeimas,pedofilams pardavinėti vaikelius,aršesni net už vanagus ar grobuonius taip atiminėdami ir plėšti iš rankų vaikelius.Man tai pasibaisėtina,kad ta šakalienė verkia,bet deja nemačiau nei vienos ašaros nuriedančios,ji kalta nes pedofilai tik skubino ıteisinti įstatymą naudinga jiems ir kad daugiau būtų pagrobtų vaikų ir parduotų. Taip reikia atsikratyti tam tikrą skaičių nenaudėlių,kurie neturi. Smagenų,o už juos dirba kitas klanas ir jiems vadovauja.Užsakymus jie vykdo.Reikia išluoti tuos nevydonus iš seimo.

todel

todel portretas
blogai ir gyvename kad mergytes ekspertai .

gal ir

gal ir portretas
Sakalienes istatymui del vaiku grobimo pritari ?????????????????????

panele Urbonaite

panele Urbonaite portretas
kam jau kam bet ne tau kritikuoti .labai tiktumei i Dalytes nekaltu mergeliu prieglauda .seimo nariu skaiciu senai jau reikejo sumazinti pusiau .iki 71 stukos .kodel zmones turi islaikyti veltedzius .

Ko čia printis

Ko čia printis portretas
pasamdė kale loti

Vėl negerai.

Vėl negerai. portretas
Išlindo kažkokia šiaudinė politoglotė ir sukritikavo? Šakės. Ai, ai kaip blogai - eisim pranskiečio verst! :D) A'ne Konslibai&Ko'?

Runkelis

Runkelis portretas
Mat kaip,tai ismintingajai politologei visuomenes nuomone nesvarbi.Bet tu nesupranti kad ne tuovisuomene renka seima ir ji zino kiek jai reikalinga seimo nariu.Labai kv aila rasynieti tuokius kvailus straipsnius gali tik kvailys.

neklausyk premjere ,tu

neklausyk premjere ,tu portretas
riomerines profkes avepizu.... seimunus renka tauta , bet nerenka dar kiekvienam seimunuj po penkesdesimt apmokamu is biudzeto ,,,,,patareju,,,,,todel jei pusdurnis seimunas per klaida pateko y seima jy naxren reikia mest von is ten ,o ne apstatyt is visu pusiu ,,,patarejais,,,,,pagal a lia ,,,konstitucija ,,, kuri aplamai tai yra pazeidinejama visais straipsniais kas diena KT samanu-orakulu nurodymu jiems nepriestaraujant .....lietuviska --konstitucija tai anegdotu rinkinukas isleistas riomerines profkes propesoru ir verslianyku variugu aferiugu ---- pusdurniams aborigenams pasidziaugt

Pilietė

Pilietė portretas
Aš ne politologė, bet kaip Lietuvos pilietė pareiškiu, kad Konstitucija - "ne kojinė ir jos tampyti"! Svarbu taupyti lėśas ir atsisakyti visų patarėjų ir padėjėjų - jei tampi ministru ar kandidatuoji į Seimą turi mąstyti apie savo gebėjimus/kompetencijas! Tada "avinų", kaip dabar vyriausybėje ir seime neliktų! Atsisakius padėjėjų, patarėjų ir visokių kitų - ėjų daugiau sutaupytume pinigų nei mažindami seimo narių skaičių! Nei gydytojai, nei mokytojai, nei kiti biudžetinių įstaigų darbuotojai jokių patarėjų/ padėjėjų neturi! Jie yra kompetetingi atlikti savo pareigas! Kas atsitiko su seimūnais ir vyriausybininkais, kad visi kaip vienas pasidarė neįgalūs atlikti savo pareigas , į kurias taip veržėsi! Sutvarkykite tą sritį!!!

Klausimas

Klausimas  portretas
Gal polutologė žino, kokio dydžio Šveicarijos ministrų kabinetas? Seniai laikas LRS narių skaičių mažinti, proporcingai gyventojų skaičiaus pokyčiui.

AS manau

AS manau portretas
Pranskietis;Adamkus geresnis Prezidentas.Adamkius nesikisoi AMB sprendimus.AMB kumsciu i stala ir bus taip.O Adamkaus kumstis nieko nereiske.Pranskietis prabiles antra syki ne i tema.Reikia palaikyti kazkaip Karbauski.Kieno vezime sedi tai ir to duona valgo.

Galerijos

Daugiau straipsnių