Politologai kitais metais prognozuoja dar aršesnes politines grumtynes

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
PoLyt.asturbatoriai jau žino 'konservų' planus?.. Na bet - juos laiku susodinus iškart Lietuvoje ramybė įsivyraus... lengva nebus, nes reiks tvarkytis!

To anonimas

To anonimas portretas
Lietuviai tikrai ne ubagai,apsirenge graziai ,valgo gersi,restoranai,produktai brangus ,geri perka i.proceduros perkamos kuno puoselejimui,grozio salonai pilni net ne per svwntes.per zi ias vakar sake ir jauni ir seni zmones kad geri metsi buvo ,,nieko nestokojo zmones.tad jie tikrai neubagais vaidina.ponios kokios ,mergos vaiksto lyg i svente.grize is uzsienio nesupranta ,kaip lt mzo es gali sakyt jog jie blogai gyvena is namu,aplinku,ju isvaizdu ir paslaugu ispirkimo.baikit juokus

Na va

Na va portretas
Galvojo ,kad ankstesnes valdzios nesirupino liaudim,o dabar pamatem ,kokia valdzia atejo ,kuri isviso esirupi a zmogum,ignoruoja,nepaiso zmogaus noru asmenybes,pajuokai daro zmogu,tyciojasi is jo kurdami istatymus,drasko laisve ,riboja kas tik j ju kelyje.va ce tai valdzia kuriai liaudis pilvo apacioje ties klubais.ziauru

Anonimas

Anonimas portretas
Kam reikia skleist ta propaganda pries rusa nes seime daug yra zmogeliu kurie bendrauja su rusais.Cia tik tycia skleidzia melaginga propoganda.O Lietuvai nera kur trauktis.Spjove i rusa o dabar vakarai prisieme daug ubagisku saliu kurias reikia remt.Dave suprast kad piniginiais reikalais savo problemas spreskite patys ir karo atveju niekas nepades.Tik pamals liezuviu.O Trumpas susuko reikia daugiau pinigu.Durneliai pirkit karine technika ginsites patys.Ne ekonomika stiprina bet kazkokia karine seniena superka is norvegu vokieciu.Geriau zmonems padetu.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
kai kurie elgiasi kaip šakalai...

lygis

lygis portretas
palauksim gal vienas kitam ir i snuki uzvoz

Konservatorius

Konservatorius portretas
Tik desinieji nenori ruso,nenori ,kad sugriztu okupantas. Visos kitos partijos gali koloboruoti, ir parduoti Lietuva. Trecdalis lietuvos zmoniu yra isdavikai -stribu, partsekretoriu, kolukiu pirmininku, tarybiniu vagiu, rusu vatnyku palikuonys !

Anonimas

Anonimas portretas
Jau seniai reikejo streiko.Bet lietuviai nori neissiduot kad jie ubagai.Kiek kainos kyla tiek ir perka.Uzsienio salyse seniai streikuoja ir nevaidina pasaulio bamba.O lietuvaiciai dar kuklinasi.Streiko metu gieda tautine giesme.Absurdas.

Idomu

Idomu portretas
Ar tik konservu politologai,kurie uzkniso juodai kitokiu nera??????

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Stop koncervatoriams LT

Lietuvis

Lietuvis portretas
Balsuosim už Arvydą Juozaitį ir valstiečius.Ir bėgsime kuo toliau nuo konservatorių.

foto motto

foto motto portretas
dva brata akrobata

komedija

komedija portretas
Kokios "grumtynės"? "Grumtynės" reikalingos reitingam kelti:) TV laidose ardosi iki mėlynumo, o po laidos kartu švenčia:)

Galerijos

Daugiau straipsnių