Politologai: G. Nausėda siunčia žinutę rinkėjams, kad pasiryžęs ginti tradicines vertybes

Grįžti į straipsnį

Stanislovas

Stanislovas  portretas
Politologas savo pasisakė ,kad LR Prezidento nuomonė nepalaiko visumene.jis šiuo klausimu matyt turi mažą informaciją dėl visos tautos visų nuomonė. Aš manau,kad LR Prezidentą kaip tik palaiko mūsų Lietuvos visuomenės didžiausioji dalis. Tai Janulionio mąstymas aš manau menkniekis.

Rolandas

Rolandas portretas
p. R. Urbonaite jei jums kaip plitologei dar neaišku kas čia vyksto, ko iš vis imatės komentuoti. Argi nematote, kad Lietuvos Prezidentas gina Lietuvos konstituciją nuo "bestuburių" politikų fantazijų.

Ps.

Ps. portretas
Patkėsiu juo, jeigu iki rinkimų bus išvalytas Seimas.

...

... portretas
tai kad tie gėjus liečiantys įstatymų priėmimai tik atidėti. Rudeniui. Lauks kol pasipriešinimai išsikvėps. O dar žiniasklaida su panelio lygio žvaigždūnais padirbės ir viskas praeis kaip sviestu patepta.

Jei paleistų

Jei paleistų portretas
Šį iškrypelišką seimą,antra kadencija būtų garantuota

Manau

Manau portretas
Kad Prezidentas dar neprarado sveiko proto ir įsiklauso į žmonių norus.Šimonytė stengiasi visur dalyvauti ES ir ji ten liaupsis tuos lbgt bei be mūsų visų sutikimo dar ir įstatymą priims,kad tie iškrypėliai mintų mūsų tradicines šeimas,tuo aš ir neabejoju. Prezidentui pagarba ir tai gal nenuvils mus ir neleis mūsų šalyje lbgt tuoktis ir įsivaikinti nakaltus vaikus

Anonimas

Anonimas portretas
JevroPyderSojuzas ir Amerika TURI BUTI SUNAIKINTI. Is ten visas slamstas sklinda po pasauli. NELEISIM NEOpiderkomunistams mus niekinti, zudyti .

Nuomonei ir ką ?

Nuomonei ir ką ?  portretas
Ar kas prieš tai , kad yra spalvotų ? Jų buvo visada ir gyveno šalia mūsų , mes draugavome , iki šiol draugaujame !!! Visi dirba , gyvena , myli , verkia ...džiaugiasi . Nesuprantate , kad DŠM yra prieš genderizmo ideologiją jau nuo mažumos ? Nesuprantate , kad žmonės nori patys auginti ir auklėti SAVO vaikus pagal jų šeimų vertybes ? O kas dėl spalvotų , mano draugai , tokiose cirkuose ir paraduose nedalyvauja ! Jie sąmoningi žmonės ir suvokia " viskas dėl pinigų srautų " , kipišai , žmonių kiršinimas ir rėkimas " mus skriaudžia " .

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
O jei tavo vaikas būtu spalvotas? O gali būti ,jei ne vaikas tai labai artimas.Taip jau būna ant ko spjauni ,gryžta atgal dvigubai.Už partnerystę be paradų,vaikų ir šeimos statuso. Be s Simionkos ir Raskevičiaus kišimosi,.Nusibodo jie.O kas dirba savo darbą ir yralietuviai tai mūsų žmonės.

Dux

Dux portretas
Gerai, kad yra dar sveiko proto. Palaikymas Prezidentui.

AŠ portretas
Jokios jis jums maršininkai žinutės nesiunčia.Sako bus derinama vietoje.Už partneryste ,be vaikų ir be paradų ,be Simonkos ir kitu rėksniu.Juk jie gimė Lietuvoje ir yra tokie kokie yra.Tik tie paradai kiršina visus.Baikt rietis.Lazda turi du galus.Sulauksite atpildo.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Prezidentas turi pasirinkti kurią pusę palaikys - absoliučios daugumos ar grupelės rėksnių, nusprendusios diktuoti savo valią daugumai. Spalvotųjų palaikymas reikštų net nebandymą siekti antros kadencijos.

"pažangi" isterija

"pažangi" isterija portretas
"Respublika" rašo, kad kažkoks gumoristas Mantas Stonkus "Sportland" parduotuvėje pristatinėjo Lietuvos krepšinio rinktinės aprangą ir pro langą pamatė einančius Maršo dalyvius, pradėjo tyčiotis iš jų. Nei "Sportland", nei Krepšinio federacijai tai kažkodėl neužkliuvo. Matyt, ir Lietuvos krepšinio rinktinei reikalingi tik tam tikrų, "pažangių", pažiūrų sirgaliai. Na ką gi, tai galima ir nežiūrėti tada rinktinės rungtynių jei jau taip. Po visų Rusijos demaršų prieš Ukrainą, šiemet nusispjoviau ant Euro2020 ir visiškai nieko nepraradau, nors anksčiau žiūrėdavau visas rungtynes.

dx

dx portretas
Šaunuolis, tikrai balsuosiu uz toki Prezidenta!!!

Grigas

Grigas portretas
Tokį Prezidentą reikia gerbti, Didžiulė pagarba Jam.

Anūka , kaip nesiorentuojanti

Anūka , kaip nesiorentuojanti portretas
tarptautinėje politikoje , pasiust pasipraktikuoti Austėjos vaikų darželyje 3 metams , jei nepadės pririšti prie suolelio prie rotušės - gal kaip vaivorykštė suspindes ..... .

deinis

deinis portretas
Nežinau kaip galima elktis ,eiti prieš gamtą ,kokio mastymo ,kokios prigimties ,šimtai straipsnių ,tūkstančiai komentarų ir lyg tai jiems ne motais ,pajutus tokia neapykantą reikėtų iš gėdos ,skersai žemės prasmekti ,koks čia gali būti valstybės valdymas ,kelias į prarają ir jau nebėra vaistų,gaila lietuvėlės.

nieko keisto

nieko keisto portretas
Prezidento pozicija atitinka visuomenės nuomonę. Tad viskas čia gerai.

Berniukas

Berniukas portretas
Atrado savo rinkėją-patvorinius.3 mitingai parodė jų tikrajį veidą.Besikeikianti šutvė pagatavi pakarti bet kurį jiems nepatinkanti žmogų.O himno žodžių išmokti jiems proto neužtenka.Už tai puikiai atsimena visus savo vado orlauckio šlykščius anekdotus

Rimas

Rimas portretas
Žmonos giminaičiai iš USA siunčia didžiausius linkėjimus ir didžiuojasi, kad yra lietuviai. Rašo, kad ir aplinkiniai su pagarba žiūri į mus.

aciu

aciu portretas
Dievui galugale prezidentas suprato kad su visa ta saika jam nepakeliui jei taip ir toliau netik mastys betm ir ims is neatmideliotynu priemoniu tai jam pagarba nes gerove be tautos tai nosta lgine iliuzija vedanti i susinaikinima?;;;

J

J portretas
Kurios salys pasirase tai manau isstos juk tam ruosiasi lenkija jeigu mes skaitomes suveriani valstybe tai ES savo isanginiu istatymu brukt visuomenei nevalia jeigu apsigime reikia ieskot del ko tai nutinka jeigu su protu negerai yra psichiatrai tik nuo iskrypelisku gyvulisku instinktu vaistu nera bet kazkodel gyvunu neteko matyt kad santykiautu 2 patinai ar pateles tai jau sumusti rekordai del iskrypimu manau per daug bukas mastymas tu kurie nori Lietuva paverst vistgaidziu respublika prezidentas siuo klausimu turi turet stubura jeigu rinkejai pasitikejo rinko tai rinkejam ir turi atstovaut o ne daliai istvirkeliu kuriems norma isange ne pagal paskirti manau kas turi vaiku ir ruosiasi ju turet tokiems dalykams kaip partnerystes buti negali

Kaunietis

Kaunietis portretas
didelė pagarba p.Prezidentui.

yep

yep portretas
Vien už tai verta balsuoti už Nausėdą.

Galerijos

Daugiau straipsnių