Politologai: G. Landsbergio sprendimas vidaus politikos klausimais likti nuošalyje – pasiteisina

Grįžti į straipsnį

Strategai

Strategai portretas
Klanas, kurio greit neliks.

Boo

Boo portretas
O ką Gabrielius šiandien valgė. O kavos ar gėrė? Kaip jam miegojosi? Ar Austėja naktį neknarkia? Vienu žodžiu, žurnalistai, turėkit truputį savigarbos.

Kęstas

Kęstas portretas
„Vienas iš aktualiausių ekonomikos klausimų yra tai, kodėl atlyginimai vidutines pajamas gaunantiems darbuotojams nuo aštuntojo dešimtmečio išaugo tik nežymiai, net ir padidėjus atlyginimams viršūnėse. Daugelį metų ekonomistų sutarimas buvo toks: nenumaldomos jėgos, tokios kaip technologijos ir globalizacija, paaiškino didžiąją šios tendencijos dalį. Bet naujame dokumente Lawrence'as Mishelis ir Joshas Bivensas, liberalaus Ekonominės politikos instituto ekonomistai, daro išvadą, kad kalta vyriausybė. „Tyčiniai politiniai sprendimai (tiek dėl veiksmų, tiek dėl neveikimo) sukėlė atlyginimų mažinimą“, - rašo jie. Lietuvoje klasikinis pavyzdys - būdami valdančiaisiais, socdemai atidavė žymią mūsų apmokamų atostogų dalį dardaviams, įvesdami dabar galiojantį Darbo kodeksą. Neveltui socdemams dabar jokie manevrai nepadeda vėl prasimušti į valdžią, net demagogė naujoji jų vadovė V. Blinkevičiūtė nepajėgia įsiprašyti į Landsbergių valdomą komandą. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Partyjos vedlys 3 vaiku tevas kgb ipedinis atstovas rusams chaholams navalnui svetkai uzsieniui .sklypu megejas uz 1e.psichetrinei gulejas.naujom masinom vazineja stoga turi super gera.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
pliusas ir minusas visada duoda minusą. Išminčiaus ir idioto diskusija baigiasi dviejų idiotų šnekomis.........

Galerijos

Daugiau straipsnių