Premjerė įspėjo: sveikatos sistemai perdegus, gali reikėti kelioms savaitėms nurimti

Grįžti į straipsnį

Anzela

Anzela portretas
Daugiau liaupsinti Ukraina,priimkit pabegelius,tuj vel seserimi karantine.Mastykit savo smegenim,o ne valdzios,kad net sitas karas ir covidas,vien tik Europos deka vyksta ir kad jau seniai viskas buvo suplanuota.Atmerkit akis,pasitelkite smegenu likučius!

Vel

Vel portretas
Problemos ir problemų sprendimas kažkoks neaiškus su pagąsdinimais,pagrasinimais jau galetų taip arogantiškai nesielgti nejaugi žmonių ,prezidento žodis nieko nereiškia.

Rima

Rima portretas
Nejuokinkite pasaulio, tikrai dėl senių ne pergyvena niekas. Ne vyresnio amžiaus žmonės čia yra problema, problema tą, kad negalės numarinti numatyto kiekio senių, jie nesiskiepina. O vakcinų yra privezta.O jūs savininkų šunis ir kates skiepykit,nes jie yra bakterijų nešiotojai ir nereikės išmesti vakcinų.Visiem gerai bus,tačiau šunis ir kates turėtų skiepyti mokamai.Biznio planą pasiūliau ,turėtų būti man sumokėta už tai.Rima.

VYTAUTAS Gabalis

VYTAUTAS Gabalis portretas
šimonę,pirmiausia išduokit man pažymą,kad aš esu sveikas ir jūs atsakote,kad sunkių pasekmių po skiepo nebus.Jokių pasirašymu,kad sutinku ,kad manę paskiepys. ir kad jūs atsakote už pasekmes.Tada galėsim skiepytis ir jai kas bus iš ko reikalauti žalos atlyginimo.Atvirkščiai,jai ne galite kiaules skiepyti,na dar bukus.

Hkll

Hkll portretas
Nurimk pati, visam gyvenimui.

Morgana

Morgana portretas
Gana pasaka be galo, Jokio karantino, tai neveikia. Uždaryti buvom ilgai, nelegalais geriau rūpinatės. Autobusų maršrutai uždaryti ir ką? kentėjo paprasti žmonės. Kas pagerėjo, niekas. Varot žmones iš proto, vaikus taip pat. Gana!! Gana!!

Lina

Lina portretas
Didele dalis ligonineje guli po antro trecio skiepo .ir sumuoja prie covidu kuriu yra visai mazai .

nesuvokiama

nesuvokiama portretas
pasiskiepiję yra apsaugoti (taip jie gali susirgti,bet lengvai perserga) jiems tikrai nereikia ligoninių ir renimacijų.persirgę taip pat turi imunitetą ( antikunų) kiekį, testuojami taip pat neguli ligoninėse.Arba tu šimonyte kliedi ? arba tikrai skiepai neveikia ir atvirkščiai žmones tik susargdino ?

Aprimti - anot prezidento - atvėsti.....

Aprimti - anot prezidento - atvėsti..... portretas
O gal jau nuo spalio 1- mos dienos uždrausti judėjimą tarp savivaldybių, susiburimus, restoranus bei kino teatrus su popkornais.... Ir kaukės, kaukės, kaukės !!!

trrtrt

trrtrt portretas
nesamone sveikatos sistema perdegs nes ji daugeli metu buvo zlugdoma ir naikinama -vienintele iseitis arba statytis naujas covid ligonines ir ten vezti sunkius ligonius i viena taska arba panaudoti kokia sanatorija kur butu covid centras toliau visiskai atlaisvinti visus apribojimus sekantis ejimas -suteikti darbdaviam patiems testuoti darbuotojus o ne med personalui ir pakeisti melaginga statistikos departamenta kad butu skelbiama tikroji informacija apie ligas o ne kaip dabar covid yra gripo anginos ir kitu orv ligu nera melas melas melas -kitos iseities nera -nes viskas eis tik kita linkme viskas bus tik blogai o sapaliot apie pilna lokdauna tik neismaneliai gali -zmones po pirmo lokdauno apies ir postus ir kita nesamone -nes kam reikia tas ir komendanto valanda apeina -nesapaliokit nesamoniu

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Puiku, tamsta dviem savaitėm aprimsi ir žmonės atsigaus per jūsų išsidirbinėjimus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Teisingai, Premjere. Tik nereikia laukti kol sveikatos sistema perdegs. Toliau plintant pandemijai, reikia iš karto įvesti karantiną: apriboti laisvą judėjimą, dėvėti medicinines kaukes, laikytis tarpusavio atstumo, pagal galimybę, dirbti ir mokytis nuotoliniu būdu, neturintiems GP riboti bet kokį kontaktinį bendravimą. ............PAPILDOMAI. Besikeikiančiai ir besikoliojančiai Kremliaus šunaujai įpareigoti dėvėti dujokaukes, kad tuštindamiesi per burną mažiau smirdėtų.

gal laikas pradėti gydyti,

gal laikas pradėti gydyti, portretas
užteks skiepyti. Kur karščiavimo klinikos, kas teikia pagalbą susirgusiems? kiek tie apsisnarglėję ir kosėjantys su GP gali slankioti po parduotuves? Reikia ne gP tikrinti, o temperatūrą, einantiems į Akropolius.

>>>Ir kuo skubiau už.....\\\\\.../////

>>>Ir kuo skubiau už.....\\\\\...///// portretas
>>>KGB'istine sūtrauka,tik negązdink apsiputojęs lanz'koncervis subinlaižy,užsprinksi.Gal dar ir spalvota vaivorykštė.---Tai gal Rhusai phuola.Ui.

bp

bp portretas
Eik LAUK !!!

Ir kuo skubiau uždaryti.

Ir kuo skubiau uždaryti. portretas
ANONIME, tave pirma reikėtu į kartuves jei būtum pas Lukošenką. Mat tu viską žinai , kiek milijardų gavo tik nežinai kam atiteko. O gak norėjai,kad tau sumokėtu už pasiskiepijimą. O ATITINKAMOS SAUGUMO TARNYBOS turėtu toki komentuojanti sulaikyti ir uždaryti. Tai yra karo kurstitojas, trolis.

Anonimas

Anonimas portretas
Ponia ISGAMA, kur isvogtas 1.2 milijardu euru kuri ziema skyre Briuselis pandemijos pasekmem svelninti. Suka, kokia tavo pavogta dali? Lietuviski versiai, kiek ilgai kentesit situos parazitus ant savo sprando.. Gal uz ginklu ir iskariam tautos atmatas.?

labai keista

labai keista portretas
Įdomiai čia vadės šnektoje gaunasi,sveikatos sistema dega, o ligonines naikiname, uždarinėjame?Regionai paliekami likimo valiai-sirgti ir mirti...Kam veidmainiškai dejuoti,jei iš tiesų,tikslas kitas ? Viskas daroma,kad tik daugiau žmonių sunaikinti vienaip ar kitaip. Tai kauniečiai gali džiaugtis tokia "gera" šalies valdžia,tai jie su vilniečiais mums parinko tokią bobelių "šaunią" trijulę...Kodėl jų neįma tas Covid-as, o tik varganus žmonelius, su skiepais dažniau jau, nei be jų? Vadė vis su kauke,gal ji nesiskiepijo,tik propagandai susileido kokį vit,.C? Už tai ir kaifuoja ? Kas čia gali paneigt, pagal kažkada žinomą posakį vieno žymaus politiko?

PIŠ'e, \\\\\\.../////

PIŠ'e,  \\\\\\...///// portretas
tau smegenys perdegė.Tautos tragedija.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek galima šita baisų snukį rodyti ir žmones gąsdinti.

tai

tai portretas
vienintelis logiskas pasiulymas maziau valkiotis po planetos uzkratus kurie patys nekeliauja visu sienu uzdarymas nuo valkatu tuo paciu ir nuo jav bei euro lgbt pridurku tik taip apsivalysim nuo siu brudu ======

Išeik

Išeik portretas
Išeik.

Vilija

Vilija portretas
Cia tik eilinis melas ir aferizmas! Cia jos paskutiniai pasispardymai. Turi atidirbti uz visus atkatus, bet sunkiai sekasi.

Eilinis medicinos darbuotojas

Eilinis medicinos darbuotojas portretas
Medicinos sistema seniai žlugus ir čia pandemija „ne prie ko“. Dirbama milžiniškais krūviais, slaugytojai viršija įstatymuose numatytas normas, nes yra priversti taip dirbti. Negasdinkite žmonių, o užsiimkite esminiu krūviu pertvarkymu ir sutvarkymu. Uždarykite ligonines, kuriose slaugytojas dirba ne su aštuoniais, bet su penkiolika ir daugiau pacientų. Gydytojai dar kaip nors, jų specialybė leidžia būti vienu metu trejose vietose su trigubu atlyginimu, tačiau slaugytojų ir padėjėjų padėtis - kritiška.

:)

:) portretas
Valdantieji jau pradejo koduota kalba reiksti mintis? :), nuraminsim,uzmigdysim,apsvaiginsim.Nurimti-karantinas.Uzmigdyti-blokuoti miestus.Apsvaiginti-dides pasalpos antivakseriam nurimimo metu. ???

H

H portretas
Dink iš Lietuvos transvestite padarysi paslauga

v

v portretas
Kiek tu zmonem vaidensis au atsibodai

Armonautas

Armonautas portretas
Laukiu karantino...uždarykit...

pross

pross portretas
Premjerei galva perkaito. Laikas nurimti. Visam.

:)

:) portretas
buvo tokia hitlerečka...:)))))

Galerijos

Daugiau straipsnių