Po V. Žirinovskio grasinimų „atsiimti Vilnių ir Klaipėdą“ – V. Ušacko atsakas

Grįžti į straipsnį

vargselis Usackas

vargselis Usackas portretas
Jis zmogus paprasciausiai nespejo atsistoti ir iseiti is sios "KLAUNADOS" ir parodyti savo paziuri i ta putlerini klouna...Niekada nepatikesiu Usacko principingumu musu valstybes atzvilgiu...Jis ne lietuvos atstovas!!!!!Jis mat apie zirinovskio dalyvavima suzinojo tik pries dvi dienas....CIRKAS...TRUKSTA ZODZIU!!!!

mizantropas

mizantropas portretas
mums tokie žirinovskio paistalai yra labai parankūs - mes galime jais remtis ir visam pasauliui parodyti, kokia rusija yra agresorė ir kam ji labiausiai grasina. nekreipti dėmesio yra pavojinga, nes galime labai nudegti, nes šitas klounas ir yra tikrasis "karaliaus" juokdarys, sakantis tiesą ir laukiantis reakcijos. Taigi, puiku, kad tiesa neslepiama ir aiškiai išsakoma, ko daugiau norėti? Tik ginkluotis ir su rusija nesiderėti jokiais klausimais. beje, kur dingo atsakymai į Karaliaučiaus grąžinimą nesvarbu kam, nes jis niekada ruskiams nepriklausė. Kur tas žirinovskis, kurio tėvas juristas, gal atsakys šita russische schweine?

tam Kęstas Br.

tam Kęstas Br. portretas
žiūrėk savo bobelyčių, kad jos sėdėtų su vaikais, kai tu čia trolini nesibaigiančias pasakaites. manau, kad tavo vaikai ar anūkai tikrai neprižiūrėti, nes tu prie to darbo nė piršto nepridedi, rioglinkis nuo savo politinių tankų ir eik prižiūrėti vaikų - bus didesnė nauda, nei filosofuoti ir vaidinti žiniuką.

Aksioma

Aksioma portretas
Jie kviečia visus į tuos debatus.Kadangi jų daug tai visi kartu jį sudirba, nes vienas prieš visus "neatsišaudysi". Parodai savo nesugebėjimus, o jie sudirba savo žiūrovams. Ėriukas ir vilkų gauja. Čia savo drąsos neparodysi.

to-ar usatckas toks naivus?

to-ar usatckas toks naivus? portretas
TIKRAI PUIKIAI ZINOJO,kur ir su kuo TEKS dalyvauti,nes NIEKADA tose fasistuojanciu revansistu laidose, objektyviu -TIKRU-U-U-! LAIDU NIEKADA NEBUNA!!!!!!!!!KYLA KLAUSIMAS:ar tikrai sis musu "diplomatas"toks skystas ir kam tada jis dirba???

JO

JO portretas
Maskvos rodomi debatai yra visiškai NE DEBATAI. Ten įsiūtųsių šunų lojimas. Debatais ten net nekvepia. Kitai nuomonei neleidžiama net pasisakyti. Be reikalo ten dalyvauja Ukrainos politikai arba kokia Europarlamentarė iš Latvijos. Ten suprantami tik jiems pritariantys, kitai nuomonei ten vietos nėra.Tokia įsiūtusių skalikų ruja. Žirinovskis ir kiti ten dalyvaujantys....

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Kad sėdėjimas su vaikais namie nekenktų moterų galimybėms darbe, reikia ir vyrus priversti sėdėti su vaikais: Taip daroma Švedijoje ir Kvebeke (Quebec). Tikrai padeda [1]. Būtų neblogai, jei mūsų aukšto rango moteriškės nuliptų nuo tankų (žiūrėk čia) ir pasidomėtų, kaip užsienyje žmonės užtikrina normalų motinos ir šeimos gyvenimą. Išmiršta lietuvių tauta, ar ne? O jei išmiršta, tai ką mes darom? Kur lyderiai tarp mūsų? Išėjo į pasibaigusį Ukrainos karą ir dar negrįžo? Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Ar Ušackas toks naivus?

Ar Ušackas toks naivus? portretas
Ušackas jau ne pirmą kartą dalyvauja tuose Rusijos TV "debatuose" ir turėjo suprast po pirmojo karto, kad tai ne debatai, o rusiškas mordabojus. Ten oponentui neleidžiama net prasižioti, nes tuoj užpuola krūva žirinovskių, apstaugia, apspjaudo seilėmis, įžeidinėja ir žemina. Tai žemiausio lygio farsas, o ne debatai ir protingiausia būtų juos ignoruoti.

ko išsigandot?

ko išsigandot? portretas
Skant, ,,duok durniui kelią":), o jei aštriai reaguosime- durnius susireikšmins

Galerijos

Daugiau straipsnių