Nustebo, kad po skambučio A. Lukašenkai pakito G. Nausėdos pozicija: kas įvyko?

Grįžti į straipsnį

nrk

nrk portretas
Tai kam dirba Lietuvos prezidentas - Lietuvai ar Minskui???

Zydelis

Zydelis portretas
Didysis nulis jau tokis , nolis!

Jau

Jau portretas
Vokiečiai jau pareiškė, kad nepriims nei vieno migranto iš batkos...

ALGIS

ALGIS portretas
Tai rezultatas to , kad ES sėdėjo ir nieko nedarė , nes pati tame dalyvavo ,nuomodama baltarusiai lėktuvus , kurie vežė migrantus , IR ŠTAI ATSIRADO ... .

Mokytis niekada nevėlu

Mokytis niekada nevėlu portretas
Teisingai padarė. Aišku, kad kalbėtis galima tik su tuo, kas turi realią valdžią.

kaimietis...

kaimietis... portretas
o as uz sita susireiksminusi ir pasiputusi bestuburi melagi,ejau balsuot...atsiprasau tautieciu,uz toki durna pasirinkima...,banko vergas yra banko ir savo geroves vergas...,visi kiti pofik...

Išeitis, \\\\\.../////

Išeitis,  \\\\\...///// portretas
pirmalaikiai rinkima.kitaip to š........neatsikratysim.

anupras

anupras portretas
Grybautojas politikoje, tad belieka susitikti su valstiečiais.

galbūt

galbūt portretas
...bulbų užvežė į prezidentūrą iš gretimo užsienio? O iš tikrųjų, tai prezidentui nereikia nei konservatorių, nei kitokių priešų, kai jis turi tuntą jį reguliuojančių (nes tvirto stuburo nerasta) patarėjų.

ta sena

ta sena portretas
merkeline kaliause parsidavusi putinui ne tik kad nepritare sankcijom bet dar ir apeinant europos sajunga taresi su lukasenka tai kas cia per es? o musu prezidentas ne tai senai germaniskai kutvelai pritart o palaikyt kaimynus lenkus reikejo .

LLL

LLL portretas
Neverta kalbėti apie Lietuvos prezidentą, nes Lietuva jo neturi, bet turi puikų prezidentūros papuošalą.

Išsprendė

Išsprendė portretas
Lietuviai tik darė problemas (kaip visur ir visuomet). Tik godžiai prašė vokiečių daugybės pinigų plovimams. Merkel vienu skambučiu viską išsprendė. Paims tuos 2000 migrantų, kuriuos vėliau išskraidins, o Lukašenka turės išskraidinti daugiau kaip 5 tūkstančius. O godūs korumpuoti lietuviai savo tvorai gaus - 0...

Jojo

Jojo portretas
Manau,kad prezidentas elgiasi labai neteisngai,vertas apkaltos.

šiandien per "dienos tema"

šiandien per "dienos tema" portretas
Nausėda prisipažino, kad Merkel paprašė pabūti kvailio vietoje. Bet vėliau išsisuko, kad Merkel derino su Nausėda pozicijas. nors iš kitos pusės tai yra vienas ir tas pats. Kaip politikas, prisidirbęs į kelnes, atrodo gana ryžtingai.:)

Gaidys

Gaidys portretas
Visais imanomais budais gelbekit gaideli . Jau apsikakojo prieš visa vištide. Prezidentas mat gaideliui zinute netuo adresu nusiunte, Pumprickaite visaip rautesi:" tai pirmos negavo", "antra ar gavo". Kada tas gaidynas baigs zaidimelius ir savo brudnus darbelius .

Kęstas

Kęstas portretas
Gabrielius Landsbergis yra genijus... Dalinamės... Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

gydykitės!

gydykitės! portretas
O kada Nausėda skambino Lukašenkai,, ar Lukašenka Nausėdai? Ar čia jums anūkas su pavilionu tokią informaciją teikia?

atsakymas

atsakymas portretas
Kaip tai kas įvyko? Merkel ir jam paskambino.

Koks

Koks portretas
naivus Lukašenka ar karispondentai naiviai pateikinėja .

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Jeigu nesusigaudote , tai nepliauškite. Trampas sudarė sutartį su talibais,ir užprogramavo greitą vyriausybės kritimą o Baidenas buvo priverstas vykdytikas buvo sutarta prieš metus.Lukašenkos atveju visi plepiai turi daug mažiau informacijos, kad galėtų ką nors reikšmingo pasakyti .

nustebęs

nustebęs portretas
Jei gali pasiekti nors mažą naudą tautai, kalbėtis reikia.Juk ir didžiosios valstybės kartais derasi net su teroristais. O kaip nusileido Afganistano talibams JAV prezientas Bidenas?Kažin kodėl Pavilionis su šaika tada nekėlė triukšmo? Kiek ten lėšų įdėta Nato ir JAV? Paliko net daugybę ginkluotės teroristams.Tylėjome,nors galėjom paprašyti bent sau nors kelių malūnsparnių ar poros karinių lėktuvų...JUk esam ta prasme basi...Bet, įsijautę į galingiausios pasaulyje valstybės vaidmenį, manome,kad galime daryti karinius perversmus kitose šalyse ir kritikuoti ES valstybių vadovus, nes jie jau išeina.? O ar patys neprisidėjome prie konflikto su baltarusiais sukūrimo? Argi nesame kalti ? Prezidentas gal išgelbės nors dalį Lietuvos biudžeto,lėšų,kurias skirsime baudoms už migrantų išstūmimus,- žiaurų elgesį,su moterimis ir vaikais.Nors rėkiame visur apie smurtą prieš moteris,vaikus, bet nematom kas akivaizdu. Jau dabar CNN mus vadina migrantų budeliais.

jaronimas

jaronimas portretas
Musu valdzia vel amset pradejo.Turbut jaucia dideli nusivylima kad ne patys sutvarkys pasienio problemas o europos sajunga su pioniere Angele priesakyje.Ir nieko cia nepadarysi jei smegenys neveikia juk visais laikais kazkas Lietuva valde.

Taja

Taja portretas
Merkel bet kokiu atveju geresne politike, nei Bidenas ir tuo labiau mūsų kempiniukai.

Taja

Taja portretas
Siaip laikas prezidentui nustoti blaškytis ir tureti savo nuomone, kuriant savo užnugarį, o ne klausyti tu keliu asilu nuo tatos. Visiems draugu nebūsi.

OFICIALI INFO

OFICIALI INFO portretas
KAIP ,KAD LIETYUVA DEKLARUOJA PSO TINKLALAPYJE , LIETUVOJE GYVENA 2 671 981 GYVENTOJŲ. LIETUVOJE 424 251 LIETUVOS PILIETIS YRA PERSIRGĘS COV-19 , VIENĄ SKIEPĄ GAVE 1 806 999 ŽMONIŲ , 1720 092 YRA GAVE ABU SKIEPUS , VAIKŲ IKI DVYLIKOS METŲ AMŽIAUS LIETUVOJE YRA 338 270 , VISAI NEPASKIEPYTŲ LIETUVOJE YRA 102 469 ŽMONĖS .SUDĖJUS VISUS PASKIEPYTUS IR PERSIRGUSIUS GAUNAME 96,17 PROCENTO VISŲ LIETUVODS GYVENTOJŲ. KĄ IR KODĖL MUMS PUDRINA PIŠ

Nieko

Nieko portretas
Neįvyko,tik absoliutus idiotas įrodo,kad idiotas buvo ir bus neprognozuojamas idiotas,kenkiantis Lietuvai.

Taigi

Taigi  portretas
Po šimts, iš viso darosi nebeaišku į kurią pusę ir kada pasisuks mūsų Prezidentas-Vėtrungė? ..........Prie visų bėdų, dingo Višta. Duokit nors Agniešką paspaudyti, o tai Kremliaus šunaujai ir kitoms atmatoms galvelės visai susisuks.

Pakilo ?!

Pakilo ?!  portretas
Keisti dalykai - po kiekvienos iškrėstos šunybės , Nausėdai (bent jam pačiam taip atrodo) pakyla ....

Klausimas

Klausimas portretas
Kuo skiriasi ilgas ir savo žmonai gražus mūsų prezidentas Nausėda nuo buvusio premjeru Ilgojo Stabilizatoriaus Sleževičiaus?

Edas

Edas portretas
Teisingai daro. Šnekėtis reikėjo jau ankščiau .Gaila , kad turim užsienio ministrą, kuris per kvailas suprasti situacijos rimtumą. Vakarai visada šnekėsis su Putinu ,ar Lukašenka , o mūsų dundukai - tik rėkauti moka.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha  to Cha cha cha portretas
Tai kas tu toks, tešlagalvi - ar miltelius barstantis nusenęs stribas, ar bambalį apsikabinęs degradas, svajojantis apie Putino šviesų rytojų ?

Ir kas blogai ? :)

Ir kas blogai ? :)  portretas
Kad patryjotai vėl " apsiskaičiavo " ? :) Pagarba prezidentui , Lietuva ir jos saugumas svarbiausi !!! Konservatorius Kasčiūnas tik šiandien aimanavo , kad Lukošenka " buvo taip ir suskaičiavęs " :))) O patryjotai liberkonservatos " diplomatai " NESUGEBA nei kelių politinių žingsnių numatyti ? Nesugeba suvokti priežastis - pasekmė ? Ko norėti iš " diplomato " , kuris rusų prankeriams sugeba apie šaikos pažintis su kubos / latino mafija pasigirti ? Matyt patyrę ES politikai žino šią " diplomatų " silpnybę ir pašalino iš politinės arenos ? :))))) Maža kur ir ką dar yra pripliurpę :))) Ant nusiraminimo suoliuko ...Prezidentas savo atsakomybe už Lietuvą ir jos žmonių saugumą " apžaidė " liberkonservatų " napoleonus " :) Pagarba ponui prezidentui .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
jums neaišku kas įvyko ? atsiverskite 1996 metus , kaip buvo valstybinės mafijos ir kgb sukurta nusikalstama afera apvogti žmones ir valstybę su komerciniais bankais . Pas mus didžioji dalis politikų bailiai ir prisitaikėliai , paimkit kiekvieną prezidento pasisakymą ir suderinkit , jis kaip ir kiti išsižioja kai mato tam tikrą procentą balsų didesnį . arba gal patarėjai jį durnina , ko stebėtis vienas juk iš krysos kauno mero šaikos tas kur pateikė melagingą mokslo salos atsipirkimą kad gauti es pinigus . o paskiau galite pagal ryšius sudelioti tokią schemą -putinas - krysa kauno meras - krysos kauno mero šaikos narys šiuo metu prezidento patarėjas -prezidentas

Komentaras

Komentaras portretas
Ir tai Lietuvos prezidentas?Tai kas tuomet jo patarėjai?Nesitikejau ir niekas nesitikėjo,kad nuomonė gali keistis kas kelias dienas

trumpai

trumpai portretas
dabartinė migrantų banga į Europą parodė, kad A. Merkel išeina iš posto su savo "genialių" sprendimų kaip "pigios Rusijos dujos" ir "musulmonų demografinio sprogimo į Europą suvaldymo" bankrotu. Kad išeitų iš posto su pakelta galva, aš nei kiek neabejoju, kad pirma paskambino G. Nausėdai, žadėdama BBC interviu, kad palaikytų jos skambutį A. Lukašenkai. Po G. Nausėdos interviu, dabar visos A. Merkel problemos G. Nausėdos kelnėse, sustabdė ES sankcijų priėmimą Baltarusijai. O A. Merkel, dabar išeidama iš posto galės pasityčioti iš likusių - nemokėjote derėtis. G. Nausėda paskutinis mulkis, kad perėmė bankrutavusios A. Merkel politines akcijas.

Patryjotui - idyjotui " šlykštukui ,kam nori

Patryjotui - idyjotui " šlykštukui ,kam nori  portretas
" parduoti " Lietuvą ? Pritariu prezidento nuomonei ir nuomonei jog ___Situacija pavojinga, ji yra degi ir jeigu visiškai nebus komunikacijos kanalų, ji gali bet kada eskaluotis dėl nesupratimo, dėl nepasitikėjimo, dėl mažo incidento, tai yra pavojinga.

Pagaliau \\\\\.../////

Pagaliau  \\\\\...///// portretas
Prezidentas ateina į potą.Lianzborginius mėžti lauk ir vesti normalią politiką.Ypatingai su kaimynais.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
alio kovotojai jus Lietuva pardavet uz alaus bambali ir skalbimo miltelius

tam TIESA

tam TIESA  portretas
papsakok kaip kovojai juokdari ....

Tiesa

Tiesa portretas
Nausėdos pareiškimas neatspindį Lietuvos pozicijos.Todėl aš manau kad Nausėda turi atsistatydinti arba jam turi būti inicijuota apkalta.Mes už Lietuvos nepriklausomybę sunkiai kovojome ir iškovojome.O dabar pagal Nausėdą turime klauptis prieš Lukašenką ir prašyti malonės.

pakerksnuciu perpildytam kusy , vyksta

pakerksnuciu perpildytam kusy , vyksta  portretas
kova del artimesnes vietos prie lovio, vienos pakerksnutes apsisike virs ausu turi progos dabar , apdergt kitas pakerksnutes ...ta jos su pasimegavimu ir daro...

į k l i m p ę s Baltarusijoje konservatorius PAVILIONIS,

į k l i m p ę s Baltarusijoje konservatorius PAVILIONIS, portretas
b a n d o APKALTINTI kitus,kad apginti rinkimų k l a s t o j i m ą Baltarusijoje ,neva prezidentu išrinkta KOTLETŲ kepėja CICHANOVSKA, kuri iki šių dienų kepa KOTLETUS konservatoriams.

>o aš manau,

>o aš manau, portretas
kad teisingai manote...Dauguma "tų mergaičių" vyriausybės,matosi prieš mėnesinių, laikotarpis...Ypač armoniškaitės...

vyte

vyte portretas
sitas veikejas neturi jokios pazicijos.Kolonijos administratoriai stebi i kuria puse vejas pucia..Kad tik seimininku nesupikdyti ir pataikyti i bendra chora

jooo

jooo portretas
Vyriausybes sukis - drausti, bausti, apmokestinti, o kur dingo zadeti isiklausysime, komunikuosime, bendradarbiausime ? Kaip ponas virsenybe sake - kare kaip kare, visur jie mato kara ir ziurek atsidursim tikrame kare.

Kas gali narciza

Kas gali narciza portretas
Prezidentu vadinti?

pastebejimas

pastebejimas portretas
Jeigu sukilo šaika su savo pirmininku ir mafijos atstovu, reiškia viskas daroma teisingai.

O aš manau , ponas prezidentas

O aš manau , ponas prezidentas   portretas
supranta , kad problemą spręsti turime MES . Nes po valdančiųjų " diplomatinių " gebėjimų esame " pašalinti " iš žaidimo , panašiai kaip tėvai elgiasi su vaiku , kuris paėmęs tėvų telefoną " priskambina " :) Tėvai ATIMA SAVO telefoną ir problemą sprendžia už vaiko " skambutį " :) Prezidentas - teisus . Tokios nevykėlių vyriausybės dar nebuvo ...Užsienio politika ne " telefonas vaikų rankose " .

k

k portretas
pavilionis mafijozas teisingai sake prezidentas tai niekas

Galerijos

Daugiau straipsnių