Premjeras toliau tikisi, kad Prezidentūra sutiks sušaukti VGT dėl vakcinos

Grįžti į straipsnį

Manau taip

Manau taip portretas
Oi troliai trolina.O čia ne Prezidento ir VGT reikalas .Ir nereikia tu valstiečių girti.Jie išeidami paliks Lietuvai ,,iškastąagilią ekonomine krizę.O atėjusiems į valdžia reikės semti jų ištaškytus milijonus ir skolas.Taip visada po tokių valdymų yra.Žmonėms suprantantiems tai ne juokinga.

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentas del to laukia nurodymu is ponu Washingtone. Baudziauninkai netrugdykit .

negydytojas

negydytojas portretas
Pradėkit galvoti ne apie vakcinos panaudojimą, o apie žmonių gydymą ligoninėse. Kiek lovų užėmę reanimacijoje dėl koronos - kasdien 5-6, o kiek palikta tuščių lovų - atseit, laukiama, kada prasidės ,,banga" - apie 80-90. Pamatuoti temperatūrą, paimti ,,tepinėlį" iš nosies ir nunešti į laboratoriją - tikrai ne persidirbimas. O už durų laukia nesulaukia tikri ligoniai, apie kuriuos jau rašo ir patys medikai, sergantys širdies, kraujagyslių ligomis, vėžiu, diabetu ir t.t. Už negydymą reikėtų paduoti į teismą tuos, kurie leidžia tokiam negydymui vykti.

Sekl.

Sekl. portretas
Nereikia vakcinos kuri bus nepatikrinta ir neisbandyta.Praeis tas virusas,išgyvens stipriausi ir bus gerai.O tapti bandomaus triušiais niekas nenorės. Farmacijos mafija, nori biznį padaryti ,kaip kad daro su priverstinių kaukių devejimu.Dabar pasipinigauti nori iš neaiškių" skiepų ".

Jonė

Jonė portretas
Vieninteliai valstiečiai savo darbu írodė, kad dirba Lietuvos žmonėms. Ačiū Premjerui, balsuosiu už juos!

Taip

Taip portretas
Tik už valstiečius , protingiausia partija iš visų.

Tiesa

Tiesa portretas
Pritariu daržininkui

...daržininkui

...daržininkui  portretas
" valstiečiai " vykdė savo pažadą mažinti seimo narių skaičių iki 101 . Sumažinti galima tik referendumu , jis buvo paskelbtas . Nesumažinome , deja trūko balsų . Labiaisiai priešinosi seimo konservatoriai , liberalai , socdemai - kalbos , kad mes , eiliniai , be jų 141 , neišgyvensime skambėjo per visas medijas :) Todėl aš balsuosiu už " valstiečius " kurie per 30 metų nors bandė , nepabijojo , todėl ir dergiami nuo pirmos darbo dienos seime .

Kaimietis darzininkas .

Kaimietis darzininkas . portretas
Taip ir liko nepaskelbta kiek kainavo prezidento skrydis pasveikinti dukra su palyda . Pandemijos metu pirko kur greiciau gavo . tai dabar svarsto vieni kitus . Kiek kainuoja privacioms mokykloms ir darzeliams skiriama valstybine parama _ paslaptis . O paramos alkstantiems vaikams akcijos tai jau musu visu pareiga , Taigi reikia sumazinti seimunu svaistomus pinigus . atlyginimus ir vaikai pavalgys . Na ir seimo nariu skaiciu sumazinti per puse butina . Truksta statybininku . santechniku .vairuotoju . tai darbo tikrai gaus .

Pagarba premjerui

Pagarba premjerui  portretas
gana nulenkus galvą vykdyti patryjotų pageidavimus . O prezidentas galėtų apsidairyti ir pagalvoti ar visi patarėjai yra dirbantys Lietuvai ir jos žmonėms .

Nereikia

Nereikia portretas
tos vakcinos.

PREMJERAS,APSIDRABSTĘS MEŠLU, PABĖGO,

PREMJERAS,APSIDRABSTĘS MEŠLU, PABĖGO, portretas
Kaip baili blondinė .... Diskutuoti gi jis nesugeba.

Galerijos

Daugiau straipsnių