Po fiasko rinkimuose: būti ar nebūti politikoje

Grįžti į straipsnį

ką galiu pasakyti...

ką galiu pasakyti... portretas
kai jau seniukas, o vaikiukai dar maži ir juos reikia išlaikyti... kai vaikiukai seniukui gimsta švelniai tariant... patologiški, kai biologinė tų vaikiukų mama - kitos rasės ir/ar tautybės...na, kelią iki artimiausio genetikos specialisto rasit? susimokėkit, nėra taip jau brangu - gausite objektyvų atsakymą apie savo vaikučius, anūkėlius... užuojauta.

Mažaraščiui

Mažaraščiui portretas
Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Jei rašinėsi tarpais didžiosiomis raidėmis, arba tarp raidžių su tarpais, labiau išsimokslinęs nepasirodysi. Kad ir kiek bekartotumei : saldu, saldu, saldu ... saldžiau nepasidarys.

Karuselė

Karuselė portretas
plaukikas = „istorinė klaida" = AMB - Lietuva suvereni Tarybų Sąjungos sudėtyje" = drąsiai violetiniu keliu = „Trys muškietinikai" = Nacionalinis frontas, tikras lietuvis = Plaukiojimas po Įvairius vandenis yra gerai !

kaip sake klasikas Ostapo Benderio lupomis

kaip  sake  klasikas Ostapo Benderio lupomis portretas
,,,milijonierium tapti nepavyko ...teks vel persikvalifikuot y kiemsargius....,,,,

mana

mana portretas
Dar Venskienė gali ką vertinti? O Juozaičiui į Kaliningradą atgal/ O partijų gana.Ir kirkilinių gana?

:)))

:))) portretas
" iki Lietuvije bus daug mažaraščių....,tai TIE p a d ė j o rinkimus laimėti v e l t ė d ž i a m s KONSERVATORIAMS." -Atsakyk, kodel mažaraščiai NEPADĖJO laimeti kolxoznykams, sosdomkratams-bebrams?. Aniems irgi turejo padeti, nes juos mažaraščiai dar ir myli :)))

Lietuvos nelaimė

Lietuvos nelaimė portretas
yra ta, kad kiek yra lietuvių, tiek įkurta partijų. Protestuojančių prieš esamą padėtį Lietuvoje, rinkėjų balsiai išsibarsto tarp mažų partijų todėl, tie patys didžiųjų partijų kandidatai eilę metų patenka į seimą.

dėl Kirkilo

dėl Kirkilo portretas
Kirkilas nėra socdemas, Kirkilas yra komunistas... senas ir ištikimas Lenino anūkas

Nesuvokiama

Nesuvokiama portretas
Kaip tą glušių Juozaitį buvu išrinkę į Sajūdžio insetyvinę grupę, bet dar labiau keista kaip tą glušiu laiko universitete.... vyti jį reikia po velnių tą debilą

filosofas gi esi

filosofas gi esi portretas
stok į valdančiųjų partiją ir ardyk ją iš vidaus

T

T portretas
Politiniai lavonai siekia reanimuotis. Deja, jie nesuvokia, kad jų laikai praėjo...

iki Lietuvoje bus daug m a ž a r a š č i ų ,

iki  Lietuvoje bus  daug m a ž a r a š č i ų ,  portretas
tol Lietuvoje į s i k u r s VIS daugiau s a v a n a u d ž i ų GAUJŲ- žmonių MULKINIMUI, kaip g a u j o s: ---Puteikio, Armonaitės ,Dagio,Juozaičio ,Uspaskicho,Radžvilo,Čmilytės, TRIJŲ muškietininkų,LIAUDIES ir PENSININKŲ gaujos ir KITOS Kuolių,Paksų,Paulauskų gaujos, ----tai TIE p a d ė j o rinkimus laimėti v e l t ė d ž i a m s KONSERVATORIAMS.

tam Ir aš

tam Ir aš portretas
jo jo balsuosi kad ir mirdams už liberastus ar išsigimėlius konsevatorius. Kas gal ir abejot ka tos pačios gaujos šeškė pasielktu kitep?..;D)

ŽMONĖS, pasigrožėkite v e i d m a i n i š k u KIRKILO

ŽMONĖS, pasigrožėkite v e i d m a i n i š k u KIRKILO portretas
v e i d u , tai UŽGRŪDINTAS socialdemokratas, kuris 30 metų a l i n o Lietuvos žmonių gyvenimą.

Ir aš manau kaip Viktoras

Ir aš manau kaip Viktoras  portretas
ir dar , mano galva , jie yra susikūrę tam , kad išskaidyti rinkėjų balsus . Naudos jokios , seime chaosas ...Gerai , kad žmonės jau pradeda atskirti kas yra kas . Aš jau niekada nebalsuosiu už jokius puteikistus ar kitus istus ....Kvailinimas ir kiršinimas ...apie darbiečius iš vis nekalbu , kas už juos balsuoja ...

Viktoras

Viktoras portretas
Tos mažos partijos yra nubirėjusiu nuo tradiciniu partiju veikėjai jie stengiasi visais įmanomais būdais papulti i seimą, bet žmonės mato kas yra kas ko gero ir į savivaldybes už juos niekas nebalsuos iš ju naudos kaip iš OŽIO pieno.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tiesos vertintojas niekingų durnių žudikas.

Is

Is portretas
Kieno pinigu eina Tapino ,Miliutes liberali propaganda.Juozaitis ir kitos tautines jegos net nesusimasto kieno remiami yra tautiniu jegu priesai.

Linai

Linai portretas
Nebūk juokinga. Pasižiūrėk kiek dabar atėjo to jaunimo į seimą. Pusę iš jų reikia vyti von taip kad kelio nematytu. Apsoliutūs frikai atlinde ten kur neturi jokio supratimo ir kompetencijos. Ne be reikalo Amerika visiška senoli išrinko - tas kur kas geriau už susireikšminusį pusdurnį

Juozaitis vertas būti.

Juozaitis vertas būti. portretas
Eiliniai žmonės negali remti pinigais tokių asmenų,kurie labai reikalingi valdžioje kad tikrai atstovautų piliečius, o LR sistema sutvarkyta taip, kad neturint didelių sumų ar turtuolių - rėmėjų į politiką niekaip neprasimuši. Nebent kaip Maldeikienė - per gerklę, kuri dabar pasiekusi savo tikslą nurimo ir tyli. Todėl esam taip nusivarę kad į ministrus skiriam paprasčiausius sukčius, lūzerius ir juoduosius veikėjus. Valstybės valdymo kokybė nukrito iki nulio, o LR Konstitucijos garantuotos piliečių teisės pavirto į grindų skudurą

Lina

Lina portretas
Vienykitės. Išsirinkite lyderius - jaunus, charizmatiškus žmones. Yra tokių Lietuvoje.

Fiasko nebus jei

Fiasko nebus jei portretas
nepolitikuosi, ,augink anūkus ir džiaukis gyvenimu.

Propaganda

Propaganda portretas
Kodel pralaimejo Tautines partijos jusu nacionalines idejos niekas negirdi .Yra tik viena liberalu propaganda finansuojama is svetur . Net ir per LRT yra liberali propaganda.Nacionaline ideja turi pasiekti rinkeja tik tada gausit rezultata.

povilas

povilas portretas
Svarbu neprisiimti Zuoko su Artūru Paulausku, jiems mes nerūpime. Vieną buvusį prokurorą, kuris sovietmečiu nepraleido bylos į teismą, išmestas norėjo tapti advokatu. Deja galėjo būti tik teisininku, rašyti popierius, bet neatstovauti teisme. Kaip sutiko bendradarbiauti, atsivėrė visos durys, dabar advokatauja, nors, po ligos, vienoje eilutėje daro po 5 klaidas, dirba, nes duoda jiems reikiamus parodymus, ar ne taip Artūrai P.?

Nacionaline propaganda turi pasiekti tautiecius

Nacionaline propaganda turi pasiekti tautiecius  portretas
Tautininkai valstybes valdymą paverčia būtent geriausiųjų Nacijos atstovų valdymu, jis išvija svetimus interesus iš Valstybės gyvenimo, užtikrina darną ir tautine kulturiskai stipria visuomenę. Viena iš viso šito teisingumo pasėkmių – neišvengiamas socialinis teisingumas.

amb

amb portretas
Jis ir yra pagrindinis skaldytojas. Ania..?

paplavokas

paplavokas portretas
juozaitis ruosiasi tokyo olimpiadai-sake nuskins auksa

Tfu

Tfu portretas
Eik maudytis juozaiti.

Tautos jega vienybeje

Tautos jega vienybeje portretas
Tautines partijos vienikites surinkite visas tautiskai nusiteikusias politines visuomenines organizacijas .Radzvilo partija jei nenori vienytis liks viena, ka jie galvoja keli profesoriai be tautos laimes rinkimus. Reikalingos visu tautiniu organizaciju suvienijimas pasiskirstimas darbais.Bendra programa ir veikimas visoje Lietuvoje visose sritise turi buti nacionalines idejos propaganda.Priesai vienijasi paziurekit visos liberalu partijos seime kruvoje net teisiama partija priimta.Tai kokie ideologiniai skirtumai gali buti tarp tautiniu partiju organizaciju priesai susivienijo susiskaldziusias tautines jegas jie sunaikins.

Sustojes laikas

Sustojes laikas portretas
Valstybe po truputi tai juda i prieki .

nauji laikai

nauji laikai portretas
ka cia busi,kai pacukai renka "golubaja luna"

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Būkit protingi - USA yra dvi partijos. Vienykitės!

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Pasakykite kas nors jiems, nes aš jų gyvai nesutinku, kad valdžioje jie nereikalingi, nes per savo kadenciją(as) nepadarė nieko, kad būtu galima jiems patikėti valdytį Lietuvą

Galerijos

Daugiau straipsnių