A. Pitrėnienė vėl sužibėjo – mokytojus pagerbė padėkomis su klaidomis

Grįžti į straipsnį

Tam „Iš..." - Vincas L.

Tam „Iš..." - Vincas L. portretas
Oi, oi, oi, kaip įtūžau! Grobikai !!! Vagys !!! Ky6ininkai !!! Klounai !!! Voliota, kočiota internete ! Alkoholikė ! O siaube ! Kiek niekšybių! Be gėdos ! Va, tris kartus parašysiu, išdėsiu į šuns dienas, aplosiu, išpravardžiuosiu, parodysiu tikrą savo intelektą. Bet... savo vardo neparašysiu - esu labai išsiauklėjęs ir išsilavinęs.

Aušrius T.

Aušrius T.  portretas
Pirmutinė klaida gali būti pavadinta apsirikimu. Bet kada klaidos daromos dažniau, - čia jau neraštingumas.

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1 portretas
Tad - būk TS – LKD -iiisstu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonyytės kyšininnkkytės kloonnai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS – LKD - narė(!), oonna- dannutė griciennė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, „direktoriauja“ kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką! \/\/\\/

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1 portretas
Tad - būk TS – LKD -iiisstu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonyytės kyšininnkkytės kloonnai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS – LKD - narė(!), oonna- dannutė griciennė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, „direktoriauja“ kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_2

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros „šlovingosios“ TS – LKD -iiistų partijos bendraminčiai, oonnytės kyšininnkkytėss kklonnai, giminingos sielos, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!

kazkoks

kazkoks portretas
man atrodi, kad pas mus valdzioj sedi durnesni, negu tie, kuriuos jie turi valdyt. Ar ne taip?

pas ją

pas ją portretas
sekretorė pavėpusi, o ji - negi skaito po kuo pasirašo. Beje kad "raštas" iš didžiosios raidės, nematau tragedijos. Čia dėl grožio, matyt didžioji gražiau susiraitė.

Vanda iš kaimo

Vanda iš kaimo portretas
O aplamai ji raštinga ?

Lukaa

Lukaa portretas
Galėtų būti balsavimas ne už, o prieš . Tada žinočiau už ką balsuot rinkimuose.

Isvadai

Isvadai portretas
Gerb. komentatoriau. Pasidomekit apie rinkimus. Kai suzinojau, viska supratau...

na jau

na jau portretas
ko prisikabinot?Viena Kauno prokurorė rašo atsakymą interesantei,ir tą pačią nusikaltelę įvardija trimis skirtingomis pavardėmis...o jos viršininke pateisina-juk tai tik technine klaida.

Sistema

Sistema portretas
Targovkės lygio ministrė. Jai tik Kauno stoties turgavietėje ridikėliais ir bulvytėmis prekiauti. Super gėda. Diktantai būtini, pradedant nuo pirmokų, nes vėliau jų neišmokysi.

Išvada

Išvada portretas
Todėl vėl visus kviečiu balsuoti už DARBO partiją! Juk anekdotinės ministrės :Pitrėnienė , Pabedinskienė,šaunioji medžiotoja Baltraitienė, o ir proto bokštas Seimo pirmininkė - tai vis DARBIEČIŲ kadrai. Mes negalime jų prarasti. Ką veiks "Dviračio šou", iš kur ims personažus?

manau

manau portretas
tai tik įrodo, kad buvo verta į mokyklas grąžinti diktantus. Nes matosi, kad jau mokyklas palikusi karta beraščiai.

A

A portretas
Kiek ji dar sedes poste? Manau jau gana, prasidejo apskritai seniau visas jos bardakas, kai nepagarbiai su kazkokiu ten studentu bendravo protingu, siaip nemaloni boba, dar nesugeba susitvarkyti savo darbuotoju rasybos, visi ten prie lovio sedi neispruse berasciai statytiniai! Fu!!!!!

tomas

tomas portretas
kazkoks beprotnamis:)

Nika

Nika  portretas
Juk ji pati neraso,bet tokias vistas padejejas ir sekretore,kuri raso is karto atleisciau is darbo,nes ten joms ne vieta.

Zosele

Zosele  portretas
Jei ji matematike tai gerai kad lt pinigeliu neskaiciuoja finansu ministerijoje ir tt.ar klausimu seime nesorendzia su eurais butu 2 + 2 milijonai jai gautusi8 mil.na like neteisingi i kisene butu jos

As

As portretas
As manau ne ji raso tas padekas tuos rastus ir tt.tam yra padejejei patatejai parasytojai kurie daznai yra gimine ir tt o ne kompetetingi asmenys

dvi klaidos

dvi klaidos portretas
"Pedadoginis"- korektūros klaida, bet "Padėkos Raštas" turi būti r mažoji. Tai daug didesnė klaida, rodanti beraštiškumą. Beje, čia komentuojančiai Mokytojai reikėtų išmokti rašyti vieną žodį, turi būti "liapsusas", o ne "lepsusas". Ir kablelį pasidėti po Šilutę :)

Zosė

Zosė portretas
Ji juk matematikė. Sunku moteriškei sekasi su lietuvių gramatika. Betgi, turi padėjėjų, kurios padėtų jai nejuokinti visuomenės. Man asmeniškai nejuokinga, gaila jos. Ji ne iš blogos valios taip parašė. Supraskite ją.

nesuprantu

nesuprantu portretas
Na kiek galima tokiu cirku, gal jau laikas pasakyti viso gero? ir tegul eina namo visa valdzia. nusibodo juodai, dirba ne lietuvai o savo naudai.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Mokykloje jau ir praeiti nejauku. Vaikai leipsta iš ministrės daromų lepsusų, pradedant nuo Merkio ir Ūlos, tekančių pro Šilutę ir baigiant padėka už pedadoginį darbą. Kaip dabar jiems įrodyti, kad ačiū rašoma su ū, kad esame ne pedadogai , o pedagogai, kad Ūla ir Merkys teka per Dzūkiją, jei taip teigia pati ministrė. Žiauru

Jonė

Jonė portretas
Gėda ,kad ministerijoje dirba tokie neraštingi žmonės.

Vanda

Vanda portretas
Laikas šitai ledi emigruoti į UK> ačių : (

kauniečiui

kauniečiui portretas
Tas klaidų taisytojas tikriausiai neišmano skyrybos, o žodį "ypatingas" pradeda raide "į"... pPp

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Tiesiog KOMEDIJA po komedijos. Juk taip negalima. Raštus reikia tikrinti. Ministrės sekretorė neraštinga. Velniop jas abi. Klaidų visi daro, bet ne tokių, akis badančių iš aukštų pareigūnų sosto.

kaunietis

kaunietis portretas
Nemanau kad jos reikia sveikiti su profesinę "šventę".Tai pareigybė būti geru ,profesonaliu pedagogu.Už atliktą darbą jie gauna atlyginimus.

kaunietis

kaunietis portretas
Tas klaidų taisytojas, įdomu ,kokias gyvenime kalidas jis daro? Manau kad daro įpatingas klaidas.....

Et

Et portretas
Tai kad dauguma mūsų ministrų puikuojasi intelekto nesubjaurotais veideliais... O kai valdžia beraštė, tai koks švietimas ar lavinimas gali būt valstybėj?

...

... portretas
Kokia 'ministrė', tokia ir 'sekretorė'. Ir šiaip, KAM pasirašinėt po klaidomis???

skaitytoja

skaitytoja portretas
tur būt klaidas daro sekretorė, o ministrė pasirašė net neperskaičiusi.

Xolera

Xolera portretas
pedaDOGinis darbas! Išvertus į lietuvių kalbą - pedaŠUNIŠKas darbas. Juk seniai Lietuvoje mokytojai laikomi šunimis, ar ne? Jei teikia Padėkos Raštą, turėtų pasirašyti aUDRONĖ pPITRĖNIENĖ. :)

Galerijos

Daugiau straipsnių