Pirmajame ture išrinkta trečdalis Lietuvos merų

Grįžti į straipsnį

Ats.kaunieciui

Ats.kaunieciui portretas
Prarado sveika prota tie,kurie vel balsavo uz kupciu,kuris per 8 Kauno valdymo metus miesta paverte gudzia provincija. O del jusu kaltinimu Matijosaiciui zmonos nuzudymu,turetu susidometi prokuratura,kad nepliurptumete daugiau tu smeizikisku plepalu.

Kaunietis1

Kaunietis1 portretas
Nieko, konservai pasistengs ir toliau Kaunas skendes stagnacijoje.

užsirašykite

užsirašykite portretas
tuos 29 matijošaičio rinkiminius priesakus, jei įvykdys bent dešimtadalį, galėsite eiti pirkti krabų lazdelių.

Kauniečiai,

Kauniečiai,  portretas
praradom sveiką protą, kad renkam erkes, sėdinčias mums ant sprando. Kiek mūsų už centus dirba tam išnaudotojui, nusukančiam mokesčius nuo valstybės, "šeriančiam" mus kirmėlėta žuvimi ir kitu "gėriu", neturinčiam gėdos puikuotis prieš apvogtą varguomenę savo ferariais ir t.t.Per tokius "verslininkus" ir turim ką turim. Ne paslaptis ir tai, kokia mirtimi mirė jo žmona. Nebūkim tais kvaileliais, išlaikykim savigarbą, mes juk KAUNIEČIAI.

NA NA

NA  NA portretas
svarbiausia ,kad kaune bus uždaryta , didžiausia konservatorių šėrykla ______ , konservatoriai , tik keturiuose " miesteliuose " turi ,savo statytinius merus .Molėtai ,Pasvalys ,Palanga ,Lazdijai ,ten žmonės gyvena dar praeitimi .sėkmės kaunui vaduotis nuo konservatorių _______tai praeitis ,,,,,,,

verslininkas

verslininkas portretas
Labai stebiuosi, kad tiek daug balsų gavo Kupčinskas Kaune. Kur be pasisuksi visi jį ir jo valdymą keikia ir tikrai žinau, kad verslas palaiko Matijošaitį. Vadinasi tokia didelė yra jo partijokų ir statytinių savivaldybėje ir jos įmonėse gvardija, kad tiek subalsavo už jį.Kauniečiai, Kaunui reikia permainų, netūpčiokime apie supuvusius konservatorius , o ieškokime naujų galimybių Kaunui išbristi iš liūno.

vagiu sali

vagiu sali  portretas
nieko naujo,galite ir toliau gyventi ramiai

tam užpelkis

tam užpelkis portretas
labai klysti, kaip tik matijošaitis ir yra tas sovietinis milicininkas brėžnevinio "abkomo" atstovas. tavo epitetai tinka tik tavo išrinktajam.

Valiusė

Valiusė portretas
Už Vytautą!!!

galvoju

galvoju  portretas
klaipeda zluges miestas an tik 34 etai atsimenu kaip atejo gentvilas su savo idejom gyvensim kaip amsterdame gyvenam kaip baltarusijoje reikes issikraustyti i rajona gyventi

zmogus

zmogus portretas
tikrai nesitikejau ,kad Klaipedoje bus tokie rezultatai, niekas nepasikeis,kiemai katastrofiskos,gatves vien duobes,visiskas stilius,ar jums,klaipedeciai,geriau guleti ant peciaus,ar visgi pabandyti pajudeti ir nueti ,kol nevielu istaisyti padeti

Užpelkis

Užpelkis portretas
Šaunuoliai kauniečiai. Parodė lansburginiams išverstaskūriams jų vietą pagaliau. Balsuoja už dalykišką žmogų ir jo komandą. Matijošaitis vienintelis gali pakeisti savivaldyb€s, to brėžnevinio "abkomo", darbą į šiuolaikišką ir efektyvų. Dabar du trečdaliai lansburginių sąrašo yra savivaldybės darbuotojai. Todėl ir darbas vyksta v€lio greičiu. Bet kova dar nelaimėta.

zosė kongas

zosė kongas portretas
bet tai kai pasenus TS-LKD atstovė... karjera ne y nauda. geriau jau jotų ir plotų. :)

Geras Ponas

Geras Ponas portretas
Jei trubaduras vel bus meru, tai Klaipeda tikrai numirs Gaila.

tam matijosaitis gerai

tam matijosaitis gerai portretas
Jobtvašumaitis gal ir gerai, užmušė žmoną, užmuš ir Kauną, tačiau kam keturis kartus rašyti tą patį?

matijosaitis gerai

matijosaitis gerai portretas
kaune reikia permainu.reikia atnaujint kauna

matijosaitis gerai

matijosaitis gerai portretas
kaune reikia permainu.reikia atnaujint kauna

matijosaitis gerai

matijosaitis gerai portretas
kaune reikia permainu.reikia atnaujint kauna

matijosaitis gerai

matijosaitis gerai portretas
kaune reikia permainu.reikia atnaujint kauna

Galerijos

Daugiau straipsnių