Pataria S. Skverneliui apsispręsti, ar jis yra premjeras ar kandidatas į prezidentus

Grįžti į straipsnį

Gudrutis mūsų premjeras

Gudrutis mūsų premjeras portretas
Įžūliai ir ciniškai nesiskaito su žmonių nuomone. Kas bus toliau, jei dabar taip elgiasi

Ne šimonytėkvernelisnausėda

Ne šimonytėkvernelisnausėda portretas
Ar matėt, kad Skvernelis kada sėdėtų be Karbausko? Karbauskas viską vairuoja - mokesčius patiems turtingiausiems sumažino, miškus išpjovė, vaikus atėminėja, lietuvius iš Lietuvos veja, bet mielai musulmonus priima...Kam dirba tas Karbauskas?...tik ne Lietuvai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tas Svarkelis yra Karabaso marionete ...

Anonimas

Anonimas portretas
Iki prezidento jam dar toli,nes jis labai paklusta karbauskiui,o jis irgi nėra šventas.Už tokį aš nebalsuosiu,nes netikiu jo nei vieno pasakyto žodžio tokie dar daugiau nualins mus.

mandras pliurpti,ras geresni,,,,

mandras pliurpti,ras geresni,,,, portretas
tai ras protingesni,geras pakalbeti ,bet faktas lieka faktu,geresnio ner ,sis ben kazka daro ,nori dar tureti 28 metus stagnacijos,vagystes,bet jau neber ka vogti ,nebent is paciu vagiu,

...

... portretas
Milicininkas, tapdamas premjeru, Konstitucija prisiekė sąžiningai MUMS tarnaut, bet - vos atsivėrė kelias prie sotesnio lovio, skersą ant savo priesaikos padėjo, nustojo savo pareigas eit, nustojo MUMS tarnaut. O ir su sąžiningumu - daugiau nei PROBLEMATIŠKA: pasiėmė laisvą dieną, apsiskelbė rūpinsiąs vaikais (LYG ir neturėtume labai pykt), BET - ir ant jų skersą padėjo, ir vėl - visas dėmesys lovio siekimui. Ir kodėl tyli 'Vaikų teisės', kodėl nesiima jokių veiksmų - juk iš tokio 'tėvo' PRIVALU nedelsiant atimti vaikus (ir juos eksportuot į N.Zelandiją :/). Na, vaikai vaikais, bet BŪTENT tokiose smulkmenose mes geriausiai pamatom kiek žmogus sąžiningas ir KIEK savo žodžio laikosi... deja - JOKIO sąžiningumo nei prieš mus, NEI prieš savo vaikus... liūdna bet toks netinkamas NET dabartinėms pareigoms, ką ten aukščiau.

Emigrantė

Emigrantė portretas
Tik už Skverelį jis turi daug nuveikti ir nėra pažadukas ką sako tą ir įgyvendina kiek įmanoma gana konservatorių pažadų atsimerkit žmonės mes iš užsienio matom!!!

Algimanta

Algimanta portretas
O Skvernelis tai stuburą turi tik deja jis pasiskolintas iš Karbauskio ir atidirbinèja jam,atsimerkit ponai!

Onute

Onute portretas
Lokit neloje,karavanas eina.

BUKUI

BUKUI portretas
TO[[aisku jums]] man neaisku ka mes renkam ,mis europa ar kovinga,mastanti zmogu lietuvai,protingas tokiu net nerasytu apie nesamoniu,pats BUKAS todel tokios tamstos mintys pasiziurek gerai is sonu i save ,pats issigasi, ZMONES DAUGUMA RASO PAGAL GROZI TODEL TOKIUS NEVYKELIUS ISRENKAM puikus zmogus nebijantis zodziu ,dauguma bailiai ,,tik uz SKVERNELI,

To"aišku jums"

To"aišku jums" portretas
Žinoma geriau gražus (i),mandagus(i),nu ir kas, kad nebus stuburo ir Lietuvą visai nustekens

Taigi

Taigi portretas
Ponas Sysas seniai užaugino vaikus ir visus reikalus,būdamas ponas,tikriausia sprendė darbo laiku.na o daugeliui dabartinių tėvų mamadieniai ir tėvadieniai reikalingi sutvarkyti įvairius reikalus ne tik su vaikais susijusius.Juk apsoliuti dauguma įstaigų dirba 8-17val.Va taip, ponas Sysai.Ne visi darbdaviai taip paprastai išleidžia žmogų iš darbo vietos.

Linkėjimas

Linkėjimas portretas
Opozicinės jėgos gatavos S.Skvernelį suplėšyti į gabalus,nežino ko ir prisigalvoti.D.Grybauskaitės kažkodėl prieš antrąją kadenciją nieks nepuolė,niekam neužkliuvo.Dabar S.Skvernelis užjudino širšių lizdą,tai kol visos nesugels ,tol ir puls,arba S.Skvernelis turės bėgti.Linkėčiau neišsigąsti tų širšių

Aišku jums

Aišku jums portretas
Nebus tas mentas prezidentu,niekas jo neišrinks,perdaug bukas,arogantiškas ir mužikas.

Galerijos

Daugiau straipsnių