Paskutiniame pavasario sesijos posėdyje siūlo apsispręsti dėl valstybės vadovo statuso suteikimo V. Landsbergiui

Grįžti į straipsnį

AP

AP portretas
Tai vadovas prieš konstituciją, teisingiausia būtų tikro Prezidento veto.

Romas

Romas portretas
Nesuprantu šių "kritikų", na gal jie tuo metu dar negyveno, gal su istorija prastai, arba ..."gieda" kremliaus kgbešnikų giesmes.

taip manantis

taip manantis portretas
Atsakau Anonimams neskaitęs, nes žinau jų mintis iš senesnių komentarų. Ir man kaip gerbiančiam prof. Landsbergio nuveiktus darbus, neaišku kuo šiuo vardo suteikimu norima įsiteikti, kam be reikalo voliojamas garbaus amžiaus asmens vardas (tų kurie neverti jo klyno guziko). Pagaliau nepaaiškinama ką tas vardas duos pačiam Landsbergiui.Kas, kaip buvo visi žinom. Kam Brazauskas, kam Ozolas , kam Landsbergis, ar Juozaitis su Prunskiene įstrigo atmintyje.... Jį visi prezidentu užsienyje vadino , nes kaip kreipsies į pagrindinį asmenį ,kuris atstovauja valstybei. Kaip aš suprantu vadovas tai ne prezidento atitikmuo, dėl ko putojaties?????

kaunietis

kaunietis portretas
Visa laika buvo kad jei seime koks klausimas nepraejo tai jau metus negalima kartoti.O si prasmirdusi ozy kisa matyt jis juos terorizuoja. Kodel nedaroma referendumo tuo klausimu? Kur sunaujos balsas?

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek galima ta seni kisti i valstybes vadovus jei jis tokiu nebuvo? Nedarykit gedos Lietuvai. As irgi noriu kad paskelbtu valstybes vadovu.Kodel paneles atsisake apsaugos o seniui duoda? Jis savio seselio bijo. Kur tik jis pasireiskai visur problemos.

Anonimas

Anonimas portretas
Didelis demokratiskas B.Y.B.Y.S i gauruota Ozio subine, o ne vadovo statusa. Lietuvos laudis komunistiniam Oziui sako - STIPK GREICIAU.

Anonimas

Anonimas portretas
Kurį laiką buvo ramu , ožys buvo dingęs iš purvasklaidos , dabar vėl po penkis portretus kasdien,Karalius ca ca ca ca . Net pamačius vimdo.

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
bijau,jog visgi tituluos ta lietuvos engeja ir bandyta,uzmaus karuna ant patyzusiu smegenu ir garbetroskos snukio ir nieko mes nepasispardisim

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tuos priekvaišius, seimūnus apsėdo kokia manija, ar nuo skiepų smegenys suminkštėjo. Spręstu žmonių pragyvenimo klausimus. Vienas pusprotis sumanė karalium pabūti ir visa šutvė jau dešimtmetį šokinšja. Negi ir opozicija balsuos , reikš kad visa Lietuva parduota velniui.

Anonimas

Anonimas portretas
I kaliuze ji,o ne statusa.

to b e t r ū k o , jog sovietiniam KGB-tui V.LANDSBERGIUI,

to b e t r ū k o , jog sovietiniam KGB-tui V.LANDSBERGIUI, portretas
ruošiasi NETEISĖTAI, suteikti Lietuvos vadovo TITULĄ---juk iš KGB-tų gaujos kažkada p a b ė g o m e , UKRAINA š i a n d i e n ą kovoja su tokiais p a r a z i t a i s, o nukvaišusi konservatorių CHUNTA ,turinti savo gaujoje daug p a s l ė p t ų KGB-tų, bando ant aukščiausio Lietuvos PJEDESTALO pakelti n u s i k a l t u s į kgebistą V,Landsbergį , kuris Lietuvių TAUTĄ i š k o l i o j o įvairiais epitetais.-- Ir dar, juk Lietuvių TAUTA per rinkimus n u b a l s a v o , jog landsbergis yra n e t i n k a m a asmenybė- tapti Lietuvos prezidentu.--Tai kokį ABSURDĄ bando n u s i k a l s t a m a i ĮTEISINTI konservatorių CHUNTA ?

Landsbergis - istorijos vagis

Landsbergis - istorijos vagis portretas
Šlykštu žiūrėti į šitą garbėtrošką menkystą

Taip

Taip portretas
Šlykštu į visą tai žiūrėti.....

.

. portretas
Suteikit jam nors mis Lietuva titulą, niekas negalės atimti.

Lietuvis

Lietuvis portretas
DURNIU LAIVAS, KURIS PASKENDES KONCERVO DEZUTEJE NORI ATIDARYTI, KAD PASMIRSTU LIETUVA

Be

Be portretas
karūnos ,,patriarchas'' NENURIMS.

Galerijos

Daugiau straipsnių