Pasiklydę balsai nulėmė E. Pupinio pergalę: 5 balsais nugalėjo G. Palucką

Grįžti į straipsnį

Bėda

Bėda portretas
Baltarusija. Šaipomės iš kaimyninės valstybės, o kas darosi pas mus. Išrenkame, ką norime, o ne tai, kas surinko daugiausia balsų. Čia tai jau ,,demokratijos " viršūnė. Tokiais tempais pasieksime stalinizmo laikų epogėjų : ,,kiaulės viršesnės už kitus gyvulius". Joms visi keliai turi būti atviri, loviuose skaniausia ir pilniausia. Rinkimuose taip pat turi laimėti padėjėjos šefas. Ir tik dėl jo galima paleisti vokus po šalį klajoti ir tik po paros kažkur sugaudyti. Už šitą klastotę Pupinis privalo būti braukiamas iš Seimo narių visiems laikams, o paskui jį draugė L.Matjošaitytė iš VRK pirmininkių. Už nusikaltimus, jų ignoravimą ir slėpimą į tamsiukę .Kriminalas turi būti išaiškintas ir įvertintas visu griežtumu.Apgaulei ne...ne...ne.

Siaubas

Siaubas portretas
Neįtikėtina. VRK pirmininkė nežino, ką tvirtina apygardos komisijos pirmininke. Koks apsileidimas. Jokios atsakomybės. Kaip ji gali dirbti tokiose atsakingose pareigose?

Svieto pabaiga

Svieto pabaiga portretas
Padėjėja vadovavo rinkimų komisijai ... Spektaklis, juokingesnis už ,,Amerika pirtyje". Kokia drąsa? Koks nusikaltimas? Koks įžūlumas? Dar ruošiasi perskaičiuoti balsus? Šiuo atveju tai jau klaikus reiškinys, visiškas absurdas, tyčiojimasis iš įstatymų. Pirmiausia padaro lygiąsias, po to apmąsto, kad reikia įkišti du balsus ir paleisti po pasaulį klajoti iš pradžių 7 , kitą dieną jau tik 5 laiškus. Pagaliau prieš televiziją drįsta ištiesti biuletenį ir rodyti, koks jis gražus ir lemiantis. Suorganizuoti darbdavio, o gal ne tik darbdavio laimėjimą. Iš esmės žmogus organizavosi sau smagią darbo vietą. Laimės Pupinis- vėl darbas linksmas ir smagus. Iš išvaizdos tas Pupinis apyčiupis vyriškis, gera už tokio nugaros sėdėti ir palaimą apturėti. Apie šitą aferą galima kurti spektaklius, kaip padėjėja suorganizavo savo žmogui vietą į Seeeeeimą. Bet ir pačio ,,laimėtojo" koks naglumas : drįsta keliauti į Uteną ir stebėti , kaip gražiai atrodys ,,suieškoti" vokai. Atseit, aš nekaltas.

>

> portretas
Pala pala,i kas jei ne kolchoznikas Satrijus su miliciniku Palteliu"isprotavo" ,pirmalaikius, KELIU dienu "rinkimus" pastu,pabegeliu "deputata" pastu,aaaa ?

Anonime

Anonime portretas
Nemeluok,ir be "pritrukimo" BUVO laimejes konservatorius. Esant "lygiosiom",laimejo konservatorius, nes I ture gavo dvigubai daugiau balsu nei bolsevikelis.

Manau

Manau portretas
Vokeliai yra puiki priemonė klastotei.Pastudijuokite, kam įdomu vadinamą "balsavimą paštu", kaip ten gražiai matosi kai kurių partijų galima klastotė.\\\\\\\\\\\baltos pirįtinės yra tik fikcija

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai. Kokie stebuklai toje su.pistoj Lietuvoj. Kazdur klaidziojo po pasauli pamesti vokeliai, bet kai konservatnikui pritruko balsu, zaibiskai atsiranda. Na ka gi visiems gerai. Tyli avinai. Kodel ju nepjauti ant saslyko ir nekirpti vilnos. Debilams avinams tas pats.

Netikiu

Netikiu portretas
Rinkimų rezultatais, svarbiausia nieko nenubaus

Gražvydas

Gražvydas portretas
Skandalas. Jeigu tiesa, kad komisijos pirmininkė Pupinio patikėtinė ar padėjėja, tai neleistinas pažeidimas. Kaip ji galėjo būti paskirta pirmininke? Neatleistinas pažeidimas. Štai kodėl reikėjo nakties, klaidžiojančių vokų ir kitokių dyvų . Bet iš kur Matjošaitytė ištraukė nuostatą, kad nugalėtoją galima nustatyti pagal pirmojo rato rezultatus. Taip ji teigė pirmą dieną po rinkimų. Turės pateikti įstatymą, kad patvirtintų savo žodžius. Tokio absurdo seniai negirdėjome.

> O kas tuos rinkimus VEDA ?

> O kas tuos rinkimus VEDA ? portretas
Negaliu pasakyti, kokios partijos narė yra tos komisijos pirmininkė. Tačiau ji dirba ir Seimo nario Pupinio padėjėja Seime. Taip, to paties, kurį ir rinko. Tad spėkite iš vieno karto, ar ji galėjo būti objektyvi? Štai tokie skandalai Lietuvos padangėje.

Joo

Joo  portretas
Konsevatnykams nėra problemos pas kurjerį sukeisti vokus.

Teisingumas

Teisingumas portretas
Jeigu lygių balsų , sumaišytų galiojančių ir negaliojančių balsų bei plaukiojančių vokų afera nesusidomės prokuratūra ir kitos teisingumo institucijos, tai valstybė beviltiškai skęsta liūne, nes šitaip kvailinti žmones toliau nebegalima. Per daug absurdo. Savo darbo visiškai neatlieka VRK. Jos pareiga užtikrinti tvarką vietos komisijose, parinkti teisingus ir atsakingus vietinės komisijos pirmininkus. Ar logiška dešimtis metų leisti dirbti tiems patiems komisijos nariams. Rinkimų sistema visiškai nepatikima.

Edma

Edma portretas
Išfiso bolševiką Paluckį

Totalus idiotas ? Balsavai už konservyną ?

Totalus idiotas ? Balsavai už konservyną ?  portretas
Bet nežinai kaip sudaromos komisijos ? Nežinai kas deleguoja ? Nežinai kaip sudaroma VRK ? Idiotas ? :))) Toks jausmas , kad konservyno valstybės valdyme nebuvo ? :)))) jooo... kregždės tik apšik....moka , kitam smegenų neužtenka ? :))))

p. idiotai

p. idiotai portretas
Tai gandragalvių valdymo laikais vyko rinkimai ar konservų? Ar jums per sunku tą suprasti?

Cha cha keisk dilerį )

Cha cha keisk dilerį )  portretas
Nebesuvoki , kad VRK turi ir apsišikus....kregždžių ? :)

Ypatingai bukiems

Ypatingai bukiems  portretas
Apygardos , bukenos , APYGARDOS rašo balsavimo protokolus ir siunčia į VRK - Matjošaitytei :) Kokius skaičius parašė APYGARDA protokole , pagal jį VRK ir tikrino - perskaičiavo balsus ir rado netikslumų . O jau ką rado tą rado ...

O kas tuos rinkimus VEDA ?

O kas tuos rinkimus VEDA ?  portretas
Ar ne miestų komisijos ? Komisijos nariai VISADA priklauso partijoms , kurios partijos atstovas buvo šios komisijos pirmininkas ? Ar Matjošaitytė ir VRK skaičiuoja balsus ? Jie tik perskaičiuoja esant skundui . Skaičiuoja vietinės rinkimų komisijos . Tokie buki , kad net to nesuvokiate ?

> Kostas

> Kostas  portretas
Teisingai, bet paskyrė pasiūlius gandragalviams.

Kostas

Kostas  portretas
To cha cha cha tai kad ja ar ne Grybauskaite paskyre i sias pareigas ?o gal as klystu?

> Anonimas

>  Anonimas portretas
Tau, idiote, kalti konservai dėl to, kad Karbauskio kolchozninkai nesugeba net rinkimų normaliai pravesti?

Anonimas

Anonimas portretas
Suklastojo ir pasiklydo net juokas neima , konservatpalaikiu gaujos darbeliai šie visi rinkimai viena klastotė tai nelegatymus rinkimai aš jų nepripazystu

UFFO

UFFO portretas
pasiklyde balsai :DDDD kokiu reikejo tokie ir atsirado

Taip , mane taip pat piktina

Taip , mane taip pat piktina  portretas
rinkimų terminologija :) Klastojimas vadinamas " žmogiškąją klaida " , ar ....Panašu tikrai netoli nukeliavome nuo Baltarusijos :) O kas mane džiugina , ogi tai , kad visi kurie bandė kenkti " valstiečiams " buvo pavadinkime nubausti . Paluckas pražaidė partiją su mandatais ir rinkėjais , o Puteikis su Krivicku ir Tautininkais iš vis į seimą nepapuolė . " valstiečiai " liko antri ir liko seime , pagaliau išryškėjo kas ko vertas . Jau rašiau " išdavikus " protingi rinkėjai atskiria , o jaunieji iš laisvių t.p. atsipeikės ir suvoks , kad " laisvė " turi ribas .

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Visiškai teisingai, pilnai pritariu besipiktinantiems. Laikas gandragalvius su jų statytine VRK pirmininke Matjošaityte už nesugebėjimą skaidriai pravesti rinkimų ir jų klastojimą kabinti už kojų po ąžuolo šaka.

Įstatymas

  Įstatymas portretas
Mes privalome kalbėti ne apie Palucką, o apie rinkimus. Šitokių juokų išdirbinėti negalima. Jeigu sumaišomi galiojantys ir negaliojantys biuleteniai, tai jau nedovanotinas aplaidumas. Bet išsigalvoti kažkokius klajojančius vokus, tai absurdas. Ir taip ramiai reaguoti vyriausiajai rinkimų komisijai, tai nusikalstama veika : vos paskelbus vietos komisijai rezultatus, per kelias valandas privalėjo prisistatyti iš centro atsakingų žmonių komisija , atlikti išsamiausią tyrimą ir užkirsti kelią tolesniems nusikaltimams. Siautėja šalyje nusikaltimai ir jokių pastangų jiems įveikti. Juokiamės iš Baltarusijos, o ją kuriame Lietuvoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip reikia taip ir padaro. Paskelbė iš anksto kad pupinis laimėjo, situacija galima pataisyti pasimetusiais vokas. Iš kur matiosaityte galėjo žinoti, kad yra pasiklydę vokai, Lietuva dai didelė, gal dežiuravo utenoj, ir šiaip buvo 7 pasimetę vokai rado 5.Suklastoti rinkimai aišku kaip diena.

Be pagarbos paluckui

Be pagarbos paluckui  portretas
Būtų visą kadenciją socdemai dirbę kartu su " valstiečiais " , kokia būtų buvusi stipri dauguma ...kiek būtų gerų darbų padarę Lietuvai ir lietuvaičiams , o dabar ? Socdemai pralošė ir tuoj išnyks , " valstiečiai " pralošė , išlošė darbo uspaskichas ir konservynas su laisvais ? Sodemai ir valstiečiai labiau kairė , galėjo dirbti Lietuvai ir klestėti kaip partijos ...socdemai mano nuomone " leido " į seimą ateiti dešiniesiems .... Nemėgstu išdavikų ....šiuo atveju politinių , nes socdemams paluckiniams buvo ant Lietuvos nusispjauti dar 2016 m . Tokia mano nuomonė .

As

As portretas
Tai kad su tais rinkimais blogai reikia eiti i pirma klase

Šiaip man paluckas

Šiaip man paluckas  portretas
specialiai iš mažosios rašau , nes negerbiu , yra partinė pašluostė . Sudirbo socialdemokratų partiją , išeidamas į seimo opoziciją , visą kadenciją " dirbo " balsuodamas su konservatoriais , liberalais , o dabar - nauja seimo dauguma , tie patys opoziciniai , jį ir socdemus išmetė . Kam reikalinga pašluostė ? Kairė dešinei ? Man visai nekeista , kad paluckiniai taip pralošė rinkimus , tokių nemėgsta ir rinkėjai , kurie nuėjo į darbo partiją . Matyt buvusių konservatorių nebūna : tikslas pasiektas , partija dugne , reitingai žemiausi per gyvavimą , o Lietuvoje NELIKO stiprios kairės partijos . Kam dirba / dirbo paluckas ? Dešiniesiems ? Fui ....

Jonas

Jonas portretas
Uteniškiai turėtų pasekti baltarusių pavyzdžiu.

Vargelis

Vargelis portretas
Tik pagalvokime, kokio lygio galėjo būti rinkimų komisija, kad nesugebėjo suskaičiuoti balsų. Geriausia : po lygiai... Per naktį išsipagiriojo ir susiprotėjo : reikia taisyti padėtį. Iš močiutės sijono padurkų atsirado du balsai. Valio... Valio... Valio... Dar sumąstė, kad kažkur klajoja 7 balsai. Deja, dar kažkur nugaravo. Ir šitokiomis apgaulėmis mulkyti žmones. Tokiu apgaudinėjimu turėtų susidomėti prokuratūra. Tai baisus rinkimų įstatymų pažeidimas.

Ąžuolas

Ąžuolas portretas
Tokios parodijos dar neteko girdėti, kad suskaičiavus balsus kandidatai laimi po lygiai .Tegul... Tačiau kitą dieną iš kažkur atsiranda du balsai. O dar 7 ar 5 balsai klaidžioja po Europą ir ieško demokratijos, nežino kur nutūpti ir kaip pritapti prie naujai laimėjusios daugumos. Varge vargeli, klykaujame apie Baltarusiją , Lietuvoje rinkimų cirkas. Už tokią rinkimų parodiją reiktų šmauktelti per minkštą vietą rinkimų komisijos vadovui, o vyriausios komisijos pirmininką uždaryti į tamsiukę, kol išsipagirios ir daugiau nejuokins svieto . O paskui siųsti į Baltarusiją, kad galėtų imituoti rinkimus.

Taigi

Taigi portretas
Jeigu nr konservas , o kitas tai Paluckas būtų laimėjęs , balsų klastotė

Balsuotoja

Balsuotoja portretas
Reikėtų dar kartą perskaičiuoti,mūsų balsai irgi pasiklydo,tada laimėtų mažesnė blogybė,Paluckas.

Galerijos

Daugiau straipsnių