Pasaulio lietuviai prašo pradėti kampaniją dėl pilietybės referendumo

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
O kas atėmė Lietuvos pilietybę , kur mokate mokesčius ,norite čia atvažiavę pigiau arba nemokamai gydytis ., PER DAUG JAU UŽSILENKĖ PIRŠTAI Į SAVE , ar atliksite privalomą karinę prievolę LIETUVAI , KIENO PUSĖJE BŪSIT KARINIO KONFLIKTO METU ir dar drysta reikalauti , kad seimas ir vyriausybė netinkamai agituoja , negarantuoja dvigubos pilietybės .Yra toks žodis IŠSIGIMĖLIAI .

As UZ..

As UZ.. portretas
O as tik UZ ,nes liudna,visur tik tusteja namai,butai,pardavinejami,lieka tuscia,vejai svilpauja. Kaimynu nebera net keliolikos,juk mazeja tu lietuviu visur.As noriu,kad jie butu musu lietuvos dalis,kad turetu dviguba,kad jaustusi laukiami,nes ir taip nyksta musu tauta.Tegul buna jie laimingi,bus dar geriau gyventi Lietuvoje,zinoma ,tik lietuviams,ne kokiems rusams,lenkams,zydams. Gryniems lietuviams,man geriau lietuvis savas,negu ukrainieciai,ar kiti.Sekmes referendume.

emigrantas

emigrantas portretas
Pats esu emigrantas jau daug metu, bet antros pilietybes man nereikia. Reikia tiems kurie nori gardesnio duonos kasnio ir visu privilegiju. Ivykus kariniam konfliktui, nei vienas negryztu ginti Tevynes, visi saugotu savo pinigines spausdami prie krutines antra pasa. Garsiausiai zirziantys nori gyvendami uzsienyje tureti visas teises Lietuvoje, ten kur ju nera. Kam, gyvenanciam Lietuvoje, reikalingas uzsienio lietuvis su antra pilietybe? Kad balsuojant is kersto kenktu likusiems Tevyneje? Gal gyvendamas svetur zino visas Lietuvos vidaus problemas? Gerai prisimenu kai Lietuvoje visi pikti balsavo pries konservatorius uz ju kenkejiska veikla. Uzsienyje gyvenantys kaip kokie parazitai balsavo uz juos. As esu kategoriskai pries tokias nesamones. Nori buti kitos valstybes pilietis? Buk, tavo teise rinktis, tik nekisk nosies ten kur taves nera.

As

As portretas
Jei taip mylite Lietuva tai gryzkiteNemanau ,kad gave antra pilietybe mums labai jau padesite.Manau,kad tik senukai nori prisipirkti dvaru ir atostogauti Ispanijoj.O jaunimui atlikti karine tarnyba Lietuvoj bus nepriimtina.O balsuoti ir nurodyti kaip mums gyventi nereikia.Tikrai nebalsuosiu us dviguba pilietybe.

Lukaa

Lukaa portretas
Jeigu LT nebūtų Es narė, niekam jums nereikėtų mūsų pilietybės, laimingi būtumė su amerikoniškom.O dabar keik žinau iš pažystamų labai norit nusipirkti namų Ispanijoje kaip Es piliečiai.

Galerijos

Daugiau straipsnių